8/21/2016

NÄISTÄ TYKKÄÄN

P1019685
P1019673

Viime aikojen lempparein sisustushankinta: marmorinen tarjotin/alusta/tmv. Tämä on siis aitoa marmoria eli ihan julmetun painava! Pohjassa oli jo valmiina pienet huopatassut, ettei marmori naarmuta lasipöytiä. On se vaan kaunis! Marmoritarjotin on tilattu täältä. (Koodilla 345403 -30% alennusta.)

P1019789

Oonko ainoa, jolle tulee välillä sellasia pakko-ostaa juttuja, joita ei kuitenkaan saa koskaan aikaiseksi ostaa? Siis sellaisia, joita oikeasti myös tarvitsee. No, mulla nämä hengailurintsikat oli just sellaset ja näin muutaman kuukauden jälkeen mä vihdoin ostin ne. Mikä siinä on niin vaikeaa, kun näillekin olisi oikeasti ollut aiemminkin tarvetta? :-D

P1019553

Oon aiemminkin hehkuttanut täällä Wish-verkkokauppaa ja kertonut tehneeni sieltä mahtavia löytöjä, ja taas tuli pari sellaista postiluukusta. Kuvassa näkyvät supermageet aurinkolasit sekä ihanat korvakorut! Jälkimmäiset tosin olivat vähän pienemmät kuin odotin, mutta muuten oon oikein tyytyväinen molempiin. Erityisesti pidän noista aurinkolaseista ja kuolailen vielä niiden ruusukultaisten versioiden perään...

P1019838

Tein tänään ihan uudenlaista ruokaa ja vaikka omia taitojani epäilinkin, niin siitä tuli superhyvää! Sen tekeminenkin oli ihan helppoa, eikä tainnut olla vaihetta missä olisi voinut epäonnistua. Kiinnostaisiko teitä nähdä enemmänkin reseptejä täällä?

P1019569

Mitä sisustukseen tulee, en oo aiemmin kauheesti kiinnittänyt huomiota muihin kuin hopeisiin juttuihin, koska suurin osa mun kotiin hankituista jutuista on hopeita, enkä välttämättä näe kivana vaihtoehtona sellasta hopean/ruusukullan/kullan sekotusta. Kunnes hoksasin, että mun keittiöhän on pääasiassa ruskea, sillä siellä on ruskeat tasot ja ruskea laminaatti. Ja tadaa, siitä se ruusukultaisten juttujen hankkiminen alkoi! Vaikka kyseessä onkin hyvin pienet jutut, niin ne kummasti tuo uutta ilmettä keittiöön.



Pari biisilempparia parilta ihanalta ja upealta naiselta! Näitä kuunnellessa tulee niin ylpeä olo suomalaisista. Miten jollain voi olla noin kaunis ääni?!

P1019594

Pyydän jo etukäteen anteeksi, koska näitä ei valitettavasti meillä enää myydä, koska ne tuli erätuotteena. Pakko silti hehkuttaa – nimittäin mangojogurtin ja kookospallojen yhdistelmä! Olin tosi ennakkoluulonen tätä kohtaan ja ostin aluksi vaan yhden, mutta rakastuin, ja seuraavana päivänä hamstrasinkin näitä jääkaapin täyteen. Niin hyviä ja ennakkoluuloista huolimatta mango ja kookos sopi erittäin hyvin yhteen. Ihana makea välipala!

P1019799

Ja taas pari juttua, jotka mun on pitänyt hankkia jo pidemmän aikaa –  Macilta Fix+ sekä peitevoide. Pakko kyllä sanoa, että ton peitevoiteen koostumus ei oo mun mielestä kaikista parhain eikä se levity hirveän hyvin, mutta onneksi se kuitenkin ajaa asiansa hyvin eli peittää ne tummat silmänaluset. Ensi kerralla taidan kuitenkin päätyä tilaamaan sitä Urban Decayn Naked Skin peitevoidetta, joka on tällä hetkellä ykkössijalla peitevoiteiden suhteen... Macin Fix+ suihkeeseen taas olen oikein tyytyväinen! 

8 kommenttia:

  1. oii ihan täydelliset noi rintsikat! mistä löysit noi? :)

    VastaaPoista
  2. mistä noi hengailurintsikat on? :-) ja joo laita vaan ruokaohjeita enemmänkin! näyttää tosi hyvältä toi kuvan ruoka, mitä se on? haluttais testata jo heti tänään!!

    VastaaPoista
  3. Jooo laita reseptiä!! :) näyttää niin hyvältä. Ois muutenkin kiva kuulla sun ruokailutottumuksista?

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti kiinnostaa toi resepti, oon muutenkin tykännyt sun aikasemmista vinkeistä jotka on nyt tullut tarpeeseen kun muutin omaan asuntoon! Välillä meinaa lyödä pää tyhjää sen kanssa mitä ruokaa tekisikään :-D

    VastaaPoista
  5. Onko sulla muute jotain ruoka -tagia nii löytäis kaikki reseptit? :) oon nyt puhelimella enkä ainakaan löydä

    VastaaPoista
  6. Hieno tarjotin!
    Kyllä reseptit kiinnostaa!😀
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. hei auta tyhmää, mutta mitä tarkottaa kun tein wish tilauksen ja nyt tilaushistoriassa lukee "Tilauksesi käsitellään heti, kun maksusi on hyväksytty" ja valitsin siis maksutavaksi Klarna laskun.

    VastaaPoista
  8. Laitatko reseptiä?

    VastaaPoista