12/16/2014

WEEK 50

KK

Meidän hallin pohja pistettiin uusiksi ja nyt saadaan treenailla upealla ja ihanalla nurmipohjalla! Sofi ihmetteli ja aluksi myös haisteli kovasti tätä uutta pohjaa, mutta tutustumisen jälkeen makoili mielellään nurmella. Eilen kävin hakemassa postista tilaamani Turf-kengät, joten tänään päästään testailemaan ihan kunnolla tätä uutta pohjaa treenailun merkeissä! // Mun sunnuntaiaamu oli vähän kivuliaampi. Kipu sai ihan uuden merkityksen tällä kertaa – ripsikuitua silmässä kun on verrattu lasinsiruun... Siltä se myös tuntui. // Ennen kaupungille lähtöä nopea selfie – tietysti! // Sunnuntai vietettiin serkkujen ja Roosan kanssa mummilla niissä perinteisissä piparitalkoissa! 

10858644_622838007842287_2291253917857913574_n

Eräs Facebookissa kiertänyt tarina pisti mut todella ajattelemaan heijastimien käyttöä ja siitä päivästä lähtien oon vielä enemmän tehostanut valojen ja heijastimien käyttöä. Nykyään aina koiralenkille mentäessä heitän oman takin päälle heijastinliivin ja koirille liivin lisäksi myös vilkkuvat valot. // Äipän kynsiä! // Ennen piparitalkoiden alottamista vedettiin masut täyteen mummin herkkuruokaa. Saisinkohan jotenkin ohjelmoitua itseni ton pöydän ääreen nyt... // Neiti poseeraaja taas työssään!

10847956_622837977842290_3967643714452594288_n
Kaivoin viimeviikolla varastosta mun Uggit ja suoraan sanottuna järkytyin, miten kamalaan kuntoon oon molemmat parit päästänyt! Kyseessä on kalliit kengät, ja hävettää miten huonosti mä oon niistä pitänyt huolta. Onneksi löysin netistä muutaman ihan huippuvinkin kyseisten kenkien "pesuun", ja ne vinkit pääseekin testiin suht pian! // Mun ihana työpiste. Rakastan tota lamppua! Oon varmaan ainoa, joka tykkää paljon enemmän kirjoitella blogia ihan työpöydän äärellä, enkä melkeen ikinä tee tätä sängyssä makoillessa. Yleensä sillon en pysty ollenkaan keskittymään ja alkaa väsyttämään tosi nopeasti! // Mulla oli yks päivä töissä ihan herkullista ruokaa. // Ostettiin Sussun sairauden hoidon takia "uima-allas" hänelle, mutta Sofi pääsikin testailemaan sitä ihan ensimmäisenä. Sussulle pitää vielä hankkia pelastusliivit, ennen kun hoito voidaan aloittaa (jos jollain on ylimääräisenä pienen koiran pelastusliivejä n. 7 kiloselle koiralle: ottakaa yhteyttä!).

Bannerin alapuolelle yläpalkkiin on ilmestynyt uusi palkki, joulukalenteri. Kannattaa sieltä kurkkailla päivittäin uusia diilejä ja tarjouksia Kauneushoitola Meloniin! ;-) Koitan saada päivitettyä sitä päivittäin.


23 kommenttia:

  1. Hehee et oo ainoa ketä kirjoittaa blogia aina työpöydän ääressä! Mä en oo kirjottanut varmaan yhen yhtä postausta muualla kuin pöydän ääressä :D
    Ihania kuvia <3

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh hyvä! :-D Jotkut saattaa pitää ihan hulluna, mut sit kun haluun rentoutua ja makoilla sängyssä ni teen sen mielummin ilman konetta. Enkä saa edes mitään hyvää ja järkevää asentoa sängyssä kun pitäis se konekin laittaa johonkin :-D Ja en tiedä tuntuuko vaan, mut saan paljon enemmän aikaiseksi kun istuu ihan pöydän ääressä ja keskittyy kunnolla! :-)

      Kiitos Sara! ♥

      Poista
  2. mulla on kans käynyt tollee, että kuitu mennyt luomen alle mutta semmosella korvapuikolla ( mikälie onkan sen oikea nimi :D ) oon saanut pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen mäkin ajattelin turvautua, mut lähti onneks aika hyvin sormella (ja kyyneleiden mukana...) :-) Kipeetä teki enkä tiedä miten se ripsi edes pääsi tonne niin etten huomannut!

