11/20/2015

NYX COSMETICS -15%

Yhteistyössä Nordicfeel

Jihuu, pikkuhiljaa on rantautunut myös Suomeen toimitettaviin verkkokauppoihin enemmän ja enemmän Nyxiä! Kaikissa sitä ei ole alunperinkään ollut ja niissä joissa on, on valikoimat suurentuneet ihan mielettömästi. Näissä tuotteissa hinta-laatu-suhde on tosiaankin kunnossa, eikä noi tuotteet kyllä paljoa maksa. Kokosin kollaasiin muutamia mun lempparituotteita Nyxiltä, ja neljä noista on itseasiassa tällä hetkellä tulossa kotiin päin!

Untitled #60

Nimiä klikkaamalla pääset suoraan Nyxin valikoimaan/tuotesivulle.

1 Powder Blush Poskipunaan kiinnitin silmäni ensimmäistä kertaa mun muistaakseni Karkkipäivä -blogissa, jossa hänen kasvoihin oli laitettu sävyä Angel. Ah mikä ihana persikkainen, muttei kuitenkaan liian oranssinen sävy. Wanna, wanna, wanna!

2 Highlight & Contour Pro Palette Mikä mahtava halvempi versio Anastasian Contour Kitistä! Oon katsonut tästä tosi paljon videoita Youtubesta, ja aina ihastun enemmän ja enemmän. Sitten kun Anastasian paletti alkaa loppumaan, aion ehdottomasti hankkia tämän.

3 Pump It Up Lip Plumper Ihana huulikiilto, joka samalla hieman turvottaa huulia. Vaalea värihän jo yksinäänkin "suurentaa" huulia, mutta tässä tuotteessa on ihan oikeastikin jokin turvottava ainesosa :-D Oma lemppari on sävy 06 Kim.

4 High Definition Photogenic Concealer Ja nimenomaan kuvan mukaisena vihreänä! Tarvitsen niin kiepästi vihertävän peiteaineen tohon nenän alusille, jotka tuppaa aina punertamaan kamalan paljon osaksi hormonien takia. Sama aine käy loistavasti myös näppyjen ja muiden punertavien kohtien peittoon. Tämä itseasiassa sisältyi mun tilaukseenkin, sävyssä 12 Green.

5 Lipliner Pencil Täydellisen värinen huultenrajauskynä on löytynyt, ja se on Nyxin huultenrajauskynä sävyssä Peekaboo Neutral. Voiko enää paremmin saada Kylie Jenner -lookin, kuin tän kanssa?! No ei!

6 Soft Matte Lip Cream Mitä huulituotteisiin tulee, oon ehdottomasti enemmän mattaisen, kuin kiiltävän ystävä. En tiedä miten tai miksi, mutta kaikista huulikiilloista ja muista tulee heti flashbackeja ala-asteelle, kun huulikiillot oli oikeesti in :-D Ihana matta tummavispipuuronude -sävy tästä on Stockholm, jonka myös tilasin.

7 High Voltage Lipstick Vielä vähän huulituotteista; ihana huulipuna, joka on sävyltään myös vähän sellasta Kylietä. Rakkaussävy tästä on nimeltään Flutter Kiss, joka näyttää tältä eli ihan täydelliseltä.

8 Liquid Illuminator Tätä on hehkutettu ihan älyttömän paljon ja ihmettelen, etten oo vielä sortunut tilaamaan tätä. Fakta kuitenkin on se, että näitä korostusvärejä ja highlightereitä multa löytyy jo ihan tarpeeksi, joten käytän ensin vanhat pois alta. Tosin yhen yhtäkään nestemäistä highlighteria mulla ei ole, joten ehkä sen puoleen saisinkin antaa itselleni luvan tilata tämä? ;-) Tässä tuotteessa tykästyin enemmän tuohon vaaleampaan, 01 Sunbeam -sävyyn.

9 Angel Veil Tämän pohjustustuotteen tilaamista mietin oikeasti kauan, mutta lopulta päätin olla tilaamatta. Paljon positiivista olen tästäkin lukenut, mutta olen ollut niin tyytyväinen mun Lumenen pohjustuvoiteeseen ja saman merkin meikkivoiteeseen, etten niistä kyllä helpolla luovu.

10 Eyebrow Gel En tiedä miksi, mutta viimeaikoina mun on ollut kauhean hankala saada kulmakarvoista kivoja Anastasian Dipbrow Pomade -kulmavahalla. Jotenkin saan niistä aina vaan todella sotkuisen näköiset, ja luettuani tästä kulmakarvageelistä positiivista palautetta, aloin harkitsemaan, josko tämä toimisi ainakin vähän paremmin. Uskon, että geelimäistä tuotetta voisi olla helpompi levittääkin kuin vahamaista?

11 Dark Circle Concealer Tämä multa jo löytyykin ennestään ja kuulkaas, ei oo tummia silmänalusia nähty täällä päin enää vähään aikaan! Yllätyin todellakin positiivisesti tämän tehosta, enkä hevillä vaihda pois. Pääsi kilpailemaan Essencen luomivärinpohjustajankin kanssa, ja se on kuulkaas paljon se! 5/5, ehdottomasti.

12 Dewy Finish Long Lasting Setting Spray Ehdottomasti mun lempparein ja luottotuote Nyxiltä: meikinkiinnityssuihke. Tämäkin mulla on ollut käytössä jo parisen viikkoa ja voi taivas sentään, kuinka kauniin lopputuloksen tämä iholle antaa. Ei tarvitse pelätä, että iho alkaisi kiiltämään, kun on tämä tuote käytössä! Mä oikeasti rakastan tota tuotetta, mun iho ei oo koskaan ollut esimerkiksi työpäivän jälkeen niin mattaisen kuulas, kuin tätä käyttäessä se on! 10/5 tälle tuotteelle.

13 Honey Dew Me Up Primer Tästä ei voi enää meikkituote muuttua kiinnostavammaksi. Kyseessä on siis meikinpohjustustuote, joka neutralisoi epätasaista ihonsävyä ja punoitusta. Se sisältää myös valoa taittavia kultahiukkasia, jotka saa ihon säkenöimään! En voi olla ainoa, joka palaa suuresta halusta testata tätä tuotetta... Kuulostaa niin houkuttavalta!

jihuu Ja syy, miksi mä halusin tulla näistä teille kertomaan on se, että koko Nyxin valikoima on Nordicfeelillä -15%! Toki normaalitkaan hinnat ei ole kovin pahoja, mutta ei voi valittaa vaikka säästäisi "vaan" muutaman euron. Lisäksi Nordicfeelillä on ilmainen toimitus 20. joulukuuta saakka! Hyvä tilaisuus tilata kaverille tai siskolle jotain uutta kosmetiikkaa vähän halvemmalla :-)

Nyxin tuotteita ostelemaan pääsette joko tästä tai ylläolevia kuvia klikkaamalla! :-) Kivoja shoppailuhetkiä!

8 kommenttia:

  1. Nyxin tuotteita oon pitkään jo metsästänytkin, toivottavasti näitä alkaisi ihan kauppoihinkin tulemaan :) PS. Tarkoititko KYLIE Jenneriä? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin puolesta sais tulla! Helsingin Kampin Anttilasta näitä kai jo löytyy, mutta kuulemma tosi suppea valikoima :-( Ja oho, tarkoitin! Menny naikkoset sekaisin, uups...:>

      Poista
  2. Onko sulla tosta meikinkiinnityssuihkeesta nimenomaan tuo Dewy?:-) Huomasin, että tuolla on myös Matte-versio niin mietin et kumpikohan ois parempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on just se! :-) Se Matte on kuulemma parempi tosi rasvaiselle iholle, ja toi Dewy taas sellaselle normaalille, seka- tai pintakuivalle iholle.

      Poista
    2. Okei kiitos! Voi olla, että lähtee tilaukseen...;)

      Poista
  3. Hei, ootko ennen tilannut kyseisestä nettikaupasta? Pohdin tässä, että tuleeko nuo tuotteet postiin vai ihan kotiovelle? :) Sun blogi on muuten ihan mahtava ja oot todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tilannut! :-) He ei postita Postin kautta, vaan My packin kautta, eli paketit tulee Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon pisteeseen. Sen saat siis itse valita! :-) Voi, kiitos ihan mielettömästi!<3

      Poista
  4. Ihanat tuotevinkit! <3 Sulla on muutenkin niin pirteä blogi ja oot huippukaunis. Missä vaiheessa meikkiä pistäisit tuon vihreän peiteaineen, itseä kiinnostaisi myös punoittavien nenänpielien takia.. Entä tuo dark circle concealer, minkä sävyinen sulla on? :)

    VastaaPoista