11/13/2015

RIPSIHOMMIA

Yhteistyössä Kauneushoitola Meloni

Kauneushoitola Meloni
Maariankatu 6a, 2krs, B-porras 
20100 Turku
Ajanvaraus ma-pe klo 10-16 numerosta 010 2810949

Taisinkin blogissa jo ainakin ohimennen mainita mun pienestä ripsienpidennystauosta, joka meni onneksi todella nopeasti. Täytyy sanoa, että olin jo varautunut siihen, ettei omia ripsiä oo enää lainkaan jäljellä, mutta niitähän oli siellä oikein kaunis rivistö! Toki ne oli vähän harvemmat kuin ennen ripsienpidennysten ottoa, mutta mitä muutakaan voi odottaa, kun ripsienpidennykset ollut melkeen sen kolme vuotta putkeen. Muutama viikko sitten kävin laittamassa uudelleen ripset silmiin mun vakkari- ja lempparikauneushoitolassa eli Kauneushoitola Melonissa. Mun ripsiin laitettiin taas pitkää kuitua ja pisimmät taisi olla sen 15-16mm. Joidenkin korvaan ja silmään saattaa kuulostaa ja näyttää liian pitkältä, mutta mulla on joskus myös ollut sellaiset 12mm ripset (silloin vuosia sitten, kun en vielä käynyt Melonissa), ja ne oli suoraan sanottuna karmeat. Tai no ei karmeat, mutta sellaiset lyhyet ja "luonnolliset" ei vaan sovi mulle lainkaan eikä oo yhtään mun juttu!

liupiuP1014433P1014402mvmvmP1014461

Ihana Anna loihti mulle taas tosi ihanat ripset ja voi kuulkaa, kyllä oli taas kiva olo kun oli silmät päässä. Jotenkin ihan kamalaa, että on niin koukuttunut näin pinnalliseen asiaan, mutta ketäpä ei tollasista räpsyistä tykkäisi! Nopeuttaa muutenkin hirveen paljon mun aamuja ja ihanaa kun saa nukkua vähän pidempään, kun itse työpäiväkin alkaa jo puoli kahdeksalta eli herätyskello soi aina siinä kuuden maissa.

Oon niin tyytyväinen lopputulokseen. Odotan aina innolla ripsihuoltopäivää tai pikemminkin sitä, kun pääsee taas hetkeksi rentoutumaan ihanaan hoitolaan ja höpöttelemään Annan kanssa! Meillä juttu luistaa kyllä tosi hyvin ja usein tulee höpöteltyä niitä näitä ihan koko ripsihuollon ajan. Mulle on aina tullut kauneushoitoloissa jotenkin todella levollinen olo, ja se tepsii myös Melonin kohdalla  siellä on aina niin ihana tunnelma ja iloiset kosmetologit heti ovella vastassa.

Taas kerran sain lähteä oikein tyytyväisenä ja hymyissäsuin ihanien räpsyttimien kanssa kotia päin! Kiitos siitä kuuluu Melonille sekä ihanalle ja supertaitavalle Annalle!

Muistakaahan Melonin ripsienpidennystarjous:


Klassiset ripsienpidennykset vain 55€ (80€), volyymiripsienpidennykset vain 70€ (95€)! Näyttävät ja helpot ripset pikkujouluihin tai vaikka lahjakorttina pukinkonttiin! Tarjous voimassa 4.12. mennessä tehtyihin varauksiin. Ajanvaraukset numerosta 010 2810 949.

16 kommenttia:

  1. Kolmas kuva ei oo mun mieleen! Sun blogista on muutenkin tullut tylsä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai nyt onkin, kun kuvamateriaalia ei saa lainkaan ton ihanan pimeyden vuoksi! :-D Enkä pakota lukemaan. Mun mielestä taas toi kuva oli just kivan erilainen :-)

      Poista
  2. Nuo kyllä näyttää tosi typerälle sulla, kun on noin pitkät ja sit sulla ei oo yhtään tuolla sisänurkassa ripsiä ni näyttää hassulta :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just rrrrakastan kun ne on niin pitkät! :-)

      Poista
  3. Ihanat räpsyt! pakko varmaan itekki varata aika.. mulla oli koko kesän -ja syksyn ripsienpidennykset mut nyt pidin niistä pientä taukoa enkä kyllä osaa olla enään ilman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös hirveästi! :-) Tiedän tunteen liiankin hyvin, kun viimiset 4 vuotta ollut ripsienpidennykset, vaikka piti ottaa "vaan pari kertaa"... Oops!

      Poista
  4. Voi ihmiset mikä teitä vaivaa.. Tätä blogia ei oo pakko lukee jos ei miellytä. Ja kelle tulee mielee sanoo toiselle et hei sun ripset näyttää tyhmältä? kamalaa ku on taas negatiivistä porukkaa liikenteessä
    Minä ainaki tykkään sun blogista. Ja sun ripsistä. Ja sun tyylistä. Odotan aina innolla uutta postausta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihana ihminen. Kiitos ihan mielettömän paljon<3 Sait suuren hymyn mun huulille, hienoa, että mun blogia lukee noin ihana ihminen :')

      Poista
  5. Kattelin tossa sun snapchatin mystorya ja jäin miettimään sitä että sun mielestä subway on hirveen paljon epäterveellisempää kuin ne sun salaatit.. Loppujen lopuksi, mitä eroa niissä on? Ainoastaan se leipä, sillä ainakin mitä oon nähnyt kuvia täällä niistä sun salaateista niin käytät aikas paljon kuitenkin kastiketta? Ja kokojyväleipä nyt ei ole niin hirveän epäterveellistä kuitenkaan, vaikka viljoja yleensä parjataankin.. Viljaa on kuitenkin ihmiset syöny kautta aikojen ja ei ne ihmiset ylipainosia oo olleet vaikka vilja olis ollut ruoan "pääraaka-ainekin"? Ero selittyy vaan sillä että ihmiset on nykyään passiivisempia ja sitten yritetään syyttää ravinnon perusraaka-aineita että ne lihottaa vaikka ihmiset nykyään vaan istuu 15 h päivästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä tarkoitin sillä niitä salaatteja, joita teen töissä, eli joihin tulee aina vaan salaattia, kurkkua, fetaa ja lohta/kanaa :-) Kotona sit käytän enemmän aineksia ja salaatinkastikkeita yms.

      Poista
  6. Musta noi ripset on just kivat kun ne on niin pitkät :) Haluisin kyl samanlaiset *_* <3

    VastaaPoista
  7. Ihanan monipuolisia tekstejä ja kirjotat kivasti :) Tykästyin ihan kunnolla sun blogiin ja noi ripset on upeet :) Sait musta uuden lukijan!

    Käythän jättämässä jälkes myös mun blogiin vaikka kommentoimalla? :)

    http://metenblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Kiitos paljon Mette :-) Käyn kurkkaamassa sun blogia, kunhan ehdin kunnolla pereytyä!

      Poista
  8. Aivan ihana blogi sulla, ja kaunis olet! Ja ihanat ripset kerta kaikkiaan, tekisi itsekkin mieli laitattaa. Sait uuden lukijan:)

    Terkuin Harriet
    http://harrietjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista