2/17/2017

TUNTEIDEN MYLLERRYSTÄ

Sitä on viime viikot pitäneet sisällään, ehkä jopa vähän liikaakin. Onneksi on ihanat ystävät, ihana työpaikka ja ihanat työkaverit, jotka on pitäneet ajatukset poissa ikävistä asioista.

Viime lauantaina käytiin saattamassa kaksi meidän tyttöporukan naikkosta Helsingin lentokentälle. Tytöt lähti kauas Australiaan pitkäksi aikaa – toinen me saadaan takaisin toukokuun lopulla ja toinen vasta syksymmällä. Ennen koneeseen lähtöä tuli itkettyä, mutta oon niin iloinen heidän puolesta, koska tällä hetkellä he elää siellä auringon alla varmasti (yhtä) elämänsä parasta aikaa. Kuitenkin aika haikeeta, että meitä on täällä enää neljä ja ne kaksi on niin kaukana! Toivon, että kaikki menee siellä hyvin. (Meidän) onneksi aika menee nopeasti.

Perus arkea eläessä mulla ei oo mitään sen kummempia kuulumisia. Ihan peruskuvia ja perusjuttuja siis, olkaapa hyvät:

P1010669

Viimeisen kahden kuukauden (melkein) jokaisen aamun aamupala: maitorahkaa, tavallista ja suklaagranolaa ja granaattiomenaa. Lisänä myös kiivi ja mangopiltti on aika herkkua, mutta toi annos on jo tollaisenaan aika iso, joten välillä pakko jättää jotain pois. Kahvia vielä kylkeen niin kyllä kelpaa!

P1010759

Oon painanut töitä sen verran ahkerasti, että annoin itselleni luvan vähän shoppailla tänään. Löysin muutamia tosi kivoja juttuja ja vaatteiden värin perusteella khaki on tällä hetkellä in ainakin mun vaatekaapissa! Mä aika harvoin ostan New Yorkerista mitään suht huonon laadun vuoksi, mutta nämä maksoi vaan kympin kappale ja on aika perusvaatteita, niin tein pienen poikkeuksen! Kiinnostaisiko teitä nähdä taas viimeisimpiä ostoksia? Voisin kuvailla teille videota joku päivä töiden jälkeen, kun on vähän pidempään valoisaa.

P1010713

En oo aiemmin enkä oikeastaan vieläkään tykkää avokadon mausta sen kummemin, mutta sen terveysvaikutuksista luettuani oon koittanut syödä yhden avokadon joka päivä – vaikka väkisin. Ja tähän mennessä oon jopa onnistunut siinä, wohoo!

P1010706

Vielä syksymmällä meillä oli töissä ihania krysanteenikimppuja, jotka kesti kauniina oikeasti usemman viikon, mutta niiden kadotessa johonkin oli pakko tyytyä tulppaaneihin. En tiedä oliko mun taidoissa vikaa vai mikä meni mönkään, mutta nämä nuukahti ihan parissa päivässä :-D Koitin laittaa mahdollisimman vähän vettäkin, mutta ei!

P1010755

Halusin vähän uusia sisustusjuttuja ja eloa mun keittiöön, joten tilasin sinne tuommoisen söpön taulun. Sopii hyvin tälläiselle kahviaddiktille, haha! Kehys on Ikeasta, yllätys.

P1010700

Näin kesään päin mentäessä alkoi taas se ainainen kroppa kuntoon -projekti ja tänä kesänä haluan olla täysin tyytyväinen omaan vartaloon! Sen takia oonkin ostanut niihin makeanhimon hetkiin näitä proteiinivanukkaita, joista etenkin tuo Propudin versio on ihan tajuttoman hyvää. Ei maistu lainkaan "terveelliseltä"! Näitä mulla on aina kaapissa varalla, ettei tuu sorruttua mihinkään herkkujen osteluun... Meillä on firman kanssa meneillään vähän treeni- ja pt-juttuja naapurisalin kanssa, joista saatan kertoa myöhemmin vähän lisää ;-) Ja ainiin, tänään aamulla ostin Ilona Siekkisen valmennuksen, joka alkaa maanantaina!

P1010721

Makuuhuoneeseen sängyn yläpuolelle pääsi vihdoin ja viimein lattialta lojumasta tauluhylly, jota koristaa muutama kaunis vaaleanpunainen taulu. En malta odottaa, että pääsen näyttämään koko makuuhuoneen teille! Täytyisi vaan löytää vielä uudet verhot...

P1010687

Mä oon asunut täällä omassa kodissa jo noin vuoden verran, ja vasta tammikuussa mä sain aikaiseksi pitää sukulaisille "tuparit", jotka oli samalla myös synttärikahvittelut! He pitivät tästä ihan yhtä paljon kuin mäkin, mikä tosin ei yllättänyt mua lainkaan. Jos joku kaipaa jotain hyviä tarjoiltavia niin tehkääpä tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa, ihan superhyvää!

P1010740P1010737

Mun olohuone on niin valtavan iso, että yksi seinistä huusi muutamaa lisätaulua edellisten vierelle. Faktahan se on, että iso seinä näyttää tyhjältä, vaikka siinä olisi useampi kuin yksi taulu. Viereen pääsi siis vielä nuo kolme ylempänä olevaa taulua. Mä rakastan tota naisen kuvaa, jotenkin niin erikoinen, mutta juuri sen takia niin ihana! Nämä, keittiön julisteet ja makuuhuoneen julisteet tilasin Deseniolta, kun loppuvuodesta sai koko tilauksesta -30%, mikä oli jo aika tuntuva alennus. (Ai kauhea kun häiritsee, kun kolme tekstitaulua on vierekkäin. Pakko vaihtaa heti tuon naistaulun ja viereisen tekstitaulun paikkoja :-D).

Sellasta! Mä lähden vielä vetämään salille aerobisen treenin ja kotimatkalla käyn ruokakaupan kautta, tänään edessä ois vielä mealpreppingiä. Ihanaa perjantai-iltaa! 

8 kommenttia:

  1. Kantsii kokeilla yhdistää avokado tomaatin ja mustapippurin kanssa. Vaikka se ei maultaan pelkästänsä välttämättä miellytä, niin justiinsa yhdistettynä johonkin, avokado on niin taivaallista. Esimerkiks paistetun kananmunan päälle murskattua avokadoa, mustapippuria ja tomaattia niin johan on hyvää! :) Ja ostospostausta olis kyllä kiva nähdä! :)

    http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, kiitos vinkistä! Oon aiemmin laittanut avokadon päälle suolaa ja pippuria, mutten ookaan tajunnut, että sen vois yhdistää johonkin toiseen ruokaankin. Täytyy testata! :-)

      Poista
  2. Kattelin just kaupassa noita Propudeja, jäi vaan hyllyyn kun mietin et ne on varmaan taas semmosia ällömakusia... Ens kerralla täytyy napata mukaan! Ja olisko sulla jotain hyvää ohjetta tolle vuohenjuustopiirakalle?

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaa ostosten esittely ja videoita saa tulla useemminkin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Nyt niitä on niin paljon helpompi toteuttaakin, kun on valoisampaa :-)

      Poista
  4. Ootteko eronnut Oton kanssa? :/

    VastaaPoista