3/05/2014

Helmikuun lempparit

Tykkää Better late than never -blogista Facebookissa tästä!

P3042234P3042226P3042215

 Helmikuussa saapunut lempparipaketti oli ehdottomasti paketti, josta kuoriutui yllä olevat ihanuudet. Täydellinen kukkatoppi kesäpäiville ja mikä ettei festareillekin sekä sen kaverina paketissa oli kaunis paita, jossa hihat ja "kaulaosa" oli pitsiä, mutta kaikki muu pehmeää polyesteriä. Molemmat saatu yhteistyökumppaniltani Choiesilta, vaaleaan paitaan pääsette tutustumaan paremmin tästä ja kukkatoppiin tästä 

P3022156P3022160

♥ Helmikuun idea tulee tässä: sillon kun Tiimari meni konkurssiin ja jokaisessa myymälässä oli älyttömiä alennuksia, hamstrasin sieltä kasakaupalla näitä 10x15 cm kehyksiä, joilla oli hintaa 2€/kpl. Ostin näitä ensin vaan muutamia, mutta sain sen jälkeen kotona ihan älyttömästi ideoita mitä näillä voisi tehdä, joten kävin hakemassa vielä myöhemmin näitä varmaan kymmenen lisää. Keksinkin, että voisin jokaiseen kehykseen teettää kivoja kuvia ja ripustaa ne seinälle semmoseksi "rykelmäksi". No, teettäminen pitkittyi ja pitkittyi kunnes mä jo turhauduin ja keksin, että voin hyvin tulostaa kuvat ja laminoida ne = lopputulos melkein sama kuin teetetyt kuvat! Vaikkei kuvien teettäminen paljoa maksakkaan, pääsin tällä tavalla paljon helpommalla ja halvemmalla. Kiiltäähän noi vähän enemmän kuin oikeasti teetetyt kuvat, mutta käy ainakin näin väliaikaiseksi ratkaisuksi melko hyvin. Niinkuin näätte, kuvat ovat todella koira (tai Sofi) -painotteisia, kun en töissä saanut tulostettua muutakun niitä kuvia, mitkä mulla täällä blogissa on ♥ 

P3022183

 Haha, hävettää laittaa tämä tänne, mutta leuka loksahti melkein auki, kun äiti laittoi viestiä, että Prismassa on irtokarkit alennuksessa 2,95€/kg! Onneksi äiti ostikin niitä kotiin viiden kilon verran, joten syömistä riitti muutamaksi päiväksi... Mulle tais tulla jopa lievä yliannostus irtokarkkeja kohtaan, mutta olihan se hyvä ahmia niitä nyt kun kerran halvalla sai, vaikkei niiden kilohinta ole pahakaan verrattuna esimerkiksi Filmtownin karkkien kilohintaan :-D Heh, onnenpäivä! 

P2272153P2272152

♥ Helmikuun paras ostos – neonvihreät/keltaiset urheilushortsit. Äiti tilailee aina sillon tällöin työpaikalleen Devalista vaatteita, mutta lähinnä itselleen kun sieltä ei kauheesti mitään nuoria kiinnostavia ja miellyttäviä vaatteita löydy. Silloin tällöin sieltä kuitenkin löytyy jotain todella kivaa todella halvalla, ja yks näitä ostoksista oli just nämä shortsit. Mun piti jo sillon viime kesänä ostaa Hennesistä samantapaiset, mutta niistä meni heti kaikki koot, eikä niitä ainakaan niinä kertoina kun mä siellä kävin ollut tullut lisää. Nämä onkin onneksi ihan samantapaset ja kustasivatkin vaan kympin verran. 

P3022191

 Uusi biisilöytö ja helmikuun lempibiisi: Tinie Tempahin Children of the sun. Vielä paremman tästä biisistä tekee se, että mä pääsen kuuntelemaan tätä ihan livenä heinäkuussa! Oon tainnut hehkuttaa tätäkin jo ihan tarpeeks, oon vaan niin innoissani! 

