8/19/2015

KESKIVIIKKO X 5

Musta tuntuu, että nyt lähiaikoina mun kameraan ilmestyy koko ajan vaan enemmän ja enemmän tälläisiä randomkuvia. Sellaisia, joista ei mitenkään saa omaa postaustaan aikaiseksi tai vaikka saisikin, ei siinä olisi mitään järkeä. Toivottavasti te ette jo kyllästy näihin everyday photos -tyyppisiin postauksiin ja jos, niin kertokaa se mulle niin lupaan vähentää!

Nyt kuitenkin tämän päivän räpsyt kamerasta esiin:

P1011293

Meidän neiti poseeraaja. Sofi istuu niin nätisti kameran edessä ja pysyy hyvin paikoillaan, toisin kuin meidän pienempi karvakuono... Näitäkin kuvia on ainakin miljoona, joten saatte katsella näitä varmasti ihan maailman tappiin saakka ;-)

LLHH

Onko lukemisen arvoinen kirja? Monet tietääkin, että mä en ole todellakaan mikään lukemisen ystävä, mutta tätä on kehuttu niin paljon, että ehkä teen poikkeuksen tämän kirjan kohdalla! Se leffa oli mun mielestä todella ahdistava, toivottavasti tämä kirja ei saa samanlaista fiilistä päälle...

dd

Uusi rakkausväri koruissa  ruusukulta! Etsinnässä olisi saman sävyinen rannekello, mutta mitään suht halpaa yksilöä ei ole vielä tullut eteen enkä viitsisi maltaita siitä maksaa, jos tämä onkin vain ohimenevä vaihe. Hopeansävyiset korut onkin jo asia erikseen, kun niihin en tule varmaan koskaan kyllästymään!

P1011252P1011226

Members yllätti taas, ja sen ansiosta sain ihanan paidan ja superkivan kukkakuosisen jumpsuitin parilla kympillä, josta oli postikulujakin jo viitisen euroa! Molemmat oli onnekseni vielä juuri sopivan kokoisiakin, wuhuu!

kkkoo

Muutamia vuosia sitten mä en lämmennyt oikeen millekään Guessin tuotteille, mutta niiden muutamista tietyistä koruista mä oon aina tykännyt paljon. Yks niistä on ollut tämä kaulakoru, jonka mä tilasin viime viikolla sen ollessa -60% alennuksella! Hintaa sille jäi siis vain parikymppiä. Mun mielestä koru on ihanan simppeli ja yksinkertainen, ja nuo pienet timantit kirjaimissa kruunaa koko pakkauksen.

6 kommenttia:

  1. Ihana toi ruusukultakoru! Saisko tiedustella että mistä oot sen ostanut :p?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kaksi kaulakorua: noi kaksi "ylintä" on yhtä ja samaa korua ja se on H&Mltä, ja tuo isompi ja alin on Bikbokista! :-)

      Poista
  2. Ehdottomasti tän tyylisiä postauksia lisää! En tiedö oonko outo lukija mut mun mielestä on paljon mukavampi lukee tällasia postauksia kun kattella jotain tiettyjä asukuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla! Mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä! :>

      Poista
  3. On lukemisen arvoinen, ite luin kaikki kolme yhdeltä istumalta :) ja mistä toi guessin kaulakoru on?? Oon ihastellu tota samaa jo mut en oo raaskinu sitä ostaa! -60% houkuttelis siis.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! :> Koru on Fashionstoren loppuunmyynneiltä.

      Poista