12/16/2015

MY WISHES

Aiempi postaus käsittely joululahjaideoita laajemmin, mutta nyt olisi tarkoitus kurkata mun omia toiveita.

Ihan aluksi voisin heittää pöytään sellaisen faktan, että mulla ei oikeen oo mitään erityisempiä toiveita, paitsi...tuo Michael Korsin musta pikkulaukku. Sitä lukuunottamatta nämä alla olevat on sellaisia, jotka tulisin todennäköisesti hankkimaan omaan kotiini (sit kun sellainen on), joten kai ne voi hieman aiemminkin jo hankkia valmiiksi! Jokainen näistä siis ilahduttaisi kovasti, eikä mua haittaa lainkaan, vaikkei sitä omaa asuntoa vielä olekaan. Olenhan mä kerännyt astioitakin jo vuoden päivät valmiiksi kaappien nurkkiin!

– Mä oon aina ollut aika reipas rannekellojen käyttäjä, mutta nykyään oon ehkä hieman kyllästynyt näihin tämän tyylisiin kelloihin, ja haluaisin tilalle mieluummin jonkun vähän klassisemman ja jollain tapaa myös "aikusimaisemman" rannekellon – ja mieluusti vielä nahkarannekkeella. Daniel Wellingtonin kellothan on ollut koko ajan kovassa huudossa, enkä kyllä ihmettele. Yksi tällainen minulta jo löytyykin, jonka sain 18-vuotis syntymäpäivälahjaksi ystäviltäni, mutta sen värikkään rannekkeen vuoksi sitä ei voi käyttää ihan kaikenlaisten vaatteiden kera. Onneksi ihana Wellingtonin porukka halusi ilahduttaa mua, ja lähetti mulle tuon kuvassa näkyvän kellon! Se on tosin matkalla vielä, mutta ehtii hyvin jouluaatoksi perille. Jos joku teistä muuten on vieä vailla hienoa rannekelloa tai lahjaa jollekin, saatte Daniel Wellingtonin sivuilla 15% alennuksen kelloista koodilla essi-bltn. Kannattaa hyödyntää myös tämän hetken joulutarjous – kellon ostajalle vapaavalintainen ranneke veloituksetta!

– Kaikki varmasti tietää ne Ikean "niin ihanat" feikki lampaantaljat, jotka on ihania sen viikon-pari. Sen jälkeen ne menee niin kamalaan kuntoon, ettei niitä kehtaa pitää enää edes näkyvillä. Näin mulle kävi just, ja mun oli pakko siirtää koko talja vaatehuoneeseen ovien taakse piiloon! Sen takia ajattelin seuraavaksi satsasta ihan aitoon lampaantaljaan, joka kylläkin maksaa neljäkymppiä, mutta pysyy varmasti paljon kauemmin hyvänä. Voin vaan kuvitella miten pehmeältä toi tuntuu feikkitaljan jälkeen...

– Mun huoneessa ei oo tällä hetkellä lainkaan mattoa, vaan se lähti isin muuttaessa pois hänen mukaansa. Ei sillä, ihan mieluusti annoin sen hänen matkaansa, sillä ruskea matto ei sopinut mun mielestä lainkaan mun muuten harmaaseen huoneeseen. Suunnittelin, että ostan uuden maton vasta sinne omaan asuntoon, ellei jotain hyvää tarjousta tai muuten vain superihanaa mattoa tule sitä ennen vastaan. Tämä hopeanharmaa matto on just eikä melkeen värimaailmaltaan sellainen, kuin haluankin maton olevan! Ei täysin tunkkaisen harmaa, vaan hieman hopeahtava. Ihana!

– Ah, toi Ikean kampauspöytä. Oon kuolannut tota oikeasti jo parin vuoden ajan, mutten oo viitsinyt ostaa, koska mulla on ihan toimiva tavallinen pöytä jo mun huoneessa. Tänkin kohdalla siis toiveeni toteutuu sitten, kun on se oma koti hankittu! On se jotenkin niin kaunis, ja kaikenlisäksi tuon pöytälevyn alla on kiva laatikosto, johon saa meikit nätisti säilytykseen!

– Sängynpääty kuuluu myös niihin hankintoihin, jonka hankin vasta omaan kotiin. Tällä hetkellä sellainen ei edes mahtuisi mun huoneeseen, koska mun sängyn yläpuolella on peili. Mulla on jollain tapaa ollut outo rakkaussuhde kaikkia sängynpäätyjä kohtaan, ja olin kateudesta vihreä, kun äiti hankki sellaisen omaan makkariinsa...



Untitled #73

– No se kuuluisa Pentikin porokynttelikkö. Jos saisin ihan itse päättää, ottaisin tästä sen kaikista isoimman version, mutta se on niin törkeän hintanen, että ehkä se jää vaan sinne jos-oisin-miljonääri -listalle. Niin söpö!

– Rakastan ylikaiken kaikkea lasista ja haluan, että mun kodista löytyy esimerkiksi tylsien metallisten kahvipurnukoiden sijaan lasinen kahvipurkki. Kuvan astia oli yhdessä verkkokaupassa alennuksessa ja sille jäi hintaa vain seitsemän euroa (normaalisti yli kolmekymppiä!), mutta enköhän mä taas tuttuun tapaan pohtinut liikaa ja kun olin tilausta tekemässä, oli tuote jo loppunmyyty. Saahan tuota muistakin verkkokaupoista, mutta siellä niiden hinta on sen neljäkymppiä...

– Kaunein sohvapöytä -palkinnon saa Iskun Air-sohvapöytä. Voiko enää kauniimmaksi sohvapöytä mennä? Tän kanssa tosin saattais olla se ongelma, että kävelisin tota päin jatkuvasti, kun välillä hankaluuksia hahmottaa tällaisia "läpinäkyviä" huonekaluja. Ehkä hankin tämän mieluummin valkoisena – jos hankin!

– Musta pikkulaukku on ollut hankintalistalla jo ties kuinka pitkään, mutta mitään täydellistä yksilöä ei ole tullut vielä vastaan. Laukku saa olla laadultaan vähän parempikin ja mielellään vielä aitoa nahkaa, jotta se kestää pitkään. Pääsee meinaan varmasti kovaan käyttöön! Eilen törmäsinkin tähän Korsin yksilöön, joka on juuri sellainen kuin olen etsinytkin. Pienten kyselyjen ja tutkimusten jälkeen päätin, että tämä on nyt se the laukku. Löysin onneksi alennuskoodinkin, jolla saa parikymppiä hinnasta pois, mutta katsotaan, milloin raaskin laukun hankkia...

– Pari postausta takaperin kerroinkin jo kiinnittäneeni silmäni niihin Fontanan laseihin, joiden nimen onneksi löysin netistä! Niitä löytyi kaikenlisäksi vielä hieman korkeampanakin, joita haluaisin hankkia omaan kotiini. Täydellisiä juomalaseja ja just sopivan kokoisia! Sellaisista parin desin mukeista kun ei oo mihinkään...

Nyt oli niin "ihanan" ja "kauniin" täyteinen postaus, että voi noi sanat jättää hetkeksi pois, haha :-D Löytyykö joltain samoja toiveita kuin multa?

10 kommenttia:

  1. Ompas ihanan näkönen kollaasi, jotenkin kaikki sopii toistensakki kanssa yhteen:) vinkkinä noista lampaantaljoista että ikeasta saa ihan aitojakin ja melko edulliseen hintaan, olisko 39€! Hyvin on meillä kestänyt jo reilun vuoden vaikka onkin ihan koirien lemppari loikoilupaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon muutamaan otteeseen hypistellytkin sitä, mutta ostan sen vasta sitten omaan kämppään! :-) Hyvä kuulla, että on kestänyt teillä!

      Poista
  2. Voi vitsit, ei olis kannattanut klikata ton valkosen sohvapöydän linkkiä, se on täydellinen! Mutta toisaalta hinta on sen verran suolainen, et se jää suosiolla "hankitaan kun opiskelut loppuu" -kategoriaan :D Lampaantaljat meiltä löytyy jo sängyn molemmilta puolilta, ne on kyllä ihanat varpaiden alla! <3 Ja oikeestaan kaikki muut jutut on sellaisia, jotka kelpuuttaisin myös omaan pukinkonttiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sohvapöytä on ihan täydellinen! Mäkin oon käynyt paljon huonekalukaupoilla, mutten oo löytänyt hienompaa sohvapöytää kuin tuo :-)

      Poista
  3. Satutko muistamaan mistä toi sängynpääty on peräisin? Hipoo meinaan täydellisyyttä! Muutkin noista luettelemistasi jutuista on semmoisia jotka mielellään huolisi omaan kotiin, nyt syksyllä kun semmoiseen tuli muutettua <3

    VastaaPoista
  4. mistä noi ihanat lasit onkaan?:) oon ihastunut just ton tyylisiin laseihin mutta en oo vaan löytänyt tommosia vähän isompia mistään, ja koska kuulun samaan koulukuntaan ettei niistä pikkusista parin desin laseista aiheudu ku vaan ärsytystä, niin on jäänyt sitte ne pienet vastaan tulleet ostamatta :D

    VastaaPoista
  5. Korsin laukku näyttää kyllä just semmoselta the laukulta! Tahtoo kans!!! Tiiätkö mikä ton mallin nimi on? :)
    Ja noi Hobstar -lasit on kyllä täydellisiä! Sisustuksen koodissa ja Fazer cafessa ainakin myydään niitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, mikä sen mallin nimi mahtaisi olla! :-( Muistaakseni Zalandolla ei edes lue niiden mallien nimiä...

      Poista