6/22/2014

HAULS

Ennen niiden itseostettujen uusien juttujen esittelemistä, pistetään tulille viimeisimmästä yhteistyöpaketista kuoriutuneet jutut! Tämä postaus on odotellut luonnoksissa jo ihan tarpeeksi kauan postauksen kirjoittamisen pitkittämisen vuoksi. Näin mulle käy tosi usein yhteistyöpostausten kanssa, kun tuntuu, että lukijat vihaa näitä, niin itellekin tulee "syyllinen" olo julkaista tälläsiä! Vaikka mun mielestä ei oo mitään pahaa, että aina silloin tällöin  ehkä kaksi kertaa kuukaudessa jos sitäkään, tulee näitä yhteistyöjuttuja. Vai? :-)

Sitten niihin Oasapin juttuihin! Alleviivattuja sanoja painamalla pääset suoraan tuotteeseen.

P6041291P6041288-horz

Punaisen sifonkitopin mä siirsin heti ostoskoriin kun huomasin, että se on aikamoisessa alennuksessa ja maksoi enää 6 dollaria eli sen neljä euroa. Materiaali on sifonkia, joka on näin kesällä (lue: "kesällä") oikein mieluinen ja viileä materiaali. Värejäkin oli vaikka millä mitalla – mä itse päädyin tähän kirkkaanpunaiseen.

Mulla on jo ennestään aika paljon kaulakoruja, mutta ne kaikki on tosi massiivisia tai liian juhlallisia arkeen. Oasapilla oli alennuksessa myös tämä jotenkin siro ja tosi arkinen kaulakoru, joka kuitenkin tuo vähän juhlallisuutta asuun.

P6041239P6041259P6041268

Näin rehellisesti sanottuna mä en tiedä miksi mä tilasin tämän topin. Muistan, että mittoja katsellessa ajattelin pääni sisällä no höh, liian pieni rinnanympärys, joten, millä logiikalla ihminen tilaa tarkoituksella liian pienen topin? Onhan toi ihana, mutta liian pieni ja näyttää tosi tyhmältä päällä – siitä johtuu huonot kuvat. Jos tätä löytyisi isompana, tilaisin ehdottomasti uuden, koska tämä olisi täydellinen kesätoppi korkeavyötäröisten farkkushortsien kanssa käytettynä.

P6041292-horz

Kun lahjakortista jäi vielä muutamia dollareita yli, ajattelin käyttää sen hyödyksi ja vihdoin tilata nämä polven yli menevät sukat! Aluksi meinasin jättää tilaamatta, kun kuitenkin kesäkuussa mennään, mutta näköjään nä pääsee erittäin kovaan käyttöön tästä Suomen "kesästä" huolimatta (nimimerkillä eilen terassilla toppatakki päällä istunut....).

P6041269P6041270-horzP6041274


Jokainen vähän pidemmän aikaa mun blogia seuraillut tietää varmaan mun addiktiosta amerikkaa kohtaan? Löytyy amerikkakuosista kenkää, shortsia, paitaa ja nyt vielä bikiniä! Mun on pitänyt jo kauan ostaa kaupoista tämän tyyliset bikinit, mutten oo vielä koskaan raaskinut, kun ne on aina maksanut niin paljon. Oasapilla onneksi oli just täydelliset bikinit tämmöselle amerikkahullulle ja pistinkin ne samantien tilaukseen! Otin heti koon L, koska tiesin, että nämäkin on tosi pientä kokoa ja lopulta ne osoittautuivatkin juuri sopiviksi. Onneksi ei tarvinnut palauttaa! Enää puuttuu ne auringonottokelit, hmph... Tästä tai kuvia painamalla suoraan bikineihin.

Mitä te tykkäsitte näistä jutuista, joita mä Oasapin valikoimasta löysin? :-)

Postaus toteutettu yhteistyössä Oasapin kanssa.

8 kommenttia:

  1. Ihana toi eka toppi! Vastaako hyvin omaa kokoa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se on yllättävän isoo kokoa, ehkä joku M, kun yleensä mun mielestä noi one size koot on ollut jotain XS-S :-)

      Poista
  2. Mä tykkään ainakin ihan hirmusti lukea näitä yhteistyö postauksia kun esitellään perus H&M, GT yms. vaatteista poikkeavia vaatteita! :) oon hirmu tykästynyt sun blogiin ♥

    Nyt tuli vielä mieleen että osaisiks helppiä (nimim. muutaman tunnin blogin ulkoasun kanssa tapellut..) kun oon yrittänyt saada ns. tuohon bannerin alle noita eri välilehtiä enkä saa millään löydettyä mistä saisin laitettua noi välilehdet ns. riviin/vierekkäin (sarakkeisiin)? Selitin tän varmasti ihan super epäselvästi mutta en keksi enää mitään keinoa! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiva kuulla, kiitos! ♥ Samat sanat sun blogista! :-)

      Jos tuut vaikka juttelemaan Facebookissa (Essi Elena Wellenius), ni voin vaikka kopioida sulle ton mun koodin ja voit muokkailla sitä sit silleen kun haluut! :-) Liian hankala selittää hehe...

      Poista
  3. mä rakastan ostospostauksia, että antaa tulla vaan :-D oon muutenkin sellanen shoppailua rakastava ihminen että näitä löytyy munkin blogista aika urakalla ja tunnen itsekkin joskus syyllisyyttä niiden postauksien julkaisemiseen... ihana muiten tuo punanen paita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva kuulla, nyt tiedän, että on ainakin yks joka näitä lukee! ;-) Tunnetaan yhdessä sit syyllisyyttä näistä haha... Ja eikö ookkin! :-) Tekis mieli tilata muissakin väreissä...

      Poista
  4. mihin hotelliin ootte menossa berliinissä?:) tai missä olitte viimeksi? oon itse harkitsemassa matkaa berliiniin, joten ois kiva kuulla hieman kokemuksia/tietoa suunnitelmista:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt syksyllä me mennään (muistaakseni?) Novum Hotel Aldea Berlin Centrum -hotelliin. Sillon viime kerralla me oltiin Derag Livinghotel Grosser Kurfürst -hotellissa ja tykättiin siitä tosi paljon! :-)

      Lisää meidän Berliinin reissusta voit lukea näistä postauksista:

      http://essi-bltn.blogspot.fi/2014/04/sneak-peek-of-berlin.html
      http://essi-bltn.blogspot.fi/2014/04/berlin-day-one.html
      http://essi-bltn.blogspot.fi/2014/04/berlin-day-two.html
      http://essi-bltn.blogspot.fi/2014/04/new-products-from-berlin.html

      Poista