P2272145

♥ Helmikuun parhain teko: hiusten blondaaminen ja vielä ihan itse kotona kaupan värillä! Olin aika peloissani ryhtyessäni tähän, mutta lopputulokseen oon enemmän kuin tyytyväinen. Mun hiukset oli kasvanut edellisestä värjäyksestä niin paljon, että vain latvoissa (näkyykin kuvassa) oli jäljellä sitä ruskeaa värjättyä väriä. Luonnollisesti vaalea väri tarttui siis paljon paremmin tyveen ja hiusten "keskiosaan", jonka vuoksi latvat jäi vähän vaaleanruskeiksi. Se ei kuitenkaan haittaa, nimittäin ainakin mun mielestä nä on aika kivan näköset tämmösinä! Ja lähteehän ne latvat suht nopeasti pois silläkin, että napsasee aina silloin tällöin latvoista vähän pois. Mitä te tykkäilette? 

P3022196P3022168

Uusi lempikotiruoka – itsetehty kebab, valkosipuliperunat ja fetasalaatti. Meiän perheessä jaksetaan harvoin panostaa ruokiin, kun ollaan niin harvoin kaikki koolla, mutta esimerkiksi viime viikonloppuna kävi tuuri, kun oltiin kaikki samaan aikaan kotona! Sillon täytyykin heti käyttää tilaisuus hyväksi, ja väsättiinkin heti ihanaa herkkuruokaa ja pyydettiin mammakin syömään. Ruoka hävisikin lautasilta aika nopeasti, ja jopa minä melkeinkasvissyöjä rakastuin tohon lihaan...

P3042250P3042248P3042239P3042237

Helmikuun ja varmaan parin muunkin kuukauden käytetyin paita  Hennesiltä tilattu flanellipaita! Tämä on ainoa tänlainen paita jonka mä omistan, ja oonkin varmaan ainoa tyttö joka ei omista ruutupaitaa, flanellipaitaa tai kauluspaitaa... Joulun aikoihin tämä oli kuitenkin alennuksessa ja maksoi vain 9€, joten naputtelin tämän äkkiä kotiin, kun olin sitä niin kauan miettinyt jopa normaalihintaisenakin. Normaalisti tämä ois maksanut 24,95€, joten aika hyvä alennus ja löytö ;-) Aluksi mä vähän epäröin tän suhteen, mutta heti ensimmäisen päivän jälkeen, kun tämä oli osa mun päivän asua, olin ihan rakastunut. Sen jälkeen se onkin löytynyt mun päältä vähän liiankin usein... Harmi vaan, että töissä on yleensä tosi kylmä, niin tälle ei nyt muutamiin viikkoihin löyty käyttöä ainakaan sinne mentäessä :-(

6 kommenttia:

  1. Tuo kukkatoppi on ihan täydellinen<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikalailla joo! Täytyy vaan vetää kotona vielä kaikki saumat ompelukoneella kun ne näyttää aika heikoilta :-)

      Poista
  2. Millainen tuo choies on nettikauppana? onko ihan luotettava? tuleeko tullimaksuja? kauan on toimitusaika? ja Kuinka kauan toimituksessa suunnilleen kestä? ois kiva jos vastaisit :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on pelkkiä hyviä kokemuksia siitä! Oon kuullukin siitä vaan hyvää eli uskon et on ihan luotettava, ei se ainakaan kuulu niihin kiinakauppoihin ja kaikki sujunu aina tosi mallikkaasti. Ei tuu mitään tullimaksuja, ja mulla tullu aina viimeistään kaks viikkoa tilauksen jälkeen eli aika perus toimitusaika kun ulkomailta tilaa :-)

    VastaaPoista
  4. kiitti summer up lipust <3

    VastaaPoista
  5. Ikävä tuottaa pettymys, mutta toi viivakoodi on ainoa millä alueelle pääsee :-( Jos et nää, niin tossa lukee "T Ä M Ä O N L I P P U S I" ;-)

    VastaaPoista