5/14/2015

FOREVER 21:LTÄ TILAAMINEN?

Ikiomaa postausta Forever 21:stä on toivottu todella paljon, joten täältä pesee kaikki vinkit ja muut faktat mitä mä tiedän kyseisestä verkkokaupasta! Kuvituksena toimii kuvia sieltä tilaamistani jutuista, joten pyydä linkkiä jos kiinnostuit jostakin.

MIKÄ Forever 21 on siis yhdysvaltalainen vaate-, asuste ja korukauppa ja kuten monet varmasti jo tietävät  on sillä myös verkkokauppa, josta voi ostaa tuotteita myös täältä Euroopasta. Valikoimasta löytyy niin naisten kuin miestenkin vaatteita sekä asusteita ja koruja. Kokoja löytyy extrasmallista jopa 3-extralargeen.

P1018928P1018922-tile

KOOT & MALLISTOT Contemporary (entinen Love21)-malliston vaatteet ovat n. puoli kokoa isompia kuin Forever 21 -malliston (eli C-malliston S vastaa pientä M-kokoa, M vastaa about pientä L-kokoa). Kannattaa valita yhtä kokoa isompi kuin normaalisti käytät, sillä vaatteet on oikeasti pientä mitoitusta. Mulla on yksi Contemporary -malliston paita, joka on kokoa M ja joka on juuri sopiva, mutta Forever21 -malliston vaatteista mulla on kaikki kokoa L. Mun yläosat on esimerkiksi H&M vaatteista S/M/38 ja joskus harvoin menee myös 36. Koot on siis pieniä, eli suosittelen ottamaan isomman koon! 

Forever21:ltä löytyy myös pluskoon vaatteita, jotka löytyy PLUS SIZES -välilehdeltä.

HINTA & LAATU Vaatteet on ainakin mun mielestä suht halpoja, mutta tietenkin joukosta löytyy myös niitä kalliimpia yksilöitä. Ja koska vaatteet on halpoja, ei niiden laadunkaan voi olettaa olevan mitään Ganttia, mutta ainakin mä oon ollut tosi tyytyväinen kaikkien mun tilaamien vaatteiden laatuun ja myös ne, jotka on ollut tosi paljon käytössä on edelleen ihan priimakunnossa! Laadun suhteen ei siis mitään valittamista.

P1018947 
VASTAAKO TUOTTEET NETTISIVJEN KUVIA Jokaisessa mun tilaamassa tuotteessa itse tuote on ollut lähes identtinen nettisivujen kuvien kanssa. Tietenkin ihan pieniä eroja saattaa olla, esimerkiksi vaatteen värit olla oikeasti hieman tummempia tai päinvastoin kirkkaampia, mutta eihän tuotetta ja sen värejä voi saada kuvissa näyttämään täysin samanlaiselta, kuin se ihan luonnossa on.

MAKSAMINEN Forever21:llä voit maksaa esimerkiksi Visalla tai Mastercardilla, mutta mä suosittelen ehdottomasti Paypalia. Ihan super helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava tapa maksaa! Ei tarvita nettipankkitunnuksia tai kortin numeroita, vain Paypal-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

P1018891

TOIMITUS Toimituskuluja alle 75 euron tilauksiin tulee tasan 6 euroa, mikä ei ole kylläkään kovin paha hinta, sillä paketit tuodaan suoraan sun kotiovelle. Mun kaikki paketit on tullut päivällä kello 13-15 välillä ja mulla on käynyt aina hyvä tuuri sen suhteen, että joku on tohon aikaan ollut kotona ottamassa pakettia vastaan. (Kaverille oli soitettu ennen paketin toimitusta, että paketti tuotaisiin tiettyyn kellon aikaan ja kysytty onko joku silloin kotona, mutta mulle ei ole kertaakaan soitettu  tiedä sitten miksi. En ole asiaa kuitenkaan sen enempää selvitellyt, kun aina ollut joku kotona. Jos joku osaa neuvoa niin let me know!). Jos kuitenkin käy niin, ettei kotona ketään ole, voit kirjoittaa oveen (ei nyt ehkä ihan siihen näkyvimpään paikkaan, mutta niin, että postimies sen näkee kun on pakettia tuomassa!) lapun, että paketin voi jättää kuistille/autotallin nurkkaan/missä ikinä sopiva paikka onkaan. 

Paketit toimittaa kuljetuspalvelu UPS, ja mun kaikki paketit on tullu noin viiden arkipäivän sisällä tilauksesta  tosi nopeasti siis!

P1018937

TULLI Sitten aiheeseen, joka näyttää huolestuttavan ja mietityttävän tosi monia nettikaupoista tilattaessa: tuleeko tullimaksuja? Ei. Forever21:ltä tilattaessa ei tule tullimaksuja, kunhan muistat tarkistaa, että osoitelinkistä löytyy kohta EU (alla oleva kuva!) ja olet valinnut oikean yläkulman valikosta EU:n lipun. US:n eli Jenkkiverkkokaupan valikoima on todella paljon suurempi ja välillä rääkkään itseäni selailemalla niitä tuotteita...

nimetön
P1018963

Kaikenkaikkiaan tiivistettynä: ihan ehdottomasti mun lempparikauppa! Itse liikkeestä, esimerkiksi Berliinistä mä en tainnut löytää mitään, mutta verkkokaupassa on kyllä toinen toistaan ihanempia juttuja, jotka mielellään kotiuttaisin... Vaatteet ja niiden koot menee todella nopeasti, joten ei kannata kauheen kauaa miettiä ja pohdiskella mitä tilata, koska monesti mulle on käynyt niin, että seuraavana päivänä koko tuote on loppuunmyyty :-(

Siinäpä ne kaikki tais ollakin, kysykää vapaasti jos jäi jotain mietityttävää.

