4/01/2014

Lauantai mun kanssa

Pitkästä aikaa päiväni kuvina -postaus, joka kertoo mun lauantaista! Näitähän ei voi koskaan kuitenkaan tehdä loppuun asti, ja niin kävi myös nyt... Nimittäin, kun me päästiin perille sinne edellisessä postauksessa mainitulle laiturille, kaivoin kameran autosta esiin ja huomasin, että sekä akku että muistikortti on jäänyt kotiin. Mahtavaa Essi, mahtavaa! Voin sanoa, että otti ihan älyttömästi päähän, koska auringonlaskun vuoksi olisi saanut ihania kuvia, mutta ei voi mitään... Toivottavasti kuitenkin tykkäätte, vaikka tä nyt on vähän lyhyt, ja no – tylsä.

P3293685P3293692
P3293683

Mä maltoin vihdoin nukkua pitkät yöunet ja heräsinkin melkeen 11 tunnin unien jälkeen vähän yhdentoista jälkeen. Fiilis oli heti herätessä tosi hyvä (tälläkin kertaa), nimitäin ulkona oli jo tohon aikaan tosi kirkasta ja aurinkoista! Nousin kuitenkin pienen loikoilun jälkeen ylös ja ryhdyin hommiin, jottei koko päivä menisi hukkaan...

P3293702

Ihan ensimmäiseksi mä kaivoin imurin esiin, koska koirien karvoja alkoi olla lattialla enemmän kun niissä itsessään. En tiiä ollaanko jotenkin poikkeuksellisia, mutta meiän koti on aina parin päivän välein sen näkönen, että nyt tarvittais imuria ja äkkiä :-D Onko kellään muulla koiria omistavalla tätä samaa ongelmaa..?

Luojan kiitos imurit on kuitenkin keksitty ja mun mielestä on ihanaa nähdä kun ne kaikki karvat ja pölypallot katoaa lattialta tonne imurin uumeniin! Rakastan myös sitä ääntä, kun imuroi eteisen mattoa, mihin on kantautunut kengistä pienen pieniä kivia/hiekkaa – se ääni mikä niitä imuroidessa tulee on ihana!

P3293712

Kun imurointi oli valmis, siivoilin vähän myös omaa huonetta. Eli mun tapauksessa petasin sängyn, siivosin ylimääräiset rojut pöydältä niille kuuluviin laatikoihin ja koreihin sekä pyyhin pölyt muutamilta tasoilta! En tiiä mitään rumempaa tai ällöttävämpää kun pöly, ja sen takia pyyhinkin niitä suht usein – tai oikeestaan aina, kun mä vähääkään nään pölyä tason pinnalla.

P3293708

Tän jälkeen sainkin vähän rentoutua, ja otin pitkän ja kuuman suihkun! Annoin tehohoitoaineen vaikuttaa päässä varmaan puoli tuntia, kun jäin vähän uneksimaan suihkuun :-D Aamu + kuuma suihku on ehkä paras alotus päivälle! Ja ainakin hiukset tykkäs..

P3293715-tile

Tä on liian tuttu näky meidän keittiössä, sillon kun äiti on poissa. Äiti oli viikonlopun Tallinnassa ja luonnollisesti mä sain hoitaa tätä emännän tehtävää, kun ei noi miehet tajua mistään mitään! Tä oli vielä suht pientä siihen, miltä meidän keittiön taso yleensä näyttää: mukeja varmaan viis päällekäin, likasia haarukoita ja lautasia siellä sun täällä ja uunipelti muutamine ranskalaisineen jossain pöydällä lojumassa.

No, onneks mun mielestä siivoominen on ihan kivaa, tai oikeestaan se näky ja fiilis mikä tulee sitten kun on puhdasta ja siistiä!
 
P3293729

Tämän jälkeen mä ehdin vihdoin keittää itselleni aamukahvit, tosin tässäkin vaiheessa ajattelin vielä löytäväni jotain siivottavaa, jonka takia oisin taas unohtanut koko kahvin... Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt, vaan sain keittää kahvit ja tehdä aamupalaa ihan rauhassa!

