7/04/2013

Q & A

RANDOM
Mikä on ollut tähän mennessä sun elämäs paras päivä? Niitä on aika monta. Jollain tavalla toi alapuolella olevakin päivä, jolloin Siiri lopetettiin, oli ihana, koska tiesin että mulle älyttömän rakas eläin pääse kivuttomaan paikkaan. Mut sillee yleisesti ihania päiviä on ollu mm. monet illat kun ollaan vaan istuttu, kuunneltu hyvää musiikkia ja syöty tyttöjen kanssa. Tiiätte varmaan ne kesäillat kun tuntuu vaan et kaikki on niin hyvin...
Entä huonoin? Siirin kuolinpäivä, 30.5.2012.
Mitä ohjelmia katsot? Telkkarista en kyllä pahemmin muuta kun Salkkareita ja BBtä, sit joskus kun se taas jatkuu. 
Mikä on sun lemppariruoka? Pikapihvit ja kanafetasalaatti! 
Mitä mieltä oot Turusta? Yleisesti kaupunkina tykkään kyl tosi paljon. Vaikka täällä liikkuukin tosi paljon juoruja (perättömiä ja perällisiä[?!]), ne liikkuu oikeestaan semmosista ihmisistä, jotka oikeestaan kaikki tietääkin :-D Et ei täällä "normaaleista" ja semmosista ei-tunnetuista kyllä liiku paljoo mitään. Oon tottunu asumaan täällä, mutta haluisin silti vielä joskus muuttaa Jyväskylään...
Missä kaikkialla ulkomailla oot käynyt? Me ei oikeen tykätä matkustella, niin vaan Puolassa, Tanskassa ja Ruotsissa miljoona kertaa.
Kolme tärkeintä ihmistä? Äiti, isi ja isoveli Eetu.
Kolme tärkeintä esinettä? Tunnearvoltaan yks Iittalan pieni vitriini, missä on Siirin karvoja, Siirin uurna ja semmonen pikkupeili, jonka äidin isä voitti jostain kilpailusta juostessaan Turusta Helsinkiin (?).
Mikä kamera sulla on? Joku Canonin aika vanha, en tiiä mikä malli kun siitä on kulunu se juttu pois :-(
Korut vs. huivit? Huivit
Videot vs. kuvat? Videot
Gina vs. H&M? H&M
Jos saisit nyt ilmaisen lomamatkan joko New Yorkkiin tai Dubaihin niin kumpaan menisit? Dubaihin!  Tosin en tiedä miksi, jotenkin se vaan iskee eri tavalla kun New York.
Paras leffa? Katon tosi vähän leffoja, ehkä Klik! tai Haikein terveisin.
Kesä vs. talvi? Kesä ehdottomasti.
Mustikat vs. vadelmat? Vadelmat.
Cola vs. pepsi? Cola
Rotat vs. hiiret? Iiiu... Hiiret!
Pizza vs. hampurilainen? Pizza!
Lukio vs. peruskoulu? Peruskoulu

Jos et asuisi Suomessa, missä haluaisit asua? Tukholmassa, se ois unelmapaikka.
Pidätkö sateesta? Kesäsadetta rakastan, mut en muita sateita :-(
Heitätkö aikaisin talviturkin? Yleensä oon heittänyt joo, mut nyt tänä kesänä heitin vasta pari viikkoa takaperin!
Pidätkö kesäilloista? Joo, rakastan varsinkin jos on hyvää seuraa :-)
Mikä on kesässä inhottavinta? Hyttyset ja käärmeet :-(

Luetko paljon lehtiä/kirjoja? En todellakaan, mä vihaan lukemista...
Matkusteletko usein? Ei, ei kukaan meistä oikeen tykkää matkustella!
Menetkö myöhään nukkumaan? Joo aika myöhään kyllä.
Oletko paljon koneella? En oikeestaan. Käytän konetta nykyään varmaan aikalailla vaan tähän bloggaamiseen.
Mikä luonteenpiirre ihmisissä ärsyttää eniten? Itsekeskeisyys, ylimielisyys ja välinpitämättömyys.
Mitä mieltä oot mautoista? Käteviä, mut heti kun on oikee auto alla niin ne muuttuu noloiksi... Niin se menee aina :-D

Life isn't about
finding yourself,
life is about 
creating yourself

MINÄ
Jos saisit muuttaa itsessäsi jonkin asian, mikä se olisi? Ehkä tempperamenttisuuden ja sen, että miettisin muutaman kerran ennenkun sanon mitään.
Mikä on ollut tän kesäloman kivoin tapahtuma, entä huonoin? Luulen, että tä tuleva viikonloppu tulee olemaan kivoin! Huonoimpia tylsät sadepäivät, jolloin oon ollut vaan töissä.
Kenen kanssa oot viettänyt eniten aikaa lomalla? Varmaan kavereiden.
Kuvaile sun unelma kesälomapäivää! Aamu alkais ihanalla brunssiaamupalalla auringonpaisteessa parhaiden ystävien kesken. Sen jälkeen me lähdettäis ajamaan vaikkapa Helsinkiin (ellei jopa Tukholmaan) shoppailemaan ja kierreltäis siellä koko päivä, jonka jälkeen me mentäis hotelliin yöksi ja rentoutumaan. Aamulla meitä odottais hotelliaamiainen ja siitä pikkuhiljaa tultais takaisin kotiinpäin :-)

