9/25/2015

KOLMEN EURON PEITEVOIDE – L.A. GIRL PRO CONCEALER

Noniin! En pysty edes muistamaan, kuinka kauan tämä postaus on ollut luonnoksena... Olin jo ehtinyt unohtaa koko postauksen, kunnes eilen tuli kommentti, että missä tämä postaus viipyy  no niimpä! Mut hei, tähänkin pätee se parempi myöhään kuin ei milloinkaan -sanonta ;-)

Untitled #42

Kyseessä on siis ainakin kauneusblogimaailmassa varmasti jokaiselle tuttu kolmen euron the peitevoide. Kyseistä L.A Girl Pro Conceal –peitevoidetta on verrattu Macin Pro Longwear –peitevoiteeseen, ja sen myötä monet on Macin versiosta luopuneet löydettyään tämän, onhan toi hintakin monin kerroin alhaisempi! Mitä olen muista blogeista lukenut, on monet sanonut, että tuote on voidemaisempaa verrattuna Macin peitevoiteeseen.

Näitä myydään mm. Ebayssa (josta itsekin nämä tilasin), Morphe Brushesin sivuilla sekä Beautyjointissa, mutta jälkimmäisistä mulla ei ole minkäänlaisia kokemuksia. Morphelta kannattaa tilata muutakin, sillä postikulut on siellä aika suuret. Jos et ole tilaamassa muuta kuin nämä peiteaineet, suosittelen siis Ebayta! Peiteaineet myydään (Ebayssa) kolmen kappaleen "paketteina" ja tälle paketille tulee siis hintaa postikuluineen vain muutamia senttejä yli 10 euroa! Kappalehinta siis on sen vähän vajaa kolme euroa. Jokaisen peitevoiteen voi ottaa samassa tai eri sävyssä (sävyvalikoimaa on muuten tajuttoman paljon!), sen saa ihan itse päättää. Mun paketti saapui 5 arkipäivän päästä tilauksesta, eli todella nopeasti, mutta toimitusaika riippuu paljon ihan itse myyjästä, joita Ebayssa on monia.

Oon käyttänyt kyseistä peiteainetta joka kerta meikatessa, ja täytyy sanoa, ettei parempaa vastinetta voi kyllä rahalle löytyä! Mä tilasin siis kolmea eri sävyä: yhden vähän omaa ihonsävyä vaaleampaa, yhden oman ihon sävyistä sekä yhden ruskean varjostusväriksi (jota en oikeen oo onnistunut käyttämään hyvin lopputuloksin :-D). Nämä onkin ihan loistava valinta varjostamiseen ja korostamiseen, kun sen haluaa tehdä nestemäisillä tuotteilla! Ajattelin itsekin pikkuhiljaa harjotella sitä, eikä näiden kanssa haittaa, vaikkei heti onnistuisikaan kun ei niitä maailman kalleimpia tököttejä ole.

Vaaleinta sävyä käytän silmien alle kolmion muodossa, näin ja vähän tummemalla peitän näpyt, joita mulla harvoin on. Voin sanoa, että toimii! Tuote levittyy ihan tajuttoman hyvin ja peittää hyvin tummat silmänaluset ja vaalean sävyn ansiosta tuo ihanasti valoa väsyneiden silmien alle! Käytän tätä aina välillä myös korostukseen ja levitän sitä poskipäille ja nenän varteen ennen highlighteriä. Mulla on ollut tapana kiinnittää peiteaine silmien alle aina puuterilla sen takia, ettei peiteaine kökköydy noihin silmien juonteisiin. Siinä peiteaine paikoillaan kuin synti, enkä ole muuallakaan kasvoissa huomannut, että pysyisi yhtään huonommin ilman puuteria. Tuote on myös vedenkestävä ja sitä saa meikkejä poistaessa oikeasti putsata kunnolla (en nyt tarkoita, että sitä tarvitsisi hinkata niin paljon, että koko silmänympärysiho punottaa, mutta muutaman kerran saa vedellä samasta kohdasta, että kaikki lähtee), eikä pienet sipaisut meikinpoistoaineella kostutetulla vanulapulla auta! Kokemusta meinaan on...:-D