P3293743P3293763-horz

Aamupalaksi mä väsäsin pitkästä aikaa hedelmiä ja luonnonjogurttia. Jogurtin joukkoon laitoin kiiviä, luumua ja mandariinia, tosin mun mielestä luumu ei sopinut hirveen hyvin tonne joukkoon, mutta hyvin meni kuitenkin alas! Samalla mä selailin vähän uutta oliviaa, jossa oli juttuja mm. suhteista ja eräästä aivokasvainpotilaasta.

P3293765ll

Rauhassa syödyn aamupalan jälkeen laitoin tietokoneen päälle ja kirjoitin huonepostauksen loppuun. Aloitin ton tekemisen jo edellisenä iltana ja suunnitelmissakin oli julkaista se sillon, mutta heräsin kahden aikaan tietokone sylissä ja päätin postauksen jatkamisen sijaan sammuttaa koneen ja jatkaa nukkumista. Ehkä ihan hyvä niin, tais kirjoittaminen sujua kuitenkin vähän paremmin aamulla?

P3293769

Löhöilyt oli nyt löhöilty, ja hampaiden pesun kautta valmistautumaan ihmistenilmoille lähtöön!

P3293776

Varovainen märkien hiusten harjaus (niinkun näätte, edes märkänä mun tukasta ei irtoa paria hiusta enempää Tangle Teezerillä harjatessa!) ja hiusöljyt päähän...

P3293791-horz

Ja sitten meikkauksen pariin! Vähän meikkivoidetta, aurinkopuuteria, ripsiväriä ja hieman myös poskipunaa.

P3293803

Päälle mä valitsin mukavat ja suht yksinkertaiset vaatteet – tummansiniset Dr. Denimit, H&M röyhelötoppi ja vaalea nahkatakki, sekä jalkaan tietenkin Palladiumit! En tiiä vieläkään, oliko toi yläosa kuitenkin liian vaalea, mutta ainakaan ei ollut sitä ongelmaa, että olisin liian tummiin pukeutunut näin kevään päin mentäessä.

P3293806

Seuraavaksi hyppäsin auton kyytiin, ja otin suunnaksi...

P3293811

...Myllyn! Oon viimepäivinä yrittänyt säälittävästi metsästää Hennesiltä jotain, jotta saisin vihdoin käytettyä synttärilahjaksi saadun lahjakortin loppuun! Siis voitteko kuvitella, mulla ei ole käyttöä H&M lahjakortille? Ei oo kyllä ennen ollu tätä ongelmaa, mutta ehkä mä vaan odottelen, että jotain kivaa tupsahtaa mun nenän eteen, kun kerran sitä ei voi edes Berliinin liikkeissä käyttää...

P3293815P3293833-horz

Melkein tyhjin käsin lähdettiin siis sieltäkin, onneksi mä kuitenkin kävin Sokoksella, jossa oli esimerkiksi tuo maailman paras tehohoitoaine puoleen hintaan! Sain tän kyseisen hoitoaineen ja samaan sarjaan kuuluvan shampoon Emilialta synttärilahjaksi ja hoitoaine ehtikin just loppua, mutta onneksi Sokos pelasti jälleen. Tolle hoitoaineelle jäi hintaa siis noin 8 euroa, kun normaalisti se maksaa 16,90€.

Myös Garnierin puhdistuaineet nappasin kainaloon edellisten loputtua ja näille molemmille jäi hintaa yhteensä säälittävät kuusi euroa. Näin parin käyttökerran jälkeen noi vaikuttaa hyviltä ja onnekseni otin myös saman sarjan kasvoveden, nimittäin toi raikastaa ihanasti kasvoja!

P3293821-horz

Myllystä lähdinkin pian ajelemaan kotia päin, ja nappasin matkanvarrelta mamman mukaan meille syömään, kun sen jääkaappi ja pakastin meni rikki eikä sillä nyt ole pahemmin ruokaa kotona. Tein meille pitkästä aikaa tortilloja! Vaikka noiden väsäämisessä kestääkin aika kauan, on ne vaan niin  hyviä.

P3293831

Ja kun oli taas kerran pakko ahmia itsensä ihan täyteen, piti ottaa pieni ruokalepo kuvassa näkyvän vauvan kanssa. Sofi on niin ihana kun se tulee aina tolla tavalla makaamaan ihan kylkeen kiinni, kun joku menee lattialle makoilemaan

juhuhuu

Pienen ruokalevon jälkeen lähdinkin heittämään mamman kotiin, josta taas otin kaverit kyytiin ja ajettiin läheiselle rannalle istuskelemaan! Tä oli juuri se kerta, kun otin kameran mukaan, mutta unohdin muistikortin ja akun kotiin :-D Sen takia siis puhelinkuva, mutta oli tuolla niin kaunista ja rauhallista!