Onko sulla skotteria/mopoa/mopoautoa? Ei oo mitään.
Onko sulla idolia? Ei varsinaisesti, äitiä lukuunottamatta.
Kuka on sun lempinäyttelijä ja -laulaja? En osaa valitettavasti yhtään sanoa...
Millaisesta musiikista pidät? Apua, tähänkin jotenkin niin hankala vastata. Sen voin ainakin sanoa, etten lämpee ollenkaan houselle tai ylipäätään semmoselle epämääräselle jumputukselle, missä ei lauleta yhtään tai sanota sanan sanaa!!!
Minkälaisista ihmisistä tykkäät? Spontaaneista, avoimista, ulospäinsuuntautuneista ja semmosista, jotka on oikeesti kiinnostunut myös muidenkin ihmisten asioista eikä vaan omistaan.
Minkälaisista ihmisistä et tykkää? Negatiivisista, semmosista jotka jatkuvasti aliarvioi ja mollaa itseään ja joille oma napa on jatkuvasti tärkeämpi kun muut ihmiset.
Saatko sun vanhemmilta kuukausi- tai viikkorahaa? En saa. 
Sano YKS blogi joka on sun ehdoton lemppari? Kai se Annika-O on :-)
Mitä teet vapaapäivinä? Ihan riippuu aikalailla säästä. Sadepäivinä mä saatan vaan olla yksin kotona ja vaan nauttia oman itseni seurasta ja rauhasta. Saatan alkaa tekee vaikka uusia kynsiä joissa helposti vierähtää koko päivä, kun aina tulee uusia ideoita. Hienompina päivinä pyrin viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien kanssa ja koitetaan aina keksiö jotain uutta ja kivaa, kun se jonkun luona chillailu käy vähän arkiseksi jo.
Tykkäätkö tanssia? Tykkään tosi paljon! Ei vaan oo aikaa jatkaa...
Paras muistosi ikinä? Parkanon ratsastusleirit vuosina 2007-2011 oli ehkä mun parhaimpia viikkoja ikinä. Ikävä sitäkin...
Mikä on unelma ammattisi? Kosmetologi ja pahemmanpuutteessa myös kampaaja kävisi :-)

Millaisista elokuvista pidät? En oikeen mistään. Oon maailman huonoin leffojen katselija, en ikinä millään malta olla niin kauaa paikallaan, kun mitä se vaatii. Sen takia mä en ikinä oo lämmenny leffaan menemiseen tai ylipäätään elokuvien katselemiseen. Mut näin esimerkkinä, Haikein terveisin oli ihana ja Klik! myös ihan ok! 
Millainen kännykkä sinulla on? Valkoinen iphone 4.
Millaisista kirjoista pidät? Vihaan kirjoja.

Oletko vieraillut paljon muissa maissa? En, me ei matkustella paljoo ollenkaan.
Haluaisitko olla kuuluisa? Joo ja en. Tunnettu ehkä kuvaisi sitä paremmin, ja sitäkin joko ratsastuksen ansiosta tai hyvänä kosmetologina ja kauneushoitolan onistajana.

Oletko hyvä englannissa? Sanotaan nyt näin, että sen verran osaan kyllä, että pärjäisin ulkomailla mun englannin kanssa. Oon paljon parempi ruotsissa.Millaisista asuinalueista pidät? Rakastan meiän asuinaluetta! Eli semmosta turvallista, missä on paljon taloja vierekkäin, ja mun mielestä on myös superihanaa, et meiän lähellä on melkeen pelkästään lapsiperheitä!
Ootko omasta mielestäs kaunis? Oon :-)
Missä haluaisit asua tällä hetkellä? Omassa kivassa pikkuyksiössä (miksei kaksiokin kävisi...) lähellä Turun keskustaa. There will always be a "lie" in believe, 
an "over" in lover,
an "end" in friends,
an "us" in trust,
and an "if" in life

