1/01/2015

PIENI SHOPPAILULOMA

Tulinkin jo maininneeksi, että lähdettiin viime lauantaina yhden ystävän kanssa kohti Helsinkiä! Tarkoituksena oli mennä kiertelemään alennusmyyntejä ja rentoutumaan  se kun lomaan kuuluu. Molemmat näistä tuli sen kolmen päivän aikana hoidettua oikein hyvin ja perusteellisesti, ja nyt mä taidan olla aika valmis menemään kouluun, parin kuukauden loman ja työnteon jälkeen!


Ihme ja kumma, kamera pysyi lähes aina mukana, mutta ihan jokaisesta asiasta en muistanut ottaa videota. Älkää siis ihmetelkö, jos hotellivideoiden jälkeen seuraava onkin keskustasta :-D Videon pituus vähän venyi, mutten enää keksinyt mitään mitä karsia. Videolla on myös ostosten esittelyä, tosin yhden topin mä ostin vielä viimisenä päivänä, mutta sen voin kuvata myöhemmin.

Jouluvideoon tuli aika paljon negatiivista kommenttia koko videosta, joten toivottavasti tämä miellyttää enemmän! :-) Kertokaa mitä tykkäsitte!

Ihanaa uuttavuotta 2015 kaikille! ♥

24 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :-) toi videokin oli hyvä, ehkä tosin vähän pitkä ja sillä tavalla pienesti pitkästyttävä, sekä se ei ollut kovin vakaa niin siihen oli vähän hankala keskittyä :D mutta muuten bueno, keep up the good work!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jäikö tohon videoon liittyen nyt kauheesti enää niitä positiivisia juttuja! :-D

   Kiitti!

   Poista
  2. En oikeen ymmärtänyt et hän sanoo et tosi kiva postaus, jonka oikeestaan sisältö oli lähes pelkästään tuo video ja sitten kuitenki sanoo lähes kaiken videossa olevan negatiiviseksi? :D Mikä logiikka?
   Mutta AIVAN ihana video. Ootte Emilian kanssa niiiin kauniita, näytätte tosi paljon samalta mun mielestä. :D Mutta ihaniaihania tyttöjä ja tosi kiva video! Just kiva et oli vähän enemmän pituutta. :)

   Poista
  3. Se meni multakin vähän ohi: mikäs tässä sit enään sitä positiivista oli? :-D

   Kiitos sulle superisti! Haha, kieltämättä tuli mullakin välillä vähän kaksos-olo ;-)

   Poista
 2. onneks huomenna koittaa shoppailupäivä, tää nimittäin nosti shoppailuhimon taas kattoon :-D ihanat tytöt, toivottavasti teillä oli hauskaa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli superhauskaa! :-) Tsemppiä shoppailuun, toivottavasti löytyy paljon kaikkea kivaa!

   Poista
 3. Tosi kiva video ja hyvin jaksoin katsoo kokonaan :-D Teijän miniloma vaikutti superkivalta ja löysit tosi kivoi juttui, täytyy itekkin ottaa Helsinki suunnaks joku viikonloppu! Hyvää uutta vuotta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :-) Teki niin hyvää lähteä hetkeks pois täältä kotikaupungista.

   Kiitos, sitä samaa sulle! ♥

   Poista
 4. Ihan superkiva video,jaksoi helposti katsoa kokonaan :) tee ihmeessä jatkossa enemmänkin videoita!

  www.sarajhs.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. tää oli kiva video!

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin! Oli kiva nähdä sua itteäkin videolla eikä vaan kuunnella ääntä :) Mä en kyllä löytänyt tästä mitään mistä mun olis aivan pakko huomauttaa. En oikeen ymmärrä noita jotain kommentoijia ketkä on sun videoita arvostellut, ei kaikkee ajattelemaansa tarvii aina sanoa. Vaikka asiallinen kritiikki on sit asia erikseen. Mut kenen videot ei muka välillä vähän heiluis :D Oon muuten kans sitä mieltä et videoita olis superkiva katsoa useemminkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos positiivisestä kommentista! :-)

   Poista
 7. Tää video oli tosi kiva, ja vaikka olikin pitkä niin ei mun mielestä siltikkään pitkästyttävä just sen takii kun tää oli tehty vähän rennommalla kädellä!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen tästä oli tarkoituskin tehdä! :-) Ei jaksettu ottaa niin vakavasti, haha.

   Kiitos! :-)

   Poista
 8. Mulla ei yleensä pysy mielenkiinto näin pitkissä videoissa mutta tän mä jaksoi kattoo kokonaan! Ei ollu sinänsä pitkästyttävä niinku toi edellinen, jatka vaan samaan malliin :-) Kukaan ei oo seppä syntyessään

  VastaaPoista
 9. Tykkäsin videosta :) Se oli just mukavan erilainen!

  VastaaPoista
 10. minkähän niminen biisi mahtoi olla videossa?

  VastaaPoista