7/17/2016

UUSIA KOTIJUTTUJA

Sisältää mainoslinkkejä

...ja okei, löytyy joukosta myös pari kosmetiikkajutskaakin!

Sinä aikana, kun mä oon asunut täällä omassa kotikolossa, on lähipostiin saapunut muutamia kivoja paketteja Ellokselta. Suurimmilta osin ne on sisältäneet kotijuttuja, mutta on joukkoon mahtunut muutama muukin juttu. Koin itse kaikista helpoimmaksi koota kaikki tilatut jutut yhteen postaukseen, kuin alkaa kertomaan niistä useammassa postauksessa. Toivottavasti tekin koette tän kaikista helpoimmaksi ja kivoimmaksi tavaksi! Mennään tsekkaamaan mitä ne muutamat paketit ovat sisältäneet.

P1018933

Heti ensimmäiseen pakettiin klikkasin parit pussilakanasetit, joista toinen oli tämä. Valitettavasti ainakin tällä hetkellä tämä setti on loppuunmyyty, jota en yhtään ihmettele. Setti sisälsi pussilakanan sekä kaksi tyynyliinaa ja näitä settejä tilasin siis kaksi. Toisella puolella on isompaa tähteä ja toisella vähän pienempää.

P1018910

Ellos Home Tanger -ryijymatto

Tämä matto. Rehellisesti käsi sydämellä sanon, että ekan kerran bongasin tämän ehkäpä vuosi sitten netistä. Sen jälkeen löysin sen Ellokselta, mutta silloin asuin vielä kotona eikä muutenkaan ollut tarvetta uudelle matolle. Piti siis jatkaa vain maton kuolailua... Tänne omaan kotiin mä ostin aluksi Askosta pari mattoa, mutten tainnut tajuta olohuoneen kokoa, koska se matto oli tänne vähän liian pieni. Eli vihdoin oli hyvä syy tilata uusi matto olohuoneeseen ja arvaattekin, etten kovin montaa kertaa miettinyt, mihin mattoon päädyin :-D Tämä on kooltaan isoin, eli 200x290cm. Ja just passeli mun suureen olohuoneeseen! Paljon plussaa vielä korkeasta nukasta eli pehmeydestä sekä tuosta ihanasta kuviosta.

P1018876

Nyt kuulolle naiset! Naurettavan kymmenen euron hinnan takia en voinut vastustaa tämän varjostuspaletin tilaamista. Ja onneksi tilasin, koska tästä on tullut vakituinen tuote mun arkimeikissä. Varjostusväreissä on vähän sama juttu kuin Anastasian paletissakin eli löytyy yksi kylmempi sävy ja kaksi vähän lämpimämpää. Korostussävy on ihan uskomattoman ihana ja sen alle on jäänyt mm. Mary-Lou Manizer. Heti kun tämä on kulutettu loppuun, aion ehdottomasti tilata uuden! Hintaa tosiaan oli sen 10,90€ eli ihan ilmainen.

P1018849


Ihana ja monissa muissakin blogeissa näkynyt metallikori. Yllätyin positiivisesti korin jämäkkyydestä, koska se ei ole mitään heikkoa tai "pilipali"metallia, vaan kunnon jämäkkää ja raskasta metallia.

P1018468


Toinen tilaamistani pussilakanaseteistä oli nämä ihanat värikkäät lakanat! Ihanan kesäiset ja pirteät. Materiaali on todella pehmeää, paljon pehmeämpää ja miellyttävämpää kuin aiemmin esitellyt tähtilakanat. Plussaa naurettavan halvasta hinnasta! Tämä setti on muuten Elloksen Koti-tuotteiden valikoiman myydyin tuote ;-)

P1019317P1019322-horz


Vielä kotikotona asuessani mulla oli vain yksi yöpöytä sängyn toisella puolella ja sen takia luonnollisestikin vain yksi pöytävalaisin yöpöydällä. Nyt, kun muutin omaan kotiin ja aion hankkia sängyn toisellekin puolelle yöpöydän, aloin metsästämään sitä aiempaa pöytälamppua netistä, jotta saisin samanlaisen toisellekin puolelle yöpöydälle. No, niitä ei enää löytynyt, joten oli "pakko" tilata uudet! Näihin mä rakastuin ihan ensisilmäyksellä ja vieläkin mun mielessä pyörii tästä samasta valaisimesta se lattiavalaisin-versio... Niin kaunis!

P1018896


Sitten ne parit kosmetiikkajutut! Mä en aikoinaan Ellokseen tutustuessani edes tiennyt, että he myyvät myös kosmetiikkatuotteita. Ja kun mä sen tajusin, aloin selaamaan heiltä löytyvää valikoimaa ja loppujen lopuksi tilaukseen pääsi mukaan myös meikinpohjustusvoide sekä parit huultenrajauskynät! Meikinpohjustusvoiteen mä totesin Snapchatissakin erittäin hyväksi, ainoa miinus ehkä tuosta kovamuovisesta (?) pakkauksesta, jolloin tuubiin väkisin jää vähän tuotetta, jota ei puristamalla sieltä ulos saa... Onneksi on olemassa sakset ja neiti näpsäkkänä päätinkin tuhoa koko paketin! Huultenrajauskynät oli myös ihan hyvät, ehkä hieman kuivattavat? Pysyy kuitenkin superhyvin huulilla ja kestää syömiset ja juomisetkin. Jatkoon siis! Tilaamani sävyt olivat 79 Subtle Nude ja 28 Nude Skin.

P1018837


Viimeisenä mun lempparit kaikkien tuotteiden joukosta - mitkäs muutkaan kuin koristetyynynpäälliset! Löytyy vähän isompaa ja muhkeampaa valkoista, sekä hieman sirompaa ihanaa kuviollista. Molemmat näistä loppuunmyytiin supernopeasti, toivottavasti niitä kuitenkin tulee vielä lisää!

Miltä tilaamani tuotteet teidän silmään vaikuttivat? Löytyikö ylivoimaisia lemppareita? :-)

8 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella miten toi matto kerää koirankarvaa :D

    VastaaPoista
  2. Olikin jo ikävä sun postauksia! :')

    VastaaPoista
  3. En malta odottaa sulta koti-postausta *sydänsilmäemoji* :) Ymmärrän siis ettet halua sellaista vielä tehdä jos on pahasti kesken kaikki, mutta näistäkin kuvista näkee jo että sulla on hyvä sisustusmaku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Haluaisin itsekin tehdä sen jo, mutta tälläsessä kunnossa olevaa asuntoa ei vaan kehtaa vielä esitellä missään... Meinaan siis just sitä keskeneräisyyttä!

      Poista