4/30/2015

NEW IN 1/2

Täältä pesee vihdoinkin sitä kauan toivottua (ja kauan luvattua, anteeksi!) ostospostausta! Ihan kaikkia mä en kuvauttanut tähän samaan postaukseen, jotta vältytään siltä kilometripostaustekstikuva -sekamelskalta, joten ainakin toinen osa on vielä tulossa! Forever21 -nettikaupasta ja sieltä tilaamisesta on myös kyselty paljon, joten haluaisitteko siitä mieluummin ihan oman postauksensa, johon voisin sisällyttää myös sieltä tilaamieni juttujen esittelyn? Oon pistänyt sinne yhteensä kolme tilausta, joten ihan järjettömästi kokemusta ei ole, mutta osaan mä ainakin jotain kertoa!

P1018616P1018604

toppi BikBok

Oranssi toppi röyhelöyksityiskohdilla lähti mun mukaan kivan kampanjan ansiosta vain vitosella! Ihana väri ja pääsee kesällä ihan varmasti paljon käyttöön (kunhan vaan ensin hankin mustat shortsit, punakuviollisten kanssa en ehkä lähtis tätä yhdistelemään...).

P1018561l

jumppatrikoot Stadium

Mun addiktio on paljon suurempi urheiluvaatteita kohtaan kuin "tavallisia" vaatteita, jonka vuoksi niitä on näiden vuosien aikana kertynyt hieman liikaa. Osan oon onneksi tajunnut pistää jo eteenpäin, mutta suunnilleen samaa tahtia hankin uusia! :-D Ylläolevat mustavalkoiset jumppapöksyt mä ostin abouttisrallaa viikko sitten Stadiumista parilla kympillä. Vedin ne päälle heti samana päivänä zumbaan ja yllätyin positiivisesti, miten hyvin ne pysyi päällä ja miten "ilmavilta" ne päällä tuntui! Viisi tähteä näille siis. Vielä pari päivää myöhemmin mä kävin hakemassa samat pinkki-mustina, ja silloin kaikki tuotteet oli jäsenille -25%, joten niille jäi hintaa vain viistoista euroa!

P1018558

kimono BikBok

Mainitsinkin jo aiemmin, että BikBokilla oli jonkun nettisivu-uudistuksen vuoksi kaikki tuotteet -30% alennuksessa, joten sieltä tuli tilattua muutama juttu. Yksi tuote oli tässä postauksessa näkyvät aurinkolasit ja sen lisäksi mä tilasin tämän yllänäkyvän kimonon! Pahoittelut huonosta kuvasta, mä en saanut mitenkään otettua siitä parempaa tai havannollistavampaa kuvaa :-D

P1018595P1018597

toppi BikBok

Oranssin topin kaverina kiikutin kassalle tämän kivan sinikuviollisen topin, joka oli jostain syystä varustettuna -15% alennuslapulla. Ihan ensimmäisenä mä ihastuin noihin ohkasiin olkaimiin ja sovittaessa sitä se sopi mun päälle oikein kivasti, ja kokokin oli täsmälleen oikea! Hintaa tälle jäi noin 15 euroa. 

P1018392
P1018464loo

urheilurintsikat House of Brandon

Superkivat ja ihanan pirtsakan väriset urheilurintsikat on House of Brandonilta, ja ne onkin päässeet jo monen monta kertaa päälle. Mä en oo ainakaan vielä löytänyt muita hyviä ja istuvia urheilurintsikoita kuin just tän mallin Niken yksilöt, joten nämä oli erittäin tervetullut lisä mun valikoimaan! Kuvia klikkaamalla pääset suoraan tuotteen sivulle.

P1018416
P1018389P1018431

alusvaatteet H&M


Alusvaatteet on normaalihintaisena ihan tajuttoman kalliita, joten niitä mä hamstrailen aina kunnon alennuksista. Parhaimmat alennukset ja alusvaatteet löytyy mun mielestä H&Mltä, ja kun siellä alkoi kevätalet, pistin tilaukseen muutamia uusia alusvaatteita! Kolmet rintsikat ja kuudet pikkuhousut maksoi postikuluineen about 35 euroa, kun normaalihintasena loppusumma ois varmasti ollut ainakin puolet enemmän.