Oliko tästä apua? Kivoja shoppailuhetkiä!

22 kommenttia:

  1. Kivan näköinen blogi sulla, ja mielenkiintoisen oloinen. Taidan jäädä seurailemaan :) Käy kurkkaamassa blogiani kans :)
    http://mmiiakatariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sulle ei soiteta sen takia kun oletettavasti teillä on valtakirja että paketit saa jättää kuistille tai muuhun vastaavaan paikkaan :-) jos valtakirjaa ei ole posi soittaa asiakkaalle erikseen ja tiedustelee saako paketin jättää vai onko asiakas kotona :-) terv. Postilainen :-) ps. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaaaa! Kerran kävi niin, että ensimmäisellä tuontikerralla ketään ei ollut kotona, jolloin ne sit jätti sen lapun et koska about tulee uudelleen. Eli jos sillonkaan ei ois ollut ketään kotona, niin oisko ne sit jättänyt sen siihen johonkin? Ja pitääkö sellanen valtakirja täyttää/tehdä jotenkin erikseen, kun en ainakaan muista, että oisin sellasta tehnyt...

      Tosi kiva kuulla, kiitos paljon! :-)

      Poista
    2. Mä oon tilannu 2 kertaa Forever21:lta ja ekalla kerralla soittivat mulle kun en ollu kotona. Noh, ei sitten onnistunut jättää pakettia kuistille vaikka pyysin. Tokalla kerralla jätin oveen lapun mutta sillonkin kuriiri soitti että ei riitä kun pitää olla joku vaastaanottamassa pakettia :/ En tiiä sit miks mulla meni noin

      Poista
    3. Tommosesta lapusta en kyllä tiiä.. Ja joo valtakirja pitää tehdä postin asiakaspalvelussa :-) t. Sama postilainen ;p

      Poista
    4. Ahaa, okei... Täytyy sit vaan huolehtia, että joku on kotona :-) Kiitos molemmille!

      Poista
  3. Eli jos käytän XS/S kokosia vaatteita niin ottaisin tuolta M koon ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. F21:n sivuilla on jokaisen tuotteen kohdalla koko taulukko josta mä oon aina kokoni kattonu. Tullu sillee mun mielestä luotettavammin oikea koko :) tilasin nimittäi eka kerralla sieltä shortsit jotka oliki sit liian isot..

      Poista
    2. Riippuu vähän vaatteesta, mutta jos käytät aika 50/50 XS ja S, niin ottaisin ehkä M... Mut jos enemmän XS, niin S. Niin hankalaa, kun ei voi olla varma :-D Toki siellä on ne mitat, mutta kaikissa ne ei kyllä pidä paikkaansa kun oon jälkeenpäin kotona mittaillut.

      Poista
  4. Ihana mekko! Tekisi mieli tehdä tuonne tilaus, mutta parin viikon päästä pääsen ihan kunnolla liikkeeseen Lontooseen shoppailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, se on ihan mun lemppari! :-) Eiköhän sieltä Lontoostakin jotain kivaa löydy! :>

      Poista
  5. Todella kiva postaus! Nyt voin hyvillä mielin laittaa vaatetilauksen tulemaan kun tiedän että toimitus on nopeaa ja tullimaksuja ei tule :)

    VastaaPoista
  6. Jee, kiva kun teit tän! Oon koko viikon käynyt selailemassa ihania vaatteita ja lisäillyt ostoskoriin - nyt pitää vaan vähän karsia, ennen kuin tekee tilauksen ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tsemppiä sen karsimisen kanssa, se on kamalaa puuhaa! :-D Kiva, että oli hyödyllinen! :>

      Poista
  7. Hei, kiinnostuksesta kysyn, pystyykö foreverin US sivuilta tilata ollenkaan Suomeen, vai onko se nimenomaa se EU, josta voi tänne tilailla? US valikoima on niin paljon suurempi... :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jäänyt siihen käsitykseen, että ei pysty :-( Siellä on niin paljon ihania vaatteita mitä ei EU:n puolelta löydy, nyyh..

      Poista
  8. ootko tilannut ollenkaan alaosia? jos oot niin minkä kokosina?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tilannut hameen, L-kokoisena, ja oli muuten pirun pientä kokoa! :-D Vastas M-kokoa oikeasti.

      Poista
  9. Mikä ton sun sinisen mekon/tunikan nimi on? :)

    VastaaPoista
  10. Oletko koskaan palauttanut tai vaihtanut joitakin kyseisen sivuston tuotteita, metin että onnistuuko tuotteiden palautus/kokojen vaihtaminen vaivattomasti yms? :)

    VastaaPoista