11/01/2016

VAPAAPÄIVÄT MUN MIELEEN

Hei tyypit! Mä istuskelen parhaillaan sohvalla viltin alla ja villasukat jalassa. Mun vapaapäivän aamu alkoi yli kymmenen tunnin yöunien jälkeen jo kello yhdeksän. Mä kävin eilen hakemassa koirat mun luo ja me lähdettiin heti puoli kymmenen maissa läheiseen metsään lenkille. Tosiasiassa meidän lenkki meni niin, että mä lyllersin Sussun flexin perässä ja Sofi juoksi vapaana ympäri metsää eri hajujen ja oravien perässä. Mulle tällänen vähän rauhallisempi aamulenkki, jossa kuitenkin Sofi saa väsytettyä itsensä sopi paremmin kuin hyvin, koska eilisen bodypumpin jäljiltä on reidet ja pakarat sekä olkapäät niin jumissa. Tulee paikat heti kipeeksi kun tekee eri liikkeitä erilaisilla painoilla kuin mihin suurimmilta osin on tottunut.

P1010164


Aamulenkin jälkeen tultiin kaikki kolme nälkäisinä kotiin ruoan kuvat silmissä... Heitin koirat kylppäriin odottelemaan siksi aikaa kun siivosin heidän yöllisen operaation jäljet. Mä siis tyhmänä unohdin eilen täysnäisen roskiksen keittiön lattialle ja yöllä heräsin pieneen rapinaan, ja kävin kurkkaamassa keittiöön. Siellä ne tytöt oli yhdessä tyhjentämässä roskista kunnes keskeytin heidät, vaikka olis ollut enää alle puolet jäljellä, hitsi! Koko roskis oli siis levitelty keittiön ja olkkarin lattialle. No, onneksi ne roskat on nyt siivottu eikä tosta voi syyttää kuin itseä! :-)

Koirille aamuruoat ja itselle iso lautasellinen maustamatonta jogurttia, omppuja, kiiviä ja granolaa. Yks mun lemppariaamupaloista - täyttävää ja hyvää! Sen kaveriksi tietenkin iso mukillinen kahvia, niinkuin joka aamu. Mä rakastan aloittaa aamun niin, että aamupalan jälkeen otan vielä toisen kupin kahvia ja siirryn sohvalle katsomaan Youtube-videoita tai jotain kesken jäänyttä sarjaa...

P1010174ö P1010197

Kun oli kunnolla herätty ja aamukahvit juotu, aloitin pienen siivousoperaation, Se alkoi itseni siivoamisella eli hipsin suihkuun pesemään edellisen päivän jumpan jäljiltä olevan hikisen ja likaisen tukan. Keittön siivous eli likaiset astiat koneeseen ja kone päälle. Mustat pyykit kasaan ja pesukone pyörimään. Lakanoiden vaihto, ja kunhan vain pesukone valmistuu, pääsee sinne vielä yksi satsillinen vaaleampaa pyykkiä. Mulle tulee niin hyvä fiilis kodin siivoomisesta ja yleensä vapaapäivinä siivoilenkin pitkin päivää, koska työpäivien jälkeen sitä harvoin enää jaksaa tai haluaa tehdä. Siistissä kodissa on vaan niin ihana olla.

P1010249P1010243

Lounaaksi mä söin eiliset ruoan jämät eli kanatortilloja, joihin mä vasten aiempia kertoja tein itse friteerattuja kanoja! Jotka oli aivan tajuttoman hyviä mausteiden ansiosta ja antoi kivaa vaihtelua ihan "tavalliseen" kanaan verrattuna. Tällä hetkellä fiilis on aika ruokakoomainen, joten taidan ottaa mallia noista kahdesta karvaisesta tytöstä ja nostan jalat ylös ja jatkan rennosti ottamista. Päivemmällä vielä ois edessä suuremman karvaisen tytön kanssa treenit ja parin paketin haku tosta lähikaupasta!

Tämä vapaapäivä on ainakin tähän saakka ollut tosi mieleinen. On otettu rennosti, mutta kuitenkin saatu aikaiseksikin jotain. Mä tykkään!

Minkälaisia teidän vapaapäivät yleensä on? 

8 kommenttia:

  1. Oon aina ihaillut sussa sitä, kuinka saat tosi paljon aikaiseksi päivien aikana! Omat vapaapäivät on nimittäin kahdenlaisia: joko mä vaan oon kotona koko päivän tekemättä mitään tai sitten teen muutamia asioita, aika rennosti silti. Usein mun "vapaa"päivät kuluu kuitenkin kouluhommia tehdessä, koska isommille projekteille, kuten esseille ja muille, on vaikea repäistä ns. kunnolla aikaa arkena.

    Tykkään tällasista postauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, on mullakin ton tyylisiä vapaapäiviä! Niitä vaan on niin harvoin, että pakko saada aikaiseksi jotain kun muuten mm. koti olisi ihan kaaoksen vallassa :-) Ihana kuulla, että pidit, kiitos! Tsemppiä koulujuttuihin! ♥

      Poista
  2. Kiva postaus! Miten oot noi kanat tehny?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieritin ne jauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa :-) Sit vaan paistoin pannulla. Superrrrrherkullista! Kiva, että tykkäsit - kiitos ♥

      Poista
  3. Kuulostaa ihan TAYDELLISELTÄ! Vapaapäiviä ei itsellä näy piiitkään aikaan ja noi kymmenen tunnin unetkin tulisi tarpeeseen.. Oon kade! :D

    http://newdaysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että odotin tota päivää kyllä innolla, kun viime viikonkin kahtena vapaapäivänä menin kuitenkin töihin paikkailemaan saikkuja! :-D Tosin ihan omasta tahdosta, mutta teki hyvää ottaa vaan rennosti. Ja nukkua hyvin!

      Poista
  4. Kerroit pari päivää sitten snäpissä että aiot varata kampaaja-ajan niin mitä ajattelit tehdä sun hiuksille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan tarkkaan vielä tiedä, mutta ajattelin jotain ihan perus vaaleita raitoja balayage-tyyliin! :-)

      Poista