P1018538l-horz

paita BikBok


Ihanilla hihoilla varustettu paita on bongattu BikBokin alerekistä 7 euron hintalapulla varustettuna!

P1018522oooP1018516

paita BikBok


Tätä olkapäät paljastavaa paitaa mä hypistelin kaupassa jo aikaisemmalla viikolla, mutten laiskuuttani jaksanut edes käydä sovittamassa sitä. Seuraavana päivänä bongasinkin Instagramista kuvan, jossa yhdellä tytöllä oli tämä päällä ja se oli kuule rakkautta ensisilmäyksellä! Seuraavana päivänä lähdettiin äitin kanssa kiertelemään kaupoille ja sillä reissulla päätin kotiuttaa tämän, oli meinaan aika ihana päällä! ;-) Kuvaa päällä löytyy mm. mun Instagramista, @essibltn.

Mä rakastan näitä kaikkia uutuuksia ja materialismionnellisuus on tällä hetkellä huipussaan! Mitä te tykkäsitte, voisitteko kuvitella omaan vaatekaappinne vai onko sun tyyli ihan toista luokkaa? :-) 

Mä lähden nyt autolla huristelemaan kaverin luo vapun viettoon, ja muutamista syistä johtuen tänä iltana mun lasista löytyy vain cokista tai vettä. Ihanaa vappua ihanille ihmisille!

15 kommenttia:

  1. hiii ihania ostoksia ! Itse olen kiikuttanut kans ton tokavikan paidan kaappiini :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös ihan superisti, etenkin just tosta Bikbokin mustavalkosesta paidasta! :-)

      Poista
  2. Toi tyttö joka on tossa House of brandonin Niken keltapinkki-urheiluliivi kuvassa on mun kaveri, ja kyseessä ask.fm:stä @nealindberg :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä tiedän Nean kyllä :-) Tässä postauksessa tossa kuvassa oon kyllä minä, en tiedä tarkotitko House of Brandonin sivuja, koska siellähän on Nean kuvia yli puolet.

      Poista
  3. Voi herranjestas kuinka ihania ostoksia ootkin löytänyt! :) Ja alusvaatteet on mulla kans sellasia, että ei oikein viitsi normaalihintaisena ostaa - paitsi pakon edessä.. :D Vitsit kun en itse tajunnut tuota alea! Ja hei, tee ihmeessä forever21 tilaamisesta oma postaus, kun itse en ole uskaltanut tilailla sieltä vielä mitään, vaikkakin kuolannut oon jo ihan hävettävän määrän niille ihanuuksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aina pitkitän sitä uusien alusvaatteiden ostamista mahdollisimman pitkään (jos siis ei ole mitään alennuksia) ja joskus oon joutunut oikeasti pesemään ihan käsin muutamat pikkarit kun tuntuu, että kaikki on pesussa! :-D

      Sitten mun on ehdottomasti tehtävä postaus siitä, jotta pääset säkin tilailemaan sieltä niitä kaikkia ihanuuksia! :>

      Poista
  4. Täällä myös yks urheiluvaatteiden hamstraaja, niitä ei voi vain olla ikinä liikaa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kerrankin joku on mun kanssa samaa mieltä! :-D Ja mitä värikkäämpää, niin sen parempi!

      Poista
  5. Oi ootpas löytäny tosi kivoja vaatteita, pakko kyllä mennä itekki viikonloppuna kattelemaan kevätvaatteita! Tosi kivan näköinen blogikin sulla, sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin eilen nopeasti kaupoilla ja jokaiseen oli tullut ihan älyttömästi kaikkia ihania kevät- ja kesäuutuuksia! :-) Toivottavasti löydät jotain kivaa!

      Ihana kuulla, kiitos superpaljon! :-) Tervetuloa seurailemaan♥

      Poista
  6. Tee ihmeessä postaus erikseen Forever 21 nettikaupasta! :)

    VastaaPoista
  7. Koska meinasit sen arvonnan voittajan julkasta?

    VastaaPoista
  8. Oi kuinka ihania vaatteita! :) Varsinkin toi oranssitoppi ja treenivaatteet ovat upeita <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista