3/15/2016

LUOMIVÄREISTÄ ON MONEKSI

Hei tyypit! Vihdoin taas ollaan mun lempiaiheen parissa, eli minkäs muunkaan kuin meikkien. Tällä kertaa aiheena on varjostaminen ja korostaminen, ja tarkemmin kuvattuna – niiden teko"välineet".

Juurikin niiden varjostusten ja korostusten tekemiseen tehtyjä tuotteita ja sävyjähän on todella monia. On olemassa varjostus- ja korostuspalettia, yksittäisiä värinappeja molempiin tarkoituksiin ja vaikka mitä muuta! Onko kenelläkään tullut mieleen, että edellämainittuihin tarkoituksiin voisi käyttää ihan vaan luomivärejä, mikäli sopiva sävy löytyy? Ja useimmilta brändeiltä löytyy, varsinkin, jos vähän jaksaa googletella.

Ennen kuin mennään asiaan; tässä tapauksessa mitään ainakaan kovin suurta säästöä on turha odottaa, koska luulen, että näiden hinnat on keskenään aika samoissa. Mutta toivottavasti hyvä vinkki niille, joiden on hankala löytää sopivaa sävyä niistä itse varjostus- ja korostusväreistä.

P1017463P1017497

Mä oon löytänyt pari superhyvää luomivärisävyä varjostamiseen ja korostamiseen, ja nyt kerron teille ne ja toivon, että näistä on jollekin hyötyä!

Ikisuosikkikorostustuotteesta eli Mary-Lou Manizerista mun ei varmastikaan tarvitse sanoa sanaakaan, mutta sen sijaan heitän tulille yhden (ainakin melkein) sen voittaneen tuotteen.

Kyseessä on Makeup Geekin luomiväri sävyssä Shimma Shimma. Kaikki lähti siitä, että olin tilaamassa Beautybaysta uutta Dipbrow Pomadea, joka maksoi sen 18 euroa ja ilmaiset toimituskuluthan sai yli 21 euron tilauksiin. En tiedä miksi, mutta mulla on sellanen hassu tapa, että jos vaan mahdollista, haluan välttää postikulut. Eli tässä olikin hyvä tilaisuus hyödyntää kaksi kärpästä yhdellä iskulla - olin meinaan jo pitkään halunnut testailla MUGin luomivärejä! Päätin siis tilata yhden luomivärinapin ja googlettelujen jälkeen selkeästi tykätyin sävy oli tämä kimaltava Shimma Shimma.

Ja voi elämä sitä rakkautta ja kimalluksen määrää! Ihan tajuton pigmentti ja mielettömän upea sävy, joka sopii niin luomiväriksi kuin kasvojen korostukseen. Sävyltään tämä on hieman punertavampi kuin Mary-Lou Manizer, joka on taas selvästi kellertävämpi. Yleisesti ottaen kuitenkin hyvin samantapaiset sävyt!

Vaikka mä yleensä oonkin koittanut välttää kaikkea punertavaa ja punapohjaista, niin pakko todeta, että mä tykkään tässä tapauksessa enemmän tästä Shimma Shimmasta korostuksissa! Innolla odotan sitä hetkeä, kun saan klikata Beautybaysta sen Z-paletin ja muutaman muunkin luomivärinapin MUGilta... Hintaa näillä on sen 6 euroa kipale.

P1017476P1017468

Oon aiemminkin jo kertonut käyttäväni Anastasian varjostuspalettia, mutta tällä hetkellä mulla on niistä värinapeista jäljellä enää kaksi – vaalein varjostussävy sekä korostussävy. Jos ei kuitenkaan halua hankkia sitä itse palettia, mutta tarvitsee hyvän varjostussävyn, suosittelen lämpimästi Makeup Storen luomiväriä sävyssä Smog. Näissä sävyt on ainakin omaan silmään lähes identtiset, Makeup Storen luomiväri vaan ihan hieman tummempi kuin Anastasian.

P1017483P1017488P1017502

Sävyt kädelle swatchattuna vasemmalta oikealle: theBalm Mary-Lou Manizer, Makeup Geek "Shimma Shimma", Makeup Store "Smog", Anastasia Beverly Hills "Fawn".

Löytyykö teiltä varjostus- tai korostustarkoitukseen joitain luomivärejä? Jos, niin mitä? :-)

16 kommenttia:

  1. Hah mulla on taas toisinpäin, että käytän mun contour kitiä välillä silmämeikin tekoon :D vois kyllä testata ton Makeupstoren luomarin varjostukseen ja miksei myös tota MUG:in! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii se noinkin päin! ;-) Toi Makeup Storen luomiväri ainakin on ihan amerikkalaistenkin kauneustubettajien "hittituote" eli monet muutkin on siihen ihastunu! :-)

      Poista
  2. I wish I understood your language! but still, i really loved the swatches - defenitely need to try out the mary lou highlighter!

    x Lilli | www.LilliFerreira.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary-Lou is my faaaaavorite! Thank you so much! :>

      Poista
  3. mullakin on varjostamisessa ollut jo pitkään luomiväri, jonka satuin löytämään. tuskin jaksan tästä eteenkäänpäin tuhlata oikeisiin varjostuspaletteihin kun tällanenkin käy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Yleensä niissä paleteissa on kuitenkin edes joku sävy, mikä ei omalle iholle sovi eli on turha :-)

      Poista
  4. Moikka!
    Kiva postaus, sain hyvä vinkkejä :) Haluaisin kysyä, että onko jokin erityinen syy mikset ole vastannut tohon big news -videopostaukseen tulleisiin kaikkiin kommentteihin? :O
    Kyselin siis sun meikistä muutamassa aiemmassa videossa :) olisi kiva saada vastaus niihin!

    Sun blogi on muuten kyllä yksi suosikeistani, tosi monipuolinen :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :-)

      Mä kyllä yhdessä vaiheessa aloin vastaamaan niihin kommentteihin, mutta jostain syystä se jäi kesken! Vastailen viimeistään huomenna niihin, anteeksi, ei ole tarkoituksella jäänyt vastaamatta <3

      Kiitos paljon kehuista! :>

      Poista
  5. Make Up Storen luomari on todettu täälläkin erittäin kelvolliseks :-) Toi MUG:in alkoi kyllä sen verran houkuttelemaan, että pitääpä tsekata sitä enemmän!

    VastaaPoista
  6. Mäkin käytän tätä kikkaa pääasiassa nimenomaan toiseen suuntaan, viimeksi eilen oli Mary Louta luomilla ja poskipäillä :) Tästä tulikin mieleen, että varjostusvärejä en oo vielä koskaan kokeillut luomiväreinä, joten sen testaaminen siis seuraavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuli ensimmäisenä mieleen tuo kasvotuotteiden käyttö silmissä, mutta vasta sen jälkeen tajusin et hei, sehän toimii toisinkin päin! :-D

      Poista
  7. Kuinka kauan sulla on yleensä toimitus kestäny tuolta Beautybaysta tilatessa? Itellä menny jo reilusti yli puolitoista viikkoa ja alkaa jo huolestuttamaan...:D tai sit oon vaan tosi kärsimätön...heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata vielä huolestua, monilla on kestänyt yli kakskin viikkoa jopa! :-) Mulle tosin tullut yllättävän nopeesti, noin viikossa.

      Poista
  8. Käyttänyt MUSin Smogia jo parisen vuotta varjostuksissa :) Tosin se jäännyt vähän taka-alalle kun hankin Too Facedin Cocoa Contour-paletin. Pitänee kaivaa Smog esiin taas! Ostin aikoinaan sen Manizer Sisters-paletin, ja siitä käytän vain Mary-Louta korostuksiin, Cindy-Lou ja Betty-Lou ovat tosi kivoja luomiväreinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tykkäänkin tosta Smogista tosi paljon, en ihmettele, että se on jäänyt Cocoan "alle"! :-D Se paletti on ihana, kun löytyy kaikki sävyt!

      Poista