4/29/2016

PHONE RECAP

13124994_901473996645352_4619445895412493724_n-tile

Pari viikkoa sitten meidän rakkain enkelityttö täytti 14 vuotta! Vaikka luopumisesta on jo monta vuotta aikaa, jotenkin silti vaan iskee aina välillä kamala ikävä. // Naama kuntoon videon kuvaamista varten! // Nyx-ostoksilla! Pakko sanoa, että noi huultenrajauskynät oli todella suuri positiivinen yllätys, mutta nuo suositut huuli"lakat" erittäin suuri pettymys... // Pienet tähystäjät.

13094243_901473823312036_9144260986939346962_n-tile

Jos nyt ei mee veri päähän, niin ei sit koskaan! :-D // Ja jumppaan, tällee vaihteeks! Tällä viikolla onkin tullut neljän päivän aikana käytyä seitsemissä eri treeneissä, huh... // Hellohello! // Ihana aurinko, tai ennemminkin sen lasku?

13100859_901473946645357_3299838600569243254_n-tile

Treeniä, treeniä... // Hain yks päivä postista pari pakettia ja molemmat koirat oli jopa pelottavan kiinnostuneista niistä... // Onko tämä se kuuluisa koiranpentuilme? Voi toista, hän on niin luttana! // Toisesta paketista paljastui tälläistä. Oli muuten epäonnistunein tilaus ikinä, nuo sävyt eivät meinaan olleet lainkaan sellasia kuin odotin tai niiden piti olla!

13087602_901473919978693_4102923772074539587_n-tile

Mäkin päädyin testailemaan tätä avokado + ruisleipä -yhdistelmää, eikä muuten ollut yhtään hullumpaa! Ihan hyvää itseasiassa, mulla vaan oli liian paksuja noi avokadoviipaleet, pienemmällä määrällä varmasti vielä parempaa. // Sofi selvästikin tykkäsi uudesta matosta ihan yhtä paljon kuin mäkin! Mä rakastan sitä. Matto on täältä. // Naamaa ja uutta lempparipunaa! // Isin kanssa Ikeassa, jossa ei tietenkään voi käydä pysähtymättä lihapullilla...

14 kommenttia:

  1. Nuo Nyxin Soft Matte Lip Creamit ei ole huulilakkoja niin ei kannata tuomita niitä sellaisina! Ovat nimensä mukaisesti creamejä, eli voiteita, ajattele huulilakan sijaan ennemmin mattaista huulikiiltoa! PS. Sun hiukset näyttää ihanilta viimeisen kollaasin kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, tota mä vähän takaa ajoinkin! :-) Kiitos paljon! Muokkaus hieman vääristää, mutta tosi kivan tuhkasen ne tällä hetkellä on :-)

      Poista
  2. Moikka! Tälle postaukselle iso peukku, tykkään katella puhelinkuvia ihan tosi paljon! Niissä on vaan jotain omanlaistaan tunnelmaa. Mulla ois yks postaukseen liittymätön kyssäri, kun sä oot tollanen kosmetiikkataituri ja mä taas jotain ihan päinvastaista. Muistelisin sun joskus maininneen, että sulla on tummat silmänaluset? Ihan sama homma täällä! Mulla on ihan sairaaaaan tummat rinkulat tossa silmien alla olin mä elänyt ihan miten tahansa. En oo vielä löytänyt mitään meikkituotetta, joka peittäisi sen tummuuden, joten osaatko suositella jotain tosi tehokasta tököttiä tähän tarkotukseen? Mieluiten tietysti edullista, mutta alan olla jo niin epätoivoinen, että vähän arvokkaampi tuotekaan ei mikään sula mahdottomuus ole. Kiitos jo etukäteen jos osaat mua helpata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :-) Ja voi kyllä, täälläkin ollut ongelmia tummien silmänalusten kanssa... Voin lämpimästi suositella Urban Decayn Naked Skin Concealeria tai Macin Pro Longwearia!

      Urban Decayn peitevoidetta saa Tampereen ja Helsingin Sokoksilta (sävy Light Warm todella toimiva tummille silmänalusille) ja hinta pyörii siinä vähän alle 25 euron paikkeilla. Sitä saa myös tilattua esimerkiksi Feeluniquelta!

      Macin peitevoidetta taas saa Tampereen, Turun ja Helsingin Stockmanneilta ja hinta tais olla sen 21,50€. Macin peitevoiteesta mulla itsellä ei oo (vielä) kokemusta, mutta oon lukenut ja kuullut siitä paljon!

      Mulla itellä on kokemusta vaan Urban Decayn peitevoiteesta ja siihen mä oon ainakin ollut todella tyytyväinen! Se on todella peittävää, mutta kivan ohutta eikä tunnu raskaalta silmien alla. Macin versio taas on paksumpaa ja tuhdimpaa, ehkä myös ihan inan peittävämpää, mutta oon kuullut, että joillakin se tuntuu todella raskaalta iholla. Sen takia mä oon ainakin toistaiseksi vielä pysytellut tuossa UD:n peitevoiteessa... Suosittelen siis ainakin ensisijaisesti tota Urban Decayn peitevoidetta, se on ihan huippu! :-)

      Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
    2. Voi vitsi, kiitos paljon pikaisesta ja kattavasta vastauksesta! UD lähtee ehdottomasti testiin :-)

      Poista
    3. Urban Decaytä saa myös Oulun Sokokselta :)

      Poista
  3. Wau oot laihtunu tosi paljon!! Kroppa näyttää hyvältä 8)

    VastaaPoista
  4. Miks noi 'huulilakat' oli pettymys sun mielestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pysy huulilla ollenkaan, kuivattaa ja kaikki sävyt aikalailla just saman sävyisiä :<

      Poista
  5. Wau sun kroppa! Tosi terveen ja sporttisen näköinen oot :) Kuinka monta kertaa viikossa harrastat liikuntaa ja minkälaista? Ja herkutteletko usein? Itsellä olisi tavoitteena vähän pudottaa kiloja ja muokata kroppaa, mutta en oikeen tiedä mistä lähtisin liikkeelle.. Olisiko sulla mitään vinkkejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Abouttisrallaa 4-6 kertaa! Käyn jumpissa ja sen lisäksi agilityssä ja ratsastamassa :-) En herkuttele kovin usein, jos herkuttelen niin haen kotipizzasta pizzaa tai mäkkiruokaa, en siis kovin usein syö karkkia tmv! Kannattaa muistaa syödä pieniä annoksia usein ja juoda PALJON vettä. Siitä se lähtee! Kiitos kommentista <3

      Poista
  6. Moikka! Mistä tilasit Gerard Cosmeticsin tuotteet? Ittee houkuttais heidän highighterit ja liquid lipstickit <333333

    VastaaPoista