2/07/2016

TAMMIKUU

Huhhuh, se ois nyt helmikuu! Hullua miten nopeasti aika menee, vastahan vuosi vaihtui ja nyt jo ensimmäinen kuukausi ohi. Tammikuussa ei kauheesti tapahtunut mitään erikoista lukuunottamatta mun pyöreiden täyttämistä. Sitä tosin ei juhlittu mitenkään sen erityisemmin (ihan mun tahdosta kylläkin), käytiin tyttöjen kanssa syömässä ja viinillä ja poikaystävä oli varannut meille seuraavaksi viikonlopuksi hotellin.

Vähään aikaan ei ookaan täällä näkynyt näitä randomräpsyjä, joiden vuoro olisi nyt pitkästä aikaa!

P1015954

Sain joululahjaksi mun ystävältä tällastä siirappia, jolla voi maustaa esimerkiksi kahvia. Mulla oli aikamoiset ennakkoluulot tätä kohtaan, koska yleensä nämä tällaset makua antavat siirapit on olleet kaikkea muuta kun herkullista. Mutta turhaan epäilin, oli meinaan tajuttoman hyvää! Sopi nimenomaan kahviin tosi hyvin ja toi ihanaa pientä luksusta esimerkiksi viikonlopun aamukahveihin.

P1015983

Meidän jouluristeilyllä Viking Gracella oli oma Victoria's Secretin pieni myymälä, jota koitin välttää loppuun asti. Tai siis sieltä ostamista. Yhdellä kerralla sit ajattelin, että meen vaan katselemaan niitä kaikkia ihania alusvaatteita ja näitä kahta en vaan voinut vastustaa! Lompakossa tunsin pienen nipistyksen, mutta onhan ne kauniita. Ainoa vaan, että en meinaa raaskia käyttää noita lainkaan!

P1016438

Nyt, kun pahimmat pakkaset on ohi ja parhaimmillaan on vaan pari astetta pakkasta, Sofi tykkää ihan hirveästi vaan tallustella tuolla ulkona. Välillä havahdun siihen, etten oo nähnyt tai kuullut merkkiäkään sen liikkeistä tuntiin, ja kun katson ulos ikkunasta, on näky tuollainen kuin kuvassa :-D Siellä se pieni vaan haahuilee, haistelee hajuja ja ihmettelee.

P1016819

Unisieppari – Ellos

Elämäni ensimmäinen unisieppari hankittu! Lahjakortista jäi juuri viisi euroa käyttämättä, joten päätin klikata tän mukaan tilaukseen. Mun mielestä toi on super kivan näkönen ja toivotaan, että vie ne pahat unet mukanaan! Näin edellisyönä mm. sellaista unta, että yks mun poikaystävän kavereista sano mulle, että sen pitää kertoa mulle jotain. No, sen piti kertoa mulle se, että mun poikaystävä oli saanut jostain 17 000 euroa ja kysynyt tältä kaveriltansakin, että haluisko hänkin. Olin siinä unessa ihan rikki tän takia ja erottiin samantien :-D Ei kauheen paha uni, mutta sitäkin oudompi.

P1016449

Kahden ja puolen viikon kipeily on vihdoin takana päin ja se tarkoitti mm. sitä, että mä saan taas mennä jumppaamaan! Huh, kyllä huomas, että siellä on oikeesti tullut ravattua, kun meinas päänuppi hajota ensimmäisen viikon jälkeen. Ja huomas myös, että oli ollut sen melkein kolme viikkoa kauheessa "keuhkotaudissa" – ei meinaan nouse vieläkään kovin helposti samat painot mitä ennen. Ehkä se siitä, pois en aio ainakaan ottaa! ;-)

P1015453

Sussun painajainen on ehdottomasti pakkanen. Onneksi on takka olemassa, jonka eteen hän aina parkeeraa. Ja jos ei oo sänkyä tossa edessä valmiiina, hän ilmoittaa siitä meille tuijottamisella ja pienennä ininällä.

P1016856

Tätä sama safkaa on tullu vedettyä taas ehkä liikaakin. Salaattia, mihin tulee couscousia, paprikaa, salaattia, kurkkua, vähän poppiksia ja vuohenjuustoa. Katotaan milloin tulee stoppi ja yliannostus tästä(kin)!

P1016116

Kynsiä kaverille. Toi ranskalaisten manikyyrien teko on ehdottomasti ihan lempparipuhaa! Jos ne onnistuu. Välillä meinaan on niitä päivä, kun saa jokaisen kynnen tehdä useampaan otteeseen, eikä meinaa siltikään onnistua...

P1016474

Meikkivideon kuvailua teille!

P1016542

Myös tätä näkymää on tullut katseltua viime viikon aikana melkein kyllästymiseen saakka. Tonne metsään on vaan niin helppo mennä, kun se on ihan vieressä ja koirat nauttii tuolla juoksentelemisesta!

P1016840

Rakastan sitä, kun takka palaa ja siitä tulevaa tuoksua. Tulee ihan mieleen ne nuoruuden laskettelureissut lappiin, nyyh!

P1016460

Halpa ja helppo ruokavinkki; kasvispiirakka! Samaa tavaraa kun lihapiirakka, mutta sisällä lihan sijaan kasviksia. Oli superhyvää, mutta ton sisältämä rasva saa mut jatkossa kiertämään noi kaukaa :-D

P1016486

Haluisin ihan kamalasti tilata toiset Happy Lights -pallovalot, valkoisilla palloilla. Ongelma vaan on se, että haluisin 50 pallon sarjan, mutta ne maksaa ihan liikaa. Melkein 70 euroa, kääk!

P1016498

Paras hetki päivässä. Hyvin nukutun yön jälkeen iso kupillinen hyvää kahvia ja kunnolla paahdettua paahtoleipää juustolla. Oonko ainoa, joka on addiktoitunut paahtoleipään ja juustoon?! Voisin syödä niitä koko ajan.

Sellaista mun tammikuuhun, mites teillä? Nyt täytyy juoda loput tilkat kahvia mukin pohjalta, pistää vähän meikkiä nassuun ja sitten mars junaan ja poikaystävän luo! Saa nähdä, milloin tuun takaisin kotiin.

Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Teidän koirat on maailman söpöimpiä! Koirakuume kasvaa...

    VastaaPoista
  2. Kuinka kauan sun Feelunique-tilauksissa on kestänyt tulla ja onko jäänyt tulliin? Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän reilu viikko! Ei oo jäänyt tulliin :-)

      Poista
  3. Meinaaks esitellä sitä sun uutta Korsin laukkuu millon? :> Ois kiva nähä kokokuvaa!

    VastaaPoista
  4. Näytti hirmu kivalta toi ranskalainen manikyyri! Kivoja kuvia muutenkin :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun ehdoton lemppari! Niin yksinkertainen, muttei kuitenkaan tylsä. Kiitos! :>

      Poista