1/20/2015

KOLME ENSIMMÄISTÄ VIIKKOA

Välillä on elämässä niitä aikoja, kun vilinää ja vilskettä on riittänyt koko vuoden edestä. Edellämainittuja on  löytynyt vähän liikaakin näistä vuoden 2015 ekoista viikoista. Kouluunpaluu on aina yhtä "sekavaa" aikaa, kun pitää palautella yhtä sun toista työharjotteluun liittyviä lappuja, tehdä työssäoppimisraportteja, opinnäytetöitä, tarkistaa onko varmasti opiskelut siinä mallissa, että toukokuussa saa sen lakin päähän (valmistujaismekostakin oon saanut jo stressin hankittua, vaikka siihen on vielä useampi kuukausi aikaa...) ja jos ei, niin mitä puuttuu ja miten tulevaisuudessa jatketaan. Itsessään kouluun palaamiseenkin pitää jollain tapaa totutella ja siihen, että jatkossa koulun jälkeen saa käyttää pienen tovin ainakin läksyihin, ellei niiden lisäksi myös kokeisiin.

Viime viikolla me käytiin tutustumassa ammattikorkeakoulun opintoihin, ja se jos joku sekotti mun pään ihan täysin. Viimeiset 8 vuotta mun tulevaisuus on ollut mulle ihan selkeä, mutta toi päivä romutti sen ihan täysin, enkä nyt näe mun tulevaisuudessani mitään muuta kuin mustaa. Miks just nyt?

Näihin viikkoihin on mahtunut myös mm. synttäreiden viettoa, matkan suunnittelua ja parhaan ystävän näkemistä pitkästä aikaa. Noora tuli Jyväskylästä meille perjantaina, ja lauantaina juhlittiin yhdessä mun synttäreitä! Sunnuntaina oli mun oikea synttäripäivä, mutta se on vähän kehno ajankohta juhlimiselle. Onko normaalia, että mulla on jo 19-vuotiaana ikäkriisi? Anyways, valotan teille mun viime viikkoja puhelinkuvien kera, joita tosin kertyi erittäin säälittävä määrä tuon kolmen viikon aikana!

dddd

Lähdin yks päivä shoppailemaan. Jyskiin. Ja palasin sieltä kotiin kahden taulun, säilytyslaatikon ja kynttelikön kanssa. Kaikki kustantivat yhteensä tasan viistoista euroa. Aika kallista! ;-) // Puolentoista tunnin lenkillä ihanassa pakkassäässä parhaan lenkkikamun kanssa! // Synttärisankariselfie.

1656297_646769658782455_7143569509343627978_n

Sain vihdoin aikaiseksi tilata Foreveriltä muutaman jutun! Se kauppa on kyllä ihan pullollaan ihania vaatteita. // Löysin Stadiumin sivuilta maailman siisteimmät jumppahousut puoleen hintaan! Oon jo aikaisemminkin ihaillut noita ja nyt viimeistään oli aivan pakko tilata ne. // Järjestelin kynsitavarat pitkästä aikaa siistiin järjestykseen! Harmi vaan, että usein kynsiä tehdessä niitä löytyykin sitten jo ympäri koko huonetta... // Kävästiin yks päivä koulun jälkeen kaverin kanssa vetämässä napaan Ikean ah-niin-herkulliset lihapullat.

10896831_646769685449119_731697448400062882_n

Synttäreiden jälkeisenä aamuna maistui mäkkiruoka paremmin kuin koskaan ennen. Miksiköhän? // Synttärisankari, toisen kerran! // Löysin JCstä kuudella eurolla ihanan mustan tunikan, joka sopii tosi hyvin esimerkiksi mun nahkaleggareiden kanssa. // Synttäreiden kunniaksi oli ihan pakko tehdä vähän erilaiset kynnet kuin aiemmin. Ei ehkä ollut ihan mua, ja aika paljon vierastinkin juuri tätä, että jokainen kynsi on vähän erilainen.

dd

Varmaan hyvä asento? // Tilailtiin isin kanssa yhdestä superkivasta Outletistä mulle vähän jumppavaatteita, ja sille mm. golfjuttuja. // Lähdössä syömään parhaiden ystävien kanssa. Huulissa jotain vanhaa kaapista löytynyttä huulipunaa, jonka sävy olikin aika kiva! 

1509937_646769765449111_7913562816622666953_n

Parin viikon takainen selfie! Ai että, mä rakastan tota takkia. Se(kin) on muuten löydetty Membersiltä, -75% alennuksesta! // Niitä ostoksia! Superhienot maastokuvioiset ratsastuspökät löyty Hööksiltä ja vielä puoleen hintaan. // Mun tekemä villapaita Sussulle valmistui vihdoin parisen viikkoa sitten, ja teidän ois pitänyt nähdä miten ylpeenä Sussu kulki pihalla! :-D Nokka pystyssä ja  näytti just siltä, että ajatteli vaan "mullapas onkin hienompi paita kun teillä!". // Mun vuoden ensimmäiset päivät näytti lähinnä tältä, kun kuumetta löytyi ihan kiitettävästi ja nokka oli useamman päivän aivan tukossa...

Tämä pienehkö tauko ei ollut millään tavalla suunniteltu, jos olisi ollut niin olisin tottakai kertonut siitä teillekin. Päivät vaan meni niin pirun nopeasti, etten pysynyt itsekään millään mukana! Kai siellä ruudun takana vielä joku ihana on?

8 kommenttia:

 1. Mistä outletista tilaisitte jos saa kysyä?:-)

  VastaaPoista
 2. kyllähän sitä edelleen täällä,eikä tuo tauko mitään haitannu!:-)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanan oloinen blogi sinulla <33

  VastaaPoista
 4. mistä toi neule, mikä on vikassa kollaasissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. House of Brandonilta :-) Toi väri on näköjään loppu, mutta samaa neuletta löytyy vielä valkoisena (ja vielä alessa!):

   http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/neuleet/lurifax-cowlneck-snow-white-p-3776.html

   Poista