4/12/2015

KOLME VIIKKOA JA KOLME PÄIVÄÄ

*Yhteistyössä Melonin kanssa.

Ripsijuttua taas pitkästä aikaa! Vaikka blogissa ripsien tiimoilta onkin ollut aika hiljasta lähiaikoina, oon mä käynyt edelleen aina muutaman viikon välein Kauneushoitola Melonissa laittamassa räpsyt kuntoon. Nyt mun silmistä löytyy sekaisin sekä klassisia- että volyymiripsiä, koska kaikki klassisten kuidut ei oo vielä tipahtaneet pois. En ajatellut tykästyväni näin paljoa volyymipidennyksiin, koska mä tykkäsin ihan hirveesti jo niistä klassisista pidennyksistä. Toisin kuitenkin kävi, kun ne tuntuvat silmissä niin kevyiltä ja pehmeiltä ja näyttävät kuin omilta ripsiltä! Jos kuvia katsoo tarkkaan, huomaa varmasti, että joukossa on myös paljon ohuempia kuituja.

Alla olevat kuvat eivät ole todellakaan otettu heti huollon jälkeen, ja siihen liittyen mulla onkin teille vähän asiaa...

P1018301ä-vertP1018308

Mä olin ripsihuollossa viimeksi torstaina, 19. maaliskuuta (oli ihan pakko ottaa kalenteristakin kuva, ettei ketään hullu luule, että valehtelen! :-D), eli tänään sunnuntaina kolme viikkoa ja kolme päivää sitten. Nämä kuvat mä otin perjantaina, 10. huhtikuuta (ei, tästäkään en valehtele). Eli yli kolmen viikon jälkeen ripset näyttää edelleen tolta. Mitä ihmettä? Muutamat onkin sanoneet mulle, että miten mun ripset näyttää tältä kolmen viikon jälkeen, kun niiden ripset näyttää yhtä hyvältä heti huollon jälkeen :-D Niimpä! Kaikenlisäksi mä yleensä kääntyilen öisin nukkumaan mahalleen, kasvot lähes tyynyyn painuneena, mutta ripset onneksi vaan pysyy ja pysyy!

Kai uskotte nyt, etten todellakaan hehkuta Melonia turhaan, vaan se on kaiken tän hehkutuksen ansainnut! ;-)

P1018281-horz

Ai että, on ne ripsienpidennykset vaan niin helpot! Ja vielä kun ne pysyy kuin tauti, niin vielä parempi... Jos säkin haluat kestävät, superhienot ja ihanat klassiset- taikka volyympiripsienpidennykset, Kauneushoitola Melonin sivuilta löytyy numero, jota kautta saat varattua itsellesikin ajan! Älkääkä unohtako kurkata mikä uutuushoito heiltä löytyy! ;-)

Muistakaahan seurailla mua myös Instagramissa, josta mut löytää nimimerkillä essibltn!

Mä olin vähän suunnitellut pitäväni alkukesästä taukoa näistä, kunnes muistin, että me lähdetään tyttöjen kanssa matkalle 14. kesäkuuta, jossa ripsienpidennykset on enemmän kuin kätsyt... Kuinka moni muu on ajatellut ottaa ripsienpidennykset nimenomaan kesäksi? Varmaan aika moni, sen verran nä arkea helpottaa! :-)

8 kommenttia:

 1. Mitä käytät sun kulmissa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin mitään, välillä vahvistan vaan kulmakynällä :-) Mulla on ihan luonnostaan tosi tummat kulmat!

   Poista
 2. Oho, kylläpäs näyttääkin hullun hyviltä vielä! Mäkin päätin nyt reilun vuoden jälkeen varata ripsiajan, enkä malta oottaa niitä helppoja aamuja (ja sitä että ilman meikkiäkin näyttää ihmiseltä), ai että :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan parhautta! :-D Melkeen vois suoraan sängystä vaan lähteä kouluun tai töihin...

   Poista
 3. Törmäsin nyt sun blogiin ensimmäistä kertaa ja taidanpa jäädä seurailemaan! :-) Ripsienpidennykset on kyllä ehdottomasti arjen pelastus! Otin vanhojentansseja varten mun ihka ensimmäiset ripsienpidennykset ja voin kyllä sanoa, että en olisi voinut olla tyytyväisempi niihin! :-) Perjantaina mulla onkin varattuna ripsiaika, koska Puolassa (jonne lähdetään vuosikurssin kanssa sunnuntaina) ripsienpidennykset tulevat olemaan iso apu mulle aamuihin! Ja onhan se vappukin tulossa jo pian ;)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agree! Munkin piti sillon muutamia vuosia sitten ottaa ripset vaan pari kertaa, mutta tällä tiellä ollaan edelleen - 3 vuotta myöhemminkin...:-D Varsinkin reissuilla ja juhlissa nä on ihan must have!

   Ihana kuulla, tervetuloa!<3

   Poista
 4. Jestas, näyttää kyllä tosi hyviltä! :) Oon itsekin ajatellut et vois kesällä ottaa ripset kun on kaikkia juhlia sun muita, mut yks asia mietityttää... Nimittäin kuin paljon noi tuntuu silmissä? Mun on esim kotona aina pakko pestä meikit ja varsinkin ripsarit pois ja joku 8-10h on ihan maksimi mitä pystyy olemaan ripsarit silmissä tai alkaa pää särkee, niin pohdin et tuliskohan siitä kauheeta tuskaa pitää tommosia :D Ja kuinka paljon täytyy öisin varoa ja muutenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nä ei tunnu lähes ollenkaan. Varsinkaan volyymit! Toki aluksi saattaa tuntua, kun kuitenkin on kyse paljon "raskaammasta" kun omat ripset, mutta mä ainakin totuin sillon aikoinaan todella nopeasti :-) Täytyy tietenkin hieman varoa, mutta mulla se tuli jo ekan kuukauden aikana ihan luonnostaan! Tiedostin siis unissanikin, etten voi hieroa silmiä tai nukkua pää tyynyyn painuneena :-)

   Poista