7/16/2014

MY EVERYDAY PHOTOS

1111P7152451P7152446

Mä oon meidän perheestä melkein ainoa, joka syö hedelmiä. Niitä oli kertynyt ihan kauheet kasat, joten otin eilen päivän tehtäväksi pilkkoa kaikki hedelmät valmiiksi kulhoihin, josta ne on paljon helpompi syödä ja josta niitä tulee varmasti enemmän syötyä! Osan mä laitoin pakkaseen ja tein niistä tänään töiden jälkeen smoothien, joka oli kylläkin vielä vähän liian jäistä mun makuun.

111P7031873

Kohti Lahtea ja Summer Upia! Heti tämän automatkan alussa mun kaksi vuotta vanha iphone nelonen pimahti ja oli näyttö pimeenä koko matkan ajan. Kuitenkin heti perille saavuttua se toimi taas miltei normaalisti, mutta oli ihmettelemisen aihetta, mistäköhän tämmönen johtui...

P7041892

Perillä hotellilla! Yövyttiin Omenahotellissa, ja pakko sanoa, etten kyllä suosittele kenellekään. Meidän "perhehuone" oli todellisuudessa kahden hengen huone mihin oli ängetty kaksi lisäsänkyä. Meidän huoneen seinällä oli verta, kyllä, hotellihuoneen seinällä verta. Lattiat oli täynnä pölyä ja vessoissa olevia kertakäyttömukeja koristi kaunis pölykerros. Ei enää ikinä.

P7071955P7071962

Tehtiin yks päivä Eetun kanssa itse hamppareita! Vieläkään en päässyt toteuttamaan niitä mun kuolaamia kana-ananashamppareita, vaan tälläkin kertaa vedettiin ihan "normikaavalla"... Maistui silti, ja hyvältä maistuikin!

1111P7142399

Luin joskus netistä, että varsinkin helteillä kannattaa koirien juomakuppiin laittaa jääpaloja, koska jääkylmä vesi maistuu koirillekin paljon paremmin. No, mä otin vinkistä vaarin ja tein niinkun mulle oltiin sanottu, mutten ajatellut, että ne sulaisi niin nopeasti kuin ainakin mun kohdalla noi jääpalat suli :-D Kai ne vähän sen veden piti viileenä, mutta jatkossa koirat saa luvan pärjätä ilman jääpaloja.

P7071971-horzP7071977

Sofi on kyllä mestari bongaamaan meidän pihalta kaikenmaailman pieniä ötököitä. Tälläkin kertaa oli ihmettelemisen aihetta, kun Sofi tuijotti ihan paikallaan nurmikkoa, josta sitten pikkuhiljaa mönki esiin koppakuoriainen. Aluksi Sofi tuijotti tota ihan nätisti, kunnes tuli Sussu paikalle ja molemmat olisi halunnut leikkiä ton itikan kanssa, muttei se pirulainen lähtenyt leikkiin mukaan... Niinkuin aina, otti Sofi pian tassut mukaan tohon ja meinasi saada koppis turpaan, kunnes mä karjasin niin kovaa, että kuului varmaan Helsinkiin asti! :-D Lopulta koppiksen seikkailui päättyi tuonne lautojen väliin...

vinoP7142411P7122381P7122372P7122356P7082006

Hedelmiä, hedelmiä, hedelmiä... En jaksa edes laskea, kuinka monta kertaa oon töiden jälkeen hakenut työpaikan lähikaupasta ananasta ja vesimeloneja!

P7122349

Näin viidentoista vuoden jälkeen meillä on...ei uudet kukat, vaan uudet pihakalusteet! Näistä lisää myöhemmin, kun vielä yks samaa sarjaa oleva juttu saapuu terassille ;-) Kiinnostaisko ihan oma postaus näistä?

P7142402

Arvatkaa kuka on päässyt melkeen kokonaan eroon kynsien pureskelusta... No minä! Lyhyet ne vieläkin on, kun kynsien ylimääräistä nyppimistä en pysty kokonaan välttämään, josta taas johtuu kynsien lohkeilut. Oon kuitenkin viime aikoina lyhentänyt kynnet viilalla, en hampailla. Wohoo!

P7152460-horzP7152469

Reilu kaksi vuotta vanha iphone nelonen sai nyt mennä kaapin pohjalle ja sen tilalle tuli uusi iphone 5. Jotkut saattaa ostaa uuden puhelimen vaan uuden mallin vuoksi, mutta mulla on todistajina perhe, kaverit ja poikaystävä, jotka voi oikeasti todistaa, että tämä tuli enemmän kuin tarpeen. Jokaisen suusta on jossain vaiheessa viime kuukautta kuulunut "Essi, voitko nyt ostaa sen uuden puhelimen, mua alkaa ärsyttää sun puolesta". Nelonen oli siis todella hidas, ja melkein joka sovelluksen kohdalla sen avatessa kävi niin, että ensin puhelin heittää mut ulos 4-5 kertaa, jonka jälkeen se alkaa "toimimaan". Ylempänä kerroinkin minkälaisen tempun se teki matkalla Lahteen, joten ilomielin jätin sen nyt kaappiin lojumaan.

Käytiin jo muutama päivä takaperin äidin kanssa puhelinkaupassa tarkoituksena ostaa 5S, mutta koska niitä hyviä kytkykauppoja ei enää ole, päätin, etten aio maksaa puhelimesta 700 euroa. Ihan tajuton hinta, kun miettii kuinka monta tuntia pitää tehdä töitä, että toi seitsemänsataa tulee kasaan... Varmasti hyvä puhelin, mutta liika on liikaa. Tämän vuoksi päädyinkin vitoseen, jonka sain Gigantista reilulla neljällä sadalla. Paljon sekin on, mutta reilusti vähemmän kuin 700 euroa.

Ja voi pojat, kun tämä on luksusta! Nyt äkkiä sitä kuoritilausta menemään, ettei tähän ehdin tulla naarmun naarmua.

PSST! Jos sulla on pari ylimääräistä minuuttia aikaa...


...ja/tai haluat auttaa mun parhaan ystävän siskoa, käykää äänestämässä ihanaa Jasminia Liberon kasvoksi! Tästä olisi suurempi apu kuin uskottekaan. Äänestämään pääsette tästä, Jasminin kuva löytyy tällä hetkellä sivulta 13, johon edellisen linkin pitäisi suoraan viedä. Sivu siis saattaa vaihtua sen mukaan, mitä enemmän uusia kuvia tuonne kilpailuun lisätään, mutta koitan parhaani mukaan pitää teidät ajantasalla ja päivittää tuota ylläolevaa linkkiä. Jos Jasminia ei löydy siltä sivulta, mihin linkki vei (=en oo ehtinyt sitä päivittämään), painakaa oikealla alhaalla olevaa "next" nappulaa, jolloin pääsette taas seuraavalle sivulle. Jos Jasmin olisi teidän(kin) mielestä hyvä Libero kasvo, paina kuvan alta löytyvää sydäntä!

Ps. Jasminin ja hänen äitinsä, Christinan, elämää pääsette seurailemaan myös Christinan blogista, klikkaamalla tästä! :-)

jasu


ISOISOISOIIISO KIITOS KAIKILLE, JOTKA VAIVAUTUIVAT ÄÄNESTÄMÄÄN :-) ♥

16 kommenttia:

  1. Hitsi, joka kerta kun näen kuvan iPhonesta niin tulee vähän ikävä. Onhan se aivan ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kerran iphone, aina iphone! ;-) Mä en osais kuvitellakaan, että ottaisin käyttöön Samsungin...

      Poista
  2. kai tiesit et toi puhelin on käytetty ku et sitä missää mainitte :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, muttei tässä oo mitään käytettyä enää, kun kaikki on vaihdettu :-) Tai siis, käytettyä on vaan toi runko, mikä ei oo millään tavalla yhteydessä puhelimen toimivuuteen.

      Poista
    2. AA okei, en oo tiennykää et ne huolletaan noin perusteellisesti :) ite oon miettinyt kans tollasen tehdashuolletun ostamista mut eihän niis oo sit ollenkaa takuita?

      Poista
    3. On, ainakin näissä Gigantin tehdashuolletuissa iphoneissa on ihan normi 24 kuukauden takuu :-)

      Poista
    4. Moikka! Mäkin tarttisin kipeesti uutta puhelinta, mut mullekki toi 700€ iphone 5s:stä kirpasee vähänliikaa, mut en löydä gigantin nettisivuilta vitosta ollenkaan, eli saaks noita sit ostettua sieltä jotenki tehdashuollettuna vai? :o :-)

      Poista
    5. Kyllä niitä siellä on! Jos tosta linkistä ei löydy, ni mee gigantti.fi ja sit laita hakuun iphone 5, pitäis tolla löytyä :-)

      http://www.gigantti.fi/search?SearchTerm=Iphone+5&search=&searchResultTab=

      Poista
  3. Ihania kuvia! Ja tosta jääpalajutusta tuli mieleen et jos juomakuppiin mahtuu, niin esim. raejuustopurkkiin jäädytetty vesi ei sulakkaan läheskään yhtä nopeesti :) Pihalla muuten vesi lämpenee tosi nopeesti helteellä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä, täytyykin koittaa tota! :-) Niinhän se menee, että mitä isompi jääpala, sen hitaammin se sulaa. Jos ei raejuustopurkin kokonen mahdu, niin koitan jotain jogurttipurkkia tms! :-)

      Poista
  4. ihana pikku vauva♥ kävin äänestämässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasu on kyllä semmonen sydänten sulattaja että!♥ Kiitos superpaljon :-)

      Poista
  5. Voi että kun tuli hirveä hedelmähimo tästä...

    VastaaPoista