7/30/2014

INSTAGRAMKUVIA

collagefafa

1. Kolmilla lasillisilla Fontanan terassilla lauantaiyönä! Tarkoituksenahan oli alun perin mennä vaan syömään, mutta ton jälkeen jatkettiin vielä hetkeksi baariinkin istuskelemaan. Kesäyöt on parhautta, ja niinkun näkyy, topilla pärjäs ihan loistavasti ympäri vuorokauden! 2. Justjoo, näyttäispä täntapaset letit munkin päässä yhtä hienolta kun toisten... Ei tähän hiirenhäntään taida saada mitään fiksua! 3. Uusi lemppariruoka: nuudelit ja paistetut babyporkkanat (ja kanaa jos on!). 4. Olin viime viikonloppuna muutaman yön poikaystävän luona ja matkustin sinne ensimmäistä kertaa Onnibussilla! En tiennyt, että ne on oikeesti niin halpoja kun on hehkutettu, mutta säästin yli 20 euroa sillä etten mennytkään junalla niinkun aikaisempina kertoina, vaan bussilla!

fas

5. Aika mukava alesaalis: ihana juhlallinen paita, kaksi kaulakorua ja kaksi sormusta yhteensä 11 euroa! Haluutteko näistä parempia ja ihan kameralla otettuja kuvia? 6. Oltiin viikonloppuna taas keskenään kotona veljen kanssa, joten käytettiin tilaisuus hyväksi ja tultiin tyttöjen kanssa uimareissun jälkeen ja kaupan kautta meille kokkailemaan. Tortillat alkaa olla meille jo vähän perinne, mutta ainakaan mua ne ei kyllästytä vielä lainkaan. Syömisen jälkeen otettiin esille mansikat, joita oltiin ostettu useampi rasia ja... 7. ...rupateltiin meidän terassilla yömyöhään asti! Kiinnostaisiko joku pieni tutoriaali takana näkyvistä "tuikuista"? 8. Ripsetön, mutta silti iloinen, koska kesä ja lämpö! Kävin muuten eilen taas ripsihuollossa Annan hoivissa, täytyykin kuvata räpsyt teille...

collage

9. Lähdettiin mun idean johdosta ihan vaan kävelylle ja käppäiltiin ympäri Soukan rantatietä, mutta puolessa välissä tuli ihan järkyttävä hiki ja jos oisin osannut, oisin heti lentänyt takaisin sisälle... 10. Siellä Fontanassa syömässä! En muuten suosittele tätä(kään) hunajakana-halloum-salaattia... Ois vaan pitänyt ottaa hamppari, eikä leikkiä mitään terveellistä! 11. Edellisviikonloppuna käytiin Amarillossa parilla, kun ei päästy Yökerhoon sisään. Tekis mieli sanoa tähänkin väliin pari valittua sanaa, mutten kuitenkaan taida. 12. Viiden euron alennuspaita! Se tosin on vähän reilu mulle, eli vaatii pientä fiksausta, mutta sen jälkeen uskon sen olevan just täydellinen ja pääsevän kovaan käyttöön.

collageasdgsdg

13. Käytiin tyttöjen kanssa viikonlopun uimareissun jälkeen piknikillä keskustassa! Eväät oli vähän erilaiset kun yleensä, muttei jaksettu hullun uimisen jälkeen enää väsätä itse mitään. 14. Uutuuksia Oasapilta! Näistä tulossa postausta heti kun löytyy sopiva väli kuvata kaikki. 15. Uusi ihana kukkapaita pääsikin heti päälle, tosin mä kuulemma näytin japanilaiselta ton kanssa. 16. Niin pirun hienot kengät, mutta ei vaan sovi mulle :-(

collageasas

17. Tuoreita mustikoita, vaniljajätskiä ja aurinkoa, kelpaa! 18. Tekis ihan hirveesti mieli leikata hiuksia vähän lyhyemmäksi. What do you think? 19. & 20. Hauvat halusi varmistua siitä, että pääsee varmasti mökille mukaan. Molemmat istuikin sitkeesti kuumassa autossa reilu puol tuntia ennen lähtöä ja odotti kovasti mökille ja uimaan pääsemistä! Ainiin, sieltä vanhemmat palasivatkin uuden auton kanssa, parin päivän harkinnan jälkeen... No, oli kyllä jo aikakin!

collageaa

21. Meidän keittiön mittari kohosi viikonloppuna yli neljäänkymmeneen asteeseen, vaikka se on varjossa! 22. Siellä Ikeassa syömässä lahjanmetsästysreissun jälkeen. 23. Tältä näyttää mun ja isoveljen lounas silloin kun äiti ja isi ei oo kotona. Mutta eihän se haittaa jos välillä vähän herkuttelee? 24. Työpäivä pulkassa ja äkkiä pyörällä kotiin! Mun mielestä on ihanaa polkea se kahdenkymmenen kilometrin työmatka ihan täysillä paahtavassa auringossa ja sen jälkeen mennä jääkylmään suihkuun...♥

collage

25. Ostettiin koirille uima-allas meidän pihalle, mutta arvatkaa vaan astuko kumpikaan jalallakaan siihen... Ei. Tuli sille sentään vähän käyttöä, kun lainailin sitä yks päivä! 26. Uimaan! Me ollaan käyty lähiaikoina joka päivä kavereiden kanssa uimassa nyt kun vedetkin on vähän lämmenneet. Haluisin ehjän uimapatjan, että vois vaan lillua vedessä ja ruskettua... 27. Eilisen työpäivän ruoka: kanafetasalaattia ilman sitä itse salaattia. Tuo lähikauppakin kun on niin kauheen kaukana (jep...), niin oli vaan pakko pärjätä ilman salaattia. Oli se hyvää noinkin! 28. Eilen illalla me käytiin Kristan ja Iidan kanssa Uhlussa! Se oli kyllä just niin kaunis paikka kun on hehkutettukin. Pakko mennä pian uudelleen!

9 kommenttia:

  1. jos yhteistyöpostaukset tuottaa huonoa omatuntoa itsellesikin, miksi et lopeta niitä? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ihan tosissani ollut! :-) Jos ne oikeesti aiheuttais huonoa omatuntoa, en mä olis yhteistyössä kenenkään nettikaupan tms kanssa.

      Poista
  2. Ai mikset päässy sisään yökerhoon? :o ps suosittelisitko sitä oon kuullut kehuja mutten oo vielä kävässy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska mun ystävä täytti sinä päivänä vasta 18, mentiin siis kello 00.00 jälkeen sinne. He ei voi kuulemma tietää mihin aikaan hän on syntynyt.......... Idiootti tapa.

      Poista
    2. Ei herranjumala :Ddddd ei noi voi olla tosissaan...

      Poista
    3. Niimpä... Vaikka ravintoloissa päivä vaihtuukin 5.00, niin lain mukaan he saa itse päättää, päästävätkö tämmöset tapaukset sisään..-.-'

      Poista
    4. Tähän asiaan pakko sanoa, että vaikka mustakin todella idioottimaista toi asia niin täällä kaupungissakaan ei pääse yhteenkään baariin mikäli menee just 00.00 jälkeen ja on täyttänyt sillä päivällä.. onhan se naurettavaa, mutta oletettavissa kuitenkin..

      Poista
  3. Ihana kuvapläjäys! Oot kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et tykkäsit! Kiitos paljon :-)

      Poista