8/21/2015

VAATEUUTUUKSIA VIDEOLLA

Vähän erilaista vaatteiden esittelyä tällä kertaa! Tällänen mun on pitänyt jo monesti toteuttaa, mutta olin aina vaan liian laiska alkaa raivaamaan tilaa tän videon kuvaamiselle. Toivottavasti tykkäätte videosta, näin päällä esiteltynä ainakin mun mielestä niistä saa tosi paljon enemmän irti!




Sen verran täytyy itse vaatteista mainita, että noi Just Jute -pöksyt taitaa on aika lähellä niitä Bikbokin farkkuja. Ihan superhyvät päällä ja tosi kivaa ja miellyttävää materiaalia, suosittelen x 100! Myös Superdryn treenitrikoot yllätti positiivisesti ja ne molemmat onkin päässeet jo ihan kunnolla käyttöön. Tykkään, tykkään, tykkään!

Muistattehan, että -20% alennuskoodi PREFALL2015 koskee myös alennettuja tuotteita! Ale-osioon on lisätty taas hurja määrä uusia tuotteita ihan pilkkahinnoin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa kaikki naisten aletuotteet täältä!

Omat alelempparit on ehdottomasti beige trenssi, revityt farkkushortsit, valkoiset revityt farkut sekä hempeän vaaleanpunainen perusneule... Eniten kuitenkin himottais nämä mustat farkut vetoketjuyksityiskohdilla, oon meinaan etsinyt tollasia ihan superkauan. Okei, myös tää mekko on aika ihana! Ehkä on sallittua tehdä pieni tilaus taas, koska -20% alennus jo alennetuistakin hinnoista ja tänään oli just sopivasti palkkapäiväkin...

Nyt mä pakkaan viinit ja grillimakkarat kassiin ja lähden kaverin luo! Mennään sinne kaveriporukalla grillailemaan ja viettämään iltaa nyt kun säät sen vielä sallii :-) Huomenna ois samanlaisia suunnitelmia, mutta illanviettopaikka vaan vaihtuu. Pitäkäähän tekin ihana viikonloppu, kuullaan!

Sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Ihania, vitsit jos olis varaa hommata vaikka noi kaikki! Sulla on muuten tosi kiva kroppa, hahah kuulostan joltain limaselta mieheltä, mutta ei, en ole :D Kiva video muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hyvä sauma hyödyntää -20% alekoodi! ;-) Voi, kiitos paljon! Ihanaa, että tykkäsit :>

      Poista
  2. Olipas ihanasti toteutettu :-) Ja ihania vaatteitakin, noi Just Jutet on kyllä kieltämättä huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ajattelin aluksi, että niitä(kin) hehkutetaan ihan turhaa, mutta ei todellakaan! Kiitos paljon<3

      Poista
  3. Oleks sä saanut nää kaikki vaatteet? Jos olet se pitäis reilusti lukea että tuotteet saatu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän "yhteistyössä House of Brandon" ja "sisältää mainoslinkkejä" -maininnat kerro, että olen vaatteet saanu :-) Kiitos kuitenkin huolenpidosta! :>

      Poista
  4. No nyt pitää kyllä itekki tilata! :D sulla on muuten tosi hyvä pylly, pakko mainita! :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus! :-)

    VastaaPoista