3/31/2020

PIENEN TAUON JÄLKEEN...

Moi kaikki!

Kuinka moni uskaltaa myöntää, että hieraisi vähän silmiään nähdessään uuden postauksen multa? No, en ihmettele! Viimeisimmästä postauksesta on kulunut jo tovi jos toinenkin (tovi = kolme vuotta :-D), ja silloin aikoinaan ainakin Instagramin puolella sanoin ihan suoraan, että kiinnostus ja motivaatio ei enää riittänyt. Itse bloggaamiseen ehkä joo, mutta kun ei enää ollut aiheita mistä kirjoittaa, alkoi ne postaukset tuntumaan vähän väkisin väännetyiltä ja siltä, että ne vaan toistavat samaa kaavaa.

juuu
Edelleenkin tilanne on vähän se, että suurin osa mun arjesta menee töissä, mutta näin kesään päin mentäessä sitä valoa riittää ainakin pidemmälle mikä taas mahdollistaa enemmän näin blogin suhteen.  Mulla on myös käytössä sama erittäin vanha läppäri, jonka käynnistämiseen meni tällä kertaa vain noin 28 minuuttia. Uutta tietokonetta en viitsi ostaa, koska mihinkään muuhun en sitä tarvitsisi. Malttia vaan siis...

91072767_2735418916584175_6866937834767384576_n-horz
En lupaa, että tämä tästä lähtisi samalla tavalla kuin aiemmin, mutta haluan ainakin kokeilla. Mitään kummempaa aihealueen muutosta ei ole tulossa eli jatketaan samalla lifestyle-kaavalla. Ehkä enemmän jotain kokkailujuttuja, nyt kun on uusi iso keittiö käytettävissä. Onko jotain tiettyä mitä just te haluaisitte nähdä ja kuulla?

No mutta, teitä ehkä kiinnostaisi tietää, mitä mun elämään tällä hetkellä kuuluu ja mikä kaikki on muuttunut viimeisimmän postauksen jälkeen? Ajattelin kuitenkin, että sen sijaan, että alan itse kertomaan mistä mun arki ja muu elämä tällä hetkellä koostuu, ajattelin antaa puheenvuoron teille! Nyt saa kysyä mitä vaan, mikä mietityttää tai askarruttaa, tai kertoa mitä ikinä haluatte :-) Haluan olla avoin teille ja kertoa rehellisesti teille missä mennään.

Kuvat on tämän vuoden Thaimaan reissulta, jolta palattiin vajaa viikko sitten kotiin

10 kommenttia:

 1. Hei, pakko kommentoida ihanaa paluustasi. Jos sanon suoraan niin halutaan kuulla kaikki :D olen seurannut sua blogin alkuajoista saakka. Toivottavasti saat motivaatiota blogin puolelle, toivottavasti aurinkoista kevättä <3

  VastaaPoista
 2. Onpas kivaa nähdä uusi postaus sulta! Oon lukenut sun blogia jostain vuodesta 2012 saakka ja seurailen myös instagramissa. :) Tässä välissä oon itsekin turkulaistunut ja paljon muutoksia elämässä on tapahtunut. Kysyisinkin miten päädyit alunperin aloittamaan bloggaamisen? Onko sun elämässä tapahtunut tän 3 vuoden tauon aikana isoja muutoksia? Missä näät itsesi viiden vuoden päästä?

  VastaaPoista
 3. Kokkailujuttuja ja reseptejä toivoisin sulta, tykkäsin niistä postauksista paljon sillon aikoinaan 😊

  VastaaPoista
 4. Siis niin ihana tiistain piristys tää sun uusi postaus että!
  Mitä sulle kuuluu nykyään?
  Miten teidän perheellä menee?
  Mihin haluaisit seuraavaksi matkustaa?
  Mitä odotat seuraavilta 5 vuodelta?

  VastaaPoista
 5. Heei, ihanaa kun kirjottelet taas! Teidän uudesta asunnosta olisi ihan nähdä kuvia ja kuulla tarkemmin miten päädyitte uudiskohteeseen jne! 🤗 -Elisa

  VastaaPoista
 6. Olin ihan unohtanut sun blogin, mutta kun näin uuden postauksen tulleen ja klikkasin blogiin, muistin, että sillon joskus blogisi oli yksi lemppareistani <3 videot, kuulumiset, reseptivinkit ja kaikki arkiset asiat on erittäin tervetulleita :)

  VastaaPoista
 7. Vaihdoit ilmeisesti työpaikkaa lähiaikoina, ois kivaa kuull jotain työelämään liittyvää! :)

  VastaaPoista
 8. Aah mitkä nostalgiat tuli kun avasin sun blogin!! Asuntoesittelyt kiinnostaa aina, ja vaikka tän hetken "tavallista" arkea mydayn muodossa :)!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa sä oot palannut!

  Näiden kuluneiden kolmen vuoden aikana, mitä isoja elämänmuutoksia on tapahtunut? Hyvät ja huonot. Miten ne on muuttanut sua ja sun elämää?
  Mitä tulevaisuuden suunnitelmia/näkymiä? Lähitulevaisuudessa ja pidemmällä aikavälillä?
  Mitä koirille kuuluu? Aiotko ottaa ihan oman koiran? Jos joo, minkä rotuisen ja miksi?
  Ja olis kiva lukea postauksia ihan perus arjesta, asuntoasioista, parisuhdeasioista, koiriin liittyviä, ajankohtaisista asioista... jne. :)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa että oot palannut bloggailemaan! 😍 Arkijutut, sisutuksen liittyvät julkaisut on erityisen kivaa luettavaa, mutta oikeastaan aiheet hyvin laidasta laitaan. :-)

  VastaaPoista