Hetken istuskeltuamme lähdettiin kuitenkin yhden kaverin luo kun vilu yllätti ja käytiin matkanvarrella hakemassa mäkistä vähän iltapalaa. Loppuilta menikin melkein kokonaan siellä, käytiin myöhemmin illalla vielä Abcllä kaakaoilla.

P3303841

Vähän kahdentoista jälkeen tulin kotiin, ja olinkin heti valmis menemään nukkumaan! Ihanan päivän jälkeen oli entistä ihanempi tunne saada meikit pois ja tietenkin uusilla puhdistusaineilla. Oon nyt joka ilta ja aamu puhdistanut kasvot noilla, ja sen jälkeen iho tuntuu niin pehmeältä, etten aina välttämättä edes (muista) rasvaa kasvoja sen jälkeen, vaikka mulla normaalisti on tosi kuiva iho...

P3303846-horz

Ja valmiina menossa nukkumaan ihanan päivän jälkeen! Toisenakin yönä tuli vedettyä kunnon yöunet, ihanaa...

15 kommenttia:

  1. ihana postaus :) oot niin kaunis !

    VastaaPoista
  2. mäki rakastan tota ääntä kun imuroi pieniä kiviä haha :D! sun blogi on ihan älyttömän ihana ja käyn joka päivä kurkkimassa jospa oot kirjottanut! tätä on niin ihana lukea ja siitä tulee aina tosi hyvälle tuulelle :) oot ihan älyttömän kaunis ja sul on ihana tyyli ja inspiroit mua tosi tosi paljon :)! ehdottomasti lemppariblogini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä etten oo ainoa! :-) Kiitos paljon kehuistaaaa♥

      Poista
  3. tosi kiva postaus! itellä on aknelääkityksen takia iho mennyt tosi kuivaksi, ja just noita garnierin puhdistusaineita olis tarkotus kokeilla - hyvä kuulla että ainakin sulla kosteuttaa hyvin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, mulla ainakin toimii! :-) Kiitos!

      Poista
  4. sanot tossa että hait mamman teille, etkö asukkaan äitis kanssa samassa talossa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin että essi tarkotti ihan mammaa eikä äitiä...:)

      Poista
    2. Joo, mulle mamma on isoäiti ja äiti ihan äiti :-)

      Poista
  5. Thjuu siis tota, mun kotikotonahan imuroidaan koirankarvat veks ihan päivittäin :-D Jos haukut on ollu päivän yksisteen kotona, vois eteisen bukleemattoa luulla karvalankamatoks! Etenkin tälleen pahimpiin karvanlähtöaikoihin syksyllä ja keväällä se koirien meno ja meininki rajataan pihalle, eteiseen ja keittiöön. Muuten saatais koirankarvojen lisäks varmaan imuroida äidinkin hiuksia lattioilta: se kun todennäkösesti repis ne päästänsä, jos olkkarin sohva tai työhuoneen pörrömatto ois soman, vaalean karvakerroksen peitossa jatkuvasti :-D

    Tää oli ihan huisin kiva postaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, kuulostaa vähän "pelottavalta"! :-D Hyvä kuitenkin ettei me olla ainoita jotka joutuu imuroimaan tosi usein, kun tuntuu, ettei ketään tutuista joilla on koirat joudu imuroimaan melkeen ikinä.. Tai ehkä kerran viikossa jos sitäkään! :-D

      Kiitos Jenna! :-)

      Poista
  6. Katoin just iphonella päivän sovellus appsin ja siinä oli päivän ilmaisena sovelluksena berlin travel guide (tms.). Muistelin että olit lähössä kesällä berliiniin niin tuli vaan mieleen että siitä saattais olla sulle hyötyä jos et vielä tiedä mitä aiot siellä tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jes kiitos, menin heti lataamaan ton! :-) Lähdetään itseasiassa ens lauantai aamulla Berliiniin!

      Poista
  7. oi mistä on toi ihana laukku?! :)

    VastaaPoista