3/02/2017

SE AIKA KUUKAUDESTA

Yhteistyössä Kauneushoitola Meloni.

Mä kävin taas vähän hemmottelemassa itseäni (tai siis mua hemmoteltiin) Melonissa ja rentoutuneen fiiliksen lisäksi poistuin sieltä kauniiden ripsien kanssa (as always...)! Anna on ollut nyt jo jonkin aikaa äitiyslomalla, joten Enni on tehnyt mun ripsiä viimeisen vuoden verran. Viime viikolla Enni oli kuitenkin ansaitulla lomallaan, joten Anna oli tuuraamassa häntä. Oli muuten ihana nähdä ja jutella pitkästä aikaa kuulumiset läpi! 

On muuten hassua, että vaikka lopputulos on molempien tekijöiden jälkeen todella samanlainen, niin silti se kuitenkin on vähän erilainen. En vain tiedä, että miten? Älyttömän tyytyväinen olen kuitenkin molempien kädenjälkeen, eikä selvästikään ole Annan taidot kadonneet yhtään mihinkään, vaikka onkin melkein vuoden verran (?) ollut poissa. Vau, vau, vau! Mun ripset on 14mm ja kaarevuus on C.

P1010766ö P1010779P1010800
P1010796

Mulla ois hei teillekin jotain kivaa:

Ihanat ja kevyet volyymiripset arkiaamuja helpottamaan! Uudet volyymit nyt vain 79€ (norm.95€) .Voimassa maaliskuun loppuun asti. Ajan voit varata soittamalla numeroon 010-2810949, mutta nopeiten ja helpoiten se hoituu netissä, klikkaamalla tästä! Viestikenttään "FB-tarjous".

Oon mä vaan niin koukussa näihin, muttei se kai väärin oo. Eihän? Menkäähän te kipinkapin hyödyntämää ripsitarjous vielä kun aikoja on jäljellä, ne menee muutenkin nopeasti ja tuollaisen tarjouksen voimassaollessa luonnollisesti vieläkin nopeammin! 

3 kommenttia:

  1. Nuo sun ripset on kyllä aina yhtä upeat!:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Oletko vasta aloittanut sen ilona siekkisen pakarat pyöreiksi kotona valmennuksen? Onko sulla jotain kokemuksia tai mielipiteitä jo siitä kun olen myös itse miettinyt sen ostamista:)

    VastaaPoista
  3. Mekin tykkäämme sinun työskentelystä iloa silmälle��

    VastaaPoista