TYYLI & KAUNEUS
Haluisitko jotain vaatekauppoja jota ei oo Suomessa niin Suomeen? Jos niin minkä/mitkä? Suomessa taitaa olla kaikki mitä haluisin lukuunottamatta Topshopia ja Hollisteria, mut Turkuun haluisin Mangon ja Bikbokin (Hansaan, mut onneks se avautuukin sinne!).
Mitä mieltä oot näistä kaupoista: Vila, Cubus, HM, Seppälä, Mango? Vila on yllättänyt mut lähiaikoina positiivisesti, mut niiden vaatteiden hinta ei todellakaan miellytä mun lompakkoa. Cubus on aina ollu mun yks lempparikaupoista: ihania vaatteita ja suht' halpaa. H&M on myös yks kestosuosikeista, tosin nyt vuoden aikana vaatteet on menny huonompaan suuntaan, mut onneks sieltä löytyy edelleen niitä kivojakin vaatteita, vaikkakin vaan vähemmän! Seppälä ei oo ikinä iskenyt muhun... Mangosta mä en paljoa edes muista, kun sitä täällä Turussa ei (enää?) ole. 
Kuvaile sun tyyliä! Meinasin jo alkaa kirjottamaan tylsä, mut oikeestaan kun tarkemmin miettii niin ei se taidakkaan olla sitä! Rakastan värikkäitä farkkuja ja kultasia koruja, ja oonkin pyrkiny käyttää enemmän koruja ja muita asusteita, kun ne niin kivasti piristää asua. Muuten mun tyyli ei ookkaan mitenkään ihmeellinen, aika perus vaatteita käytän, mutta tykkään piristää asuja just värikkäillä housuilla ja asusteilla.
Millaiset vaatteet pistää sun silmään kaupassa? Negatiivisessa mielessä kaikki rumanväriset, semmoset missä on ihan liikaa kaikkea sälää (timantteja, blinggiä,..) ja semmoset vaatteet, jotka vaan aiheuttaa sen yök -reaktion. Positiivisessa mielessä kaikki kivan väriset, värikkäät housut ja miksei paidatkin ja yleensä kaikki missä on pitsiä ja kivoja yksityiskohtia esimerkiksi selässä!
Onko susta kivempi ostaa vaatteita netistä vai ihan itse paikan päältä? Jollain tavalla rakastan tilata vaatteita netistä! Rakastan sitä kun se postilappunen tulee postilaatikkoon, ja vielä enemmän sitä kun saan sen haettua sieltä postista ja saan paketin käsiini. En kuitenkaan uskalla tilata joka paikasta vaatteita, ellen oo nimenomaan kuullut niiden olevan hyviä. 
Millainen ois sun unelma asu: bileisiin, juhliin, rannalle ja shoppailemaan? Hah, mitä eroa on bileillä ja juhlilla? Muutakun, että bileisiin pukeudutaan ehkä vähän "nuorekkaammin", vai...? No mutta, bileisiin voisin hyvin kuvitella laittavani korot, tuubitopin ja korkeevyötäröisen, mielellään aztek -kuvioidun hameen. Ja tietenkin kultaiset korut! Juhliin pukeutuisin vähän siistimmin, esimerkiksi maximekkoon ja ihan vaan ballerinoihin, unohtamatta koruja. Rannalle ois myös kiva ja helppo vetää vaan maximekko ja biksut alle! Shoppailemaan(kin...hups) ois ehkä maailman kätevintä laittaa maximekko, jolloin vaatteita sovittaessa ei tulis ihan niin kuuma! Mut toisena vaihtoehtona esimerkiksi tuubitoppi ja korkeevyötäröiset, löysät kivat kesäshortsit. 
Mitä vaatteita et ikinä vois pitää? Apua, mulle ei tuu nyt tähän hätään mieleen mitään! Ennen oisin vastannut maximekko, mutta edellispäivänä kokeiltua semmosta, taisin rakastua...
Mitä mieltä oot maximekoista ja omistatko sellaista? Ihaniaihaniaihania! Sovitin yks päivä semmosta Ginan ihanaa korallinväristä, ja oisin varmaan ostanutkin sen, jos se naru siinä ei ois ollu ihan sotkussa... :-( 

Lempi vaate? Noi mun uudet siniset kuvioidut farkut ja myöskin uudet kudotut selästäavonaiset topit.
Paljon sulla kuluu rahaa vaatteisiin/kenkiin/laukkuihin/asusteisiin kuukaudessa? Kesäsin menee helpostikkin 200€, talvisin ei välttämättä ollenkaan.
Mistä ostat eniten vaatteita? Veikkaan, että H&M vie voiton.
Missä käyt laittamassa sun ripset? Kauneushoitola Beatassa, Minnalla! :-)
Kuinka monta kertaa oot värjännyt sun hiukset? En tiiä todellakaan mitään tarkkaa määrää, mutta sanoisin, että 15-20.If we prayed as much as 
we worriedwe would have 
a lot less to worry about


SUHTEET
Ketkä on sun parhaita kavereita? Luojan kiitos meiän tyttöporukka on edelleen ehjä, vaikka kaikki meni eri kouluihin, eli Nea-Maria, Jatta, Roosa, Susanna ja Sofia. Ja tietenkin myös Noora, jonka oon tuntenut koko ikäni.
Voisitko seurustella lihavan ihmisen kanssa? En usko, mutta riippuu miten lihavan.
Entä olla lihavan ihmisen ystävä? Voisin.
Miten sä ja Otto tutustuitte? Formspringissä.
Voisitko kuvitella et sä ja Otto perustaisitte perheen yms? Voisin :-) 
Ihastuitko Ottoon heti vai piditkö sitä eka vaan kaverina? En oo varmaan missään vaiheessa pitänyt sitä kaverina :-D eli ihastuin tosi nopeesti joo! 

Mitkä