      Poista
  3. Saako sulle laittaa postausehdotuksia? No mutta, mikäli saa niin olis kiva nähdä, miten esimerkiksi meikkaat tai laitat hiukses tavallisena arkipäivänä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, tottakai! Kiitos vinkeistä, katsotaan miten ehdin tai saan aikaiseksi toteuttaa näitä :-) Meikkaan ja laitan hiuksia niin tavallisesti, mut voisin silti koittaa keksiä jotain kerrottavaa niistä.

      Poista
  4. Me ostettiin Hööksistä meidän 5-kiloiselle koiralle pelastusliivit, oli edulliset, suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä mä aluks vähän katoinkin, mut löydettiin Fb-kirppikseltä halvalla Mustin ja Mirrin sellaset ihan kunnon liivit! Ja vielä pinkit ;-)

      Kiitos kuitenkin!

      Poista
  5. what a cuuute dog!!! Hope you have a wonderful Christmas time.
    Love, Louisa

    www.theurbanslang.blogspot.de

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofi says thank you! :-)

      Same to you sweetie! ♥

      Poista
  6. Essi haluun ihan rakentavana palautteena sanoa, että mun mielestä sun blogi on menny paljonpaljon huonompaan suuntaan näiden yhteistyöpostausten myötä. Tuntuu inhottavalta, kun jokaisessa postauksessa mainitaan pienesti yhteistyöstä tai ripsistä. Oon kyllä ennen tykännyt sun blogista, mut tuntuu, että haluisit takoa etuja itelles ihan hulluna blogin avulla. Jotkut tottakai pitää sitä "oikeutettuna tekemästään työstä", mut harva yhteistyöpostaus oikeesti parantaa blogin tasoa. Sun kohalla tänne ei ees tee mieli tulla lueskelemaan postauksia, kun oon niin monesti joutunut pettymään. Tykkäsin kyllä joskus sun blogista ja harmittaa, kun entinen hyvä blogi on mennyt tällaiseksi… :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla, että oot tota mieltä. Nykypäivän muihin blogeihin verrattuna 3 yhteistyökumppania (joista kaksi on vaatekauppoja ja yksi kauneushoitola), jotka mun blogilla on ei mielestäni ole liikaa. Tiedostan, että välillä yhteistyöaiheiset postaukset on tullut melkeen peräkanaa, mutta sellasta se vaan on. Meille on kuitenkin annettu tarkat säännöt koskien yhteistyötä.


      En itse koe, että mun blogissa olis ihan liikaa yhteistyöjuttuja ja voi olla, että se tuntuu siltä just sen takia, että nämä usein tulee peräkanaa julkaistua ja sattuu valitettavan usein samoille päiville. Näihin viikkopostauksiin taas on lähes mahdotonta olla laittamatta edes yhtä kuvaa, joka jollain tapaa liittyisi yhteistyöjuttuihin. Toinen vaihtoehto on, etten mainitsisi näistä kuvista sen enempää, mutta pidemmän päälle ajateltuna tuntuu sekin tyhmältä ajatukselta.


      Vaikka mun ja Melonin yhteistyö loppuisikin, kävisin siellä silti laittamassa ripsiä, jolloinka kuvat ei siltikään poistuisi millään tapaa mun blogista. Enkä tiedä, onko sillä oikeasti niin paljon väliä onko tuote/palvelu saatu ilmaiseksi vai olenko itse siitä maksanut?


      Anyways, yhteistyöjuttuihin ei oo tulossa muutoksia, ja oon mielestäni ihan oikeutettu näihin kolmeen yhteistyökumppaniini jos miettii sitä aikaa ja vaivaa mitä mä päivittäin blogin eteen näen (vaikka postausta ei tulisikaan sinä päivänä, teen jokatapauksessa päivittäin vähintään sen pari tuntia töitä blogin eteen). En edes haluaisi tästä palkkaa vaan haluan pitää tämän harrastuksena, mutta siitä huolimatta on ihanaa saada jotain materiaalista vastinetta tälle.


      Ikävää, että sua häiritsee mun blogin yhteistyöjutut niin paljon, kun tiedän jo heti monen monta blogia joissa keskimäärin jokatoisessa postauksessa käsitellään yhteistyön kautta saatuja juttuja :-( Toivottavasti edes jotkut postaukset miellyttävät!

      Poista
    2. Mut niinkuin ymmärrät, niin sun Meloni-postaukset on tosi ykstoikkosia, koska joka kerta huollon jälkeen ne ripset näyttää ihan samalta kuin viime huollonkin jälkeen. Sama juttu, kun sanoisin joka viikko "laitoin tätä tiettyä huulipunaa" ja ottaisin kuvan siitä viikottain. Samanlaiset kuvat samassa sävyissä siinäkin pyöris… Mua vaan harmittaa, että tää on musta ollut ennen hyvä blogi, mutta muuttunut "massablogiks" näiden yhteistöiden takia. Kaikkia ei tietenkään voi miellyttää, mut musta aito blogi on silti blogimaailman upein juttu. Ja ne yhteistyöpostaukset vie hirmusesti sitä aitoutta. Mutta sähän tän sisällön loppupeleissä ite päätät.

      Poista
    3. Miten ripset vois näyttää jotenkin erilaisilta joka kerta? Ensinnäkään, en oo viimeisinä kahtena huoltokertana maininnut niistä oikeestaan mitään blogin puolella ja niin kuin tiedät: yhteistyö on yhteistyö. Älä lue, jos ei miellytä. En mäkään lue niitä blogeja, jotka mua ei miellytä :-) Mun blogi on mun blogi, ja se nyt on tällainen kun on...

      Poista
  7. Yhdyn myös noihin ylempiin kommentteihin, sisältö on nykyään tooodella yksipuolista... Älä ota tätä väärin, pyrin antamaan hieman rakentavaa palautetta, mistä saattaisit saada jotain kehitys ideaa... mutta siis tosiaan noi yhteistyöpostaukset on jo mainittu ja se on erittäin puuduttavaa settiä, toinen sama juttu onkin sitten nämä "week --" postaukset.
    Lähes aina kun tänne eksyn niin osaan odottaa että julkaisu postaus on joko yhteistyöpostaus tai sitten tä kyseinen viikko postaus, ei siinä viikkopostauksessa muuta ongelmaa, mutta kun sisältö on lähes tasan sama mitä se on sun instagram tililläs, joten mulla lukijana ei oo enää kauheasti motivaatiota seurailla sun blogia, kun sisältö on tavallaan sitä samaa vanhaa, ei mitään uutta siis...
    Olisi kiva jos toteuttaisit enemmän erilaisia postauksia, sellaisia missä on ihan kunnon sisältöäkin, esim se oli aivan huippu se kun sun ystäväs kertoi sairaudestaan... ja uskon että sulla ois paljon kaikkia mahtavia postaus ideoita mitä kykenisit tuottaa...
    noi reseptit on ollu ihan jees juttu kans, ja uskon et moni lukija tykkäis kuulla vaikka tarkemmin sun harrastuksista, ihan kunnolla sun päivästä(myday) jne eli vähän jotain muuta kuin tälläistä näin väkinäisen tuntuista blogin täyttämistä.

    mutta jokatapauksessa muuten/ennen on ollu tosi mukava seurata sun blogia ja oon saanu hyviä kosmetiikkaan liittyviä ideoita, hyvää joulua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti sellaisia, kun se sairauspostaus oli, ei ole edes mahdollista toteuttaa useammin. Kiitos kuitenkin.

      Poista
    2. esim = esimerkiksi, eli samankaltaisia, massasta poikkeavia.. on niin paljon tälläsiä samanlaisia liibalaaba blogeja, mutta sitten kun joissain, esim annika o:lla, on paljon parempi laatuisia ja taitavammin otettuja ja muokattuja kuvia, niin mielummin niitä lukee, vaikka sisältö olis aika sama.

      Poista
    3. Älä hyvä ihminen lue mun blogia, jos se on sun mielestä niin huono. Tosi inhottavaa saada tälläistä kommenttia, kun en pakota ketään tätä lukemaan. Vaikka kuinka haluaisin parempia kuvia, enemmän kiinnostavaa sisältöä, ei sellasta voi repästä tosta vaan, jos mun elämässä ei tällä hetkellä tapahdu mitään muuta kun töitä, koulua ja harrastuksia.

      Ja ihan hyvä verrata mun blogia Suomen yhteen suosituimpaan blogiin...:-D

      Poista
  8. Höpönlöpön, sun kuvat on just hyviä - ja niin on tää blogikin! :-) Ei kannata välittää noista negatiivisista kommenteista, teet tätä hommaa just niinkun ite haluut. Niin, ja mua ainakaan ei häiritse yhteistyöjutut yhtään :-)

    Ja ainiin, hyvää Joulua Essi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä paljoa välitäkään, pistää vaan vähän harmittamaan, kun vaikka kuinka haluaisin tästä blogista aina entistä paremman, niin kaikki se mitä se vaatii ei vaan ole mahdollista... Mutta pääasia, että mun blogi on mun näköinen :-)

      Kiitos paljon ihanasta ja piristävästä kommentista! ♥ Ihanaa joulua myös ihanalle anonyymille! :-)

      Poista
  9. Moi! Pistetään nyt tähän ragesyssyyn ..
    Kysyin tossa 14.joulukuuta edellisessä postauksessa vähän juttuja noista kynsistä, niin voisitko vastata siihen ? :)
    ymmärrän kyllä jos ei ole aikaa tms. mutta täällä oot vastaillu ns. turhempiinkin kommentteihin 18.päivä, niin ois kiva jos vastaisit! kiitti

    VastaaPoista
  10. Lueskelin tuossa nuo aikaisemmat kommentit läpi, ja täytyy kantaa oma korteni kekoon! Tosin, mä olen erimieltä nuitten anojen kanssa. Sä olet yhteistyökumppanisi ansainnut, niitä saa ja pitääkin olla jatkossakin. Mutta, sitten jos blogi menee siihen että postauksia tulee vaan ja ainoastaan niistä tai niiden takia, niin se ampuu yli. Mut sun blogissasi sitä ongelmaa ei ole ollut mitä tätä kerkesin selailla :-)
    Ja jotenkin mua huvitti tuo vertaus tuohon Annikan blogiin. Siis jokainen blogi on yksilö, oli sillä sitten yksi tai miljoona lukijaa. Ei niitä voi verrata keskenään että toisella on parempia kuvia ja toisella huonompi ulkoasu. (tai tottakai on olemassa niitä huonojakin kuvia, mutta enivei tiiät varmasti mitä tarkotin!) Jos toisen kuvaustyyli miellyttää toisen silmää enemmän, ei se silti suoraan tee niistä kuvista parempia.
    Tää sun blogi on ihana. Löysin tän tänään päivällä, ja nyt illalla päätin ihan syventyä tähän. Pystyn samaistumaan tosi moneen asiaan sun kanssa! Ja tuli ihan sellainen fiilis että sut olis ihan huippua tuntea ihan oikeasti! :) Mä jään varmasti lukemaan ja seurailemaan tätä jatkossakin! ♥ ja btw, ripsikuitu silmässä, hnggg mikä tuska! nimimerkillä ainakin kaks vai kolme kertaa jo ollut! Se on ihan hirveetä! :D

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista