12/02/2015

PARASTA VIIKONLOPUSSA

Ensimmäinen kerta pitkästä aikaa, kun tuntuu, että viikonloppuna on oikeasti ladattu akut täyteen. Viikonloppu oli myös kokonaisuudessaan jotenkin erityisen kiva, vaikka sää oli ihan jotain muuta kuin kiva. Parasta ja ylipäätään aika ihanaa viikonlopussa oli mm. seuraavat asiat:

 Töissä on vihdoin alkanut kiireet vähän helpottamaan, joten viikonlopunkin viettoon lähdin rennommin mielin kuin aiemmin. Eikä muuten sunnuntai-iltana tuntunutkaan niin pahalta seuraavan päivän työpäivä!

 Lähdin perjantaina viikonlopuksi poikaystävän luo ja oli niin vapauttavaa, kun sai matkustaa junalla. Onnibussit ahdistaa mua nykyään jotenkin tosi paljon, ja heti kun huomasin, että VR:llä on sarjaliput alennuksessa, ostin niitä samantien pienen (eli siis suuren) satsin! Meno-paluu Turusta Helsinkiin maksaa 18 euroa, kun normaalisti se maksaisi aikuiselta sen reilu neljäkymppiä...

 Sunnuntaina meillä oli myös 28. kuukausipäivä! 2 vuotta ja 4 kuukautta, hui...

 Käytiin keilaamassa ja olin ihan unohtanut, miten hauskaa se on! Siellä tulee jostain syystä käytyä tosi harvoin, vaikka se olisi tosi kivaa vähän erilaista tekemistä ihan vaikka kavereidenkin kesken. Poikaystävä vielä sitä ennen sanoi mulle, että "älä sitten heti luovuta jos ei onnistu, se ei oo mitään kauheen helppoa", ja arvatkaa vaan ketä veti kolme täyskaatoa peräkkäin! :-D Siinä oli miehellä nielemistä, pienet paineet tais tulla... Lopulta hän kylläkin voitti koko pelin, mutta olin kuulemma yllättävän hyvä, jipii!

 Keilaamisen jälkeen käytiin vielä pikaisesti Sellossa, ja sieltä löyty juuri ne kaksi juttua, jotka ajattelin tilata! Nyt säästyi onneksi se vaiva ja postikulut :-)

 Syötiin ihan liian hyvää ruokaa. Ja jälkkäriksi piparkakkukakkua. Oli muuten superhyvää.

 Black Friday oli myös ihan kiva, sillä sain vihdoin hankittua paljon mietittyjä juttuja ja vielä paljon halvemmallakin kuin normaalisti. Kiinnostaisiko näiden ostosten esittely?

 Viikonloppu sisälsi superpaljon hyvää ruokaa, nimittäin sunnuntaina suoraan rautatieasemalta mut haettiin Pancho Villaan syömään! Sehän aukesi just vasta Raision keskustaan, ja tämä oli mun eka kerta siellä. Ja todennäköisesti myös viimeinen, sillä odotettiin ruokia ensin tunti ja sen jälkeen saatiin vielä väärä ruuat. Raision Pancho Villalle siis -10/5 :-D

 Ehdin myös viimeinkin näkemään rakasta ystävääni Emiliaa, jonka kanssa käytiin ensin kaikki kuulumiset läpi piparkakkukaakaon ja kanelilaten kera ja sen jälkeen poikettiin vielä pikaisesti Myllyssä.

♥ Löysin ihan super pehmeän neuleen vitosella! Mulla on aina iltaisin se ongelma, ettei mulla oikeen oo sellasta kunnon löllöilyneuletta. Sellasta isoa ja paksua, tiedättehän? En viitsi minkään arkineuleen kanssa kuitenkaan kotona nyhväillä, mutta nyt löysin onneksi ihan siihen tarkoitukseen pehmeän vaaleanpunaisen neuletakin! Kokoa L – tietenkin, että se olisi mahdollisimman suuri. Ja maksoi 4,95€. "Auts".

 E:n vauvauutiset ja se onni, mitä tulevan äidin kasvoista näkyy.

Monet uudet superhyvät biisit! Mm. tämä. Oon miljoona kertaa tän kuullut radiosta, mutta vasta nyt jaksoin etsiä sen ihan omalle soittolistallekin.

(♥ Mua alkoi myös vähän naurattamaan, kun viikonlopun aikana oikeasti kaikissa Indiedaysin alla olevissa blogeissa oli postausta M&Ms karkeista tai Instrumentariumin silmälasien kehyksistä...)

Sellaista. Tällä viikolla lisäpiristystä etenkin työpäiviin on tuonut aina välillä pilkottava auringonpaiste! Jos mä saisin päättää, ottaisin tänne mieluusti pienen kasan lunta, pari astetta pakkasta ja ihanan auringonpaisteen. Tiedättehän, sellainen ihanan kirpsakka talvisää? Mä rakastan sitä! Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu. Kivaa loppuviikkoa parhaille tyypeille siellä!

10 kommenttia:

  1. joo tee ostosten esittely ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että innostuit ajatuksesta! :-) Sellainen on tulossa!

      Poista
  2. Kuulostipa iiihanan rentouttavalta viikonlopulta! Ja tee ihmeessä ostospostausta, sellaset kiinnostaa aina :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen se just olikin! Ihanan rentouttava :-) Kiva kuulla!

      Poista
  3. Onko ystäväsi Emilia siis raskaana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi Emilia joo, mutta ei se, joka on täällä blogissakin esiintynyt :-)

      Poista
  4. Ihanan positiivinen postaus, lukiessakin tuli todella hyvä mieli :-)


    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista

  5. Tän postauksen lukemisesta tuli jotenkin tosi hyvä fiilis! :) Kuulostaa ihanalta viikonlopulta <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista