11/18/2015

NOVEMBER

Pitäisköhän jo huolestua, kun 90% mun puhelimen kuvista on ruoasta? Noo, onneks nämä kuvat on otettu parin viime kuukauden aikana, joten ei oo ihan viikoittain kuitenkaan tullut syötyä tollasta määrää roskaruokaa. Ja itseasiassa, nääkin kuukaudet on ollut poikkeuksia, en normaalisti syö noin paljoa!

piu1

Lähdössä tsekkaamaan laajentunut Mylly tällä kertaa myös poikaystävän kera! On se vaan hieno paikka. // Pientä sadetta näkyvissä... // Mä saan olla niin kiitollinen ja onnellinen siitä. että Otto tulee niin hyvin toimeen mun tyttöjen kanssa! Oltiin lauantaina yhdessä syömässä ja oli tosi kiva ilta :-) // Nyt, kun ilmat on vähän kylmentynyt, on meidän vanhukselle iskenyt vilu aina öisin. Saa herätä muutaman kerran yössä siihen, kun toinen tökkii nenullaan peiton helmaa kun haluaisi sinne alle lämpimään...

lalalalalalal

Se the kämppä pyörii mielessä kyllä 24/7... // Ahh, ihana juustoilta tyttöjen kanssa! // Pidettiin yks päivä Empun kanssa jo tavaksi tullut juoruilta Siipparissa, maailman parhaimpien ruokien kera. Ah. // Ihan pieni sisustuskuume iskenyt nyt sen the kämpän takia, nyyh.

piu

Sunnuntaina vietettiin mummilla kunnon serkkupäivä, ja voi, että mä rakastan noita kaikkia! Nuorin serkku on nyt pari vuotias ja juttelee jo ihan kamalan paljon. Ihania pikkusia nuo kaikki! // Silloin tehtiin mm. vuoden ekat joulutortut! Olin jo melkeen unohtanut, miten hyvältä ne maistuukaan. // Lauantaina käytiin äitin ja poikaystävän kanssa sohvaostoksilla ja mukaan lähti tuo kahden ja kolmen hengen sohvaryhmä. I like it! 

lalal

Kaiken työkiireen ja -häslingin keskellä oli pakko turvautua lähipizzeriaan, ja ruoka tuotiin suoraan ovelle, jee! Kummasti anto lisäpotkua työntekoon tollanen lounas... // Pieni löllykkä // Mentiin Empun kanssa Myllyn heti laajennuksen avauspäivänä, ja muutamat jututkin lähti mukaan! Kiinnostaisiko taas pitkästä aikaa viimeisimpien ostosten esittely? // Mentiin isänpäivänä Logomoon syömään, ja voi että mikä kasvissyöjän taivas se oli! Liharuokiakin kyllä oli, mutta mä kävin neljästi hakemassa lähes samanlaisen lautasellisen lisää... Etenkin toi broileri-vuohenjuustosalaatti oli todella hyvää. 

jihuu

Isänpäivä lähti käyntiin asuntonäytöllä, iik! // Pari viikonloppua sitten pidettiin poikaystävän kanssa pieni treffi-ilta, ja mentiin ulos syömään. Alkupalaksi otettiin sipulirenkaita ja mozzarellatikkuja ja mä otin pääruoaksi kasvispizzan, joka tosin oli vähän pettymys... // Niin, Sofin päivät on aika rankkoja, kun joutuu koko päivän nukkumaan...;-) Ainakin toinen osaa ottaa rennosti, jos ei muuta!

12249910_806091752850244_1752746272107461029_n-tile

Töissä lounaaksi lohisalaattia. Oli muuten paras ostamani lohi! Jotenkin ihan laittoman hyvän makuista :-D // Rakastan tutkia kavereiden meikkejä ja katsoa vierestä kun joku meikkaa. Tällä kertaa kohteena oli Jatta, jolle Sussu taikosi ihanan juhlatestimeikin... // Ensimmäiset ostokset omaan kotiin! // Ihana, ihana Justin Bieber. Nää sen uudet biisit on ihan rakkautta.

21 kommenttia:

  1. haluaisin sikatosi paljon salaatti ohjeita tänne blogin puolelle :) ! eikä tartte olla mitään fancy kunhan maistuu hyvälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan muistaa aina kuvailla! :-) Niitä kuitenkin tulee tosi paljon tehtyä, ettei sen puoleen...

      Poista
  2. Ehdottomasti ostosten esittelyä!:) ja tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Hei saatko tietoos mistä toi meikkipaletti on peräisin? Ihania värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ostettu Douglas-liikkeestä meidän Bulgarian reissulla! :-)

      Poista
  4. "...voi että mikä kasvissyöjän taivas se oli! Liharuokiakin kyllä oli, mutta mä kävin neljästi hakemassa lähes samanlaisen lautasellisen lisää... Etenkin toi broileri-vuohenjuustosalaatti oli todella hyvää. " Ymmärräsinkö mä vaan väärin tästä tekstistä, vai pidätkö sä broileria kasvisruoka-aineena? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään! :-D Viittasin sillä vaan tohon "kävin neljästi hakemassa lähes samanlaisen lautasellisen lisää". Kaikki muut salaatit kuitenkin oli täysin lihattomia.

      Poista
  5. olipas kiva postaus :)! Nyt tuli vaan hirvee himo feta salaattiin kun näin ton yhen kuvan :D!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :> Sit vaan tekemään fetasalaattia ;-)

      Poista
  6. Hahah, ei todellakaan ole outoa ;D Munkin puhelin aina täynnä kaikkia mitä ihmeellisimpiä ruokakuvia :---D

    VastaaPoista
  7. Kai olet tietoinen, että sun tekemät/syömät salaatit eivät ole mitenkään ravintorikkaimpia? Ja jos haluat muokata kroppaa niin tarvit ihan erilaista ravintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Kiitos, mutten tarvitse kenenkään apua ruokavalioni suhteen! :-) Mulla on siihen tarkoitukseen ihan omat tyypit.

      Poista
  8. Voisitko tehä ostostenesittelyn videolla? Videoita on paljon kivempi kattoa! :)

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus :) Hah, mäkin huomaan usein että puhelin on ihan täynnä vaan ruokakuvia... Eli et ole ainoa! :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, hyvä! :-D Miksi niitä ruoka-annoksia on niin kiva kuvata, haha... Kiitos paljon! :>

      Poista
  10. Great pictures! Yummy food!
    Xoxo,
    Love from www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

    VastaaPoista
  11. Jätitkö sä tarjouksen siitä asunnosta vai onko mulla mennyt jotain ohi? :D Mietin muuten sitä että joskus snäpissä selitit että jos tulee sellanen tilanne että omistusasunto ei sovikaan kuvaan, että sen voi sit noin vain myydä? Mä en jaksa uskoa että nykyaikana asuntoja vaan noin vaan helposti myydään, vaikka olis kuinka täydellinen : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei sitä "noin vain" tarvitse niin kirjaimellisesti ostaa. Pointti oli se, että sen ostetun asunnon voi tulevaisuudessa myös myydä. Et sä oo siinä kämpässä kuolemaan saakka kiinni.

      Poista