Mun mielestä tuotteen suurin plussa: riittoisuus! Ei tarvitse vetää kuin muutamat viirut silmien alle, ja jo sillä määrällä saat helposti levitettyä tuotetta koko silmänalusalueelle (?). Mähän ekaa kertaa koittaessa heitin oikeen kunnon setit silmien alle, kun eihän tälläset Ebayn peitevoiteet voi mitään peittää, jos niitä ei kunnolla laita  mutta huomasin jälkeenpäin, että olin niin väärässä kun ihminen voi olla! :-D Paras väline tuotteen levittämiseen on ihan ehdottomasti Beauty Blender, ja mä suosittelen etenkin tän tuotteen levittämiseen pelkästään sitä.

21345933358_3ba659e662_c21507569316_f3ec7c4821_c21347442589_89abe4d0f7_c

Tuo levityspää ihmetytti ja epäilytti mua aluksi, mutta näin jälkeenpäin oon todennut sen todella käteväksi. Tollanen pää takaa myös sen, että peiteaine ei levity paksuna viiruna, vaan ohuelti, jolloin sen blendaaminenkin on paljon helpompaa! Tuotteen in action näette tässä kuukauden sisällä, kun saan aikaiseksi tehdä sen arkimeikin videolla.

Kaiken kaikkiaan, tuote on saanut pysyvän paikkansa mun meikkipussissa. Vaikka Macin meikeistä tykkäänkin, niin nyt tä on ihan tarpeeksi hyvä tähän tarkoitukseen, eikä oo tarvetta laittaa monia kertoja suurempia summia Macin vastaavaan tavaraan. Katsotaan ehkä joskus myöhemmin sitten!

Viikonloppuna olisi tulossa vielä toinenkin kosmetiikkapainotteinen vähän niinkuin ostosten esittely postaus, mutta katsotaan milloin viitsin julkaista sen, kun näitä kosmetiikkapostauksia on tullut nyt jonkun verran peräkkäin...

Tätä oli aika paljon toivottu, joten no, miten on  heräsikö kiinnostus testata tätä tuotetta? :>


Näkyykö nä kuvat teille ihan hyvinä/hyvälaatuisina? Mun tietokoneella näyttää jotenkin tosi kamalilta :-( 

13 kommenttia:

  1. Pystytkö linkkaaman vielä sen myyjän keltä sä ostit nää? :-) Munkin on pitäny jo pieni ikuisuus tilata pari tällästä testiin, mutta vähän jännitän vähän jos valitsenkin vahingossa ihan väärät sävyt mun kasvoille terveisin peukalo keskellä kämmentä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/L-A-LA-Girl-Pro-Conceal-HD-High-Definition-Concealer-Corrector-Pick-Color-/221725362744

      Mä tilasin tuolta myyjältä! On näköjään muillakin positiivisia kokemuksia, kun palauteprosentti on kuitenkin 99,4% :> Kannattaa netistä vähän googletella noita sävyjä, et löytyy sit mahdollisimman hyvät!

      Poista
  2. Ooo huippu juttu! Pitää tilata iteki joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen erittäin lämpimästi! :-)

      Poista
    2. Moi! Instagramissa sanoit testaavasi vihrea tee kapseleita ja mua kiinnostais tietää miten ne ovat tähän mennessä vaikuttaneet? :)

      Poista
    3. Pistäny ainakin aineenvaihdunnan liikkeelle!

      Poista
  3. Mitkä sun sävyt noissa on? :)

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä arvostelu, tai siis auttavainen ainakin, nyt voisin itsekin tilata tuota! oonki etsiny jotain edullista, mutta hyvää concealerii :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Miten sait monta tilattua kerralla, kokeilin samalta myyjältä tilata kuin sinä ja sain vain yhden kerralla... Se meni automaattisesti maksusivulle ja maksoin yhdestä sitten hieman päälle 5 € :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä pitää valita se tuote, minkä nimessä lukee se "choose 3" tmv! :-)

      Poista
  6. Paljon sulla tuli tuotteille hintaa postikuluineen? :) ja osaatko kertoa tullimaksuista?

    VastaaPoista