12/02/2014

WEEK 48

3

Niiden lempparifarkkujen hehkuttelua Instagraminkin puolella! // Haha, liian yleinen näky mun ostoskärryissä tai -korissa :-D Kana- ja lohisalaatteja on tullu väsättyä töissä ihan kiitettävän ahkerasti, mutta nyt pitää pitää pieni tauko niistä, etten kokonaan kyllästy. Ihme ja kumma, noi salaattiainekset maksaa loppujen lopuksi ihan älyttömästi (viime kauppareissulla ostin mulle ja äitille lohisalaattiaineksia, joista sai siis kaksi annosta yhteensä ja  jotka maksoivat yhteensä yli kakskymppiä, kun taas yks Finduksen superhyvä valmispakasteruoka maksaa sen 2,99€ kipale...)! // Löysin tota...ihan hienon kämpän netistä. Ja ois vielä Turussakin. Kuka muuttais mun kanssa?

4

Uusien kivojen vaatteiden kuvailua. // Mamma vei meidän perheen sunnuntaina ABClle syömään, kun oli yhden ystävän kanssa syönyt siellä maailman parasta pihviä ja halusi maistattaa niitä myös meille. Mä otin lehtipihvin, joka oli ihan superhyvää ja ennen kaikkea todella iso! En muuten tiennyt, että ABCn ruoka-annokset on noin halpoja. Meidän viiden hengen pihviateriat makso yhteensä vain himpun yli kuuskymppiä! Ja tohon hintaan kuului vielä salaattipöytä ja kahvi/kaakao. // Tuttu näky, hah. // Muutama Essie lisää! Yes please...

2

Bikbokin Black Fridayssa testailemassa ihania alennettuja juttuja! Mm. kuvassa oleva paita lähti mukaan, ja taidankin lähteä lähiaikoina baarikierrokselle ton kanssa. Niin ihana! // Lempparein Essien uutuksista. // Duunipaikan lähikaupan yhteydessä on myös Subway, josta mä oon suunnilleen puolen vuoden työnteon aikana hakenut ruokaa tasan kerran! Oli se ihan hyvää, mut ei mitään superia. // Ihana jouluinen Turun keskusta! Tätä mä oon oottanut, haha.

GGGG

Minä tahdoin, mutten kylläkään lapsilisien pienentämistä kymmeneksellä. // Lähdössä syömään sunnuntaina! // Treffailin tiistaina koulukaveria Amarillossa. Täytyy käydä nyt ahkerasti herkuttelemassa siellä, kun vuoden vaihteen jälkeen Amarillo lähtee pois Turusta. Seuraava miittinki Amarillossa onkin jo torstaina toisen kaverin kanssa, hups! // Maailman rakkain. Ja hölmöin.

10 kommenttia:

  1. Onpas sulla kiva blogi! en oo ennen törmännykkää tähän, mutta tästä edes jään seurailemaan :) Ihanaa joulunodotusta sulle :)

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon ihanasta kommentista! :-)

      Ihanaa joulunodotusta sinnekin ♥

      Poista
  2. Ei ollenkaan hassumpi blogi. Olen samaa mieltä siitä, että terveellinen ruoka on kamalan kallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on... Melkeen tekis mieli tyytyä aina niihin parin euron pakastepizzoihin dieteistä ja muista huolimatta :-D Ei se salaatti kuitenkaan loppupäiväks täytä!

      Kiitos! :-)

      Poista
  3. Tossa hinta-asiassa on varmaan se, että se lohi (ja kala yleensäkin) on niin pirun kallista : SSS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se..:-( Tostakin parista kympistä puolet oli jo pelkästään sen lohen hinta. Usein kuitenkin kaipaan edes yhtä ruokaisampaa ainesta siihen salaattiin, kun ei millään salaatti + tomaatti + kurkku + feta -kombolla kovin pitkälle pärjää...

      Poista
  4. Wow – I love the pictures! Want all this stuff, too. You’re making me jealous!
    Also the design of your whole blog is really pretty, girl! ♥
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going!
    Adoorablee.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  5. Kivoja nää viikkopostaukset, varmaanki monen lukijan lemppareita! :) kävin muuten tänään kotiutamassa Bikbokista tommoset farkut sun inspiroimana :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :-)

      Oho, jes, eikö ookin parhaat! ;-) Et tuu katumaan, lupaan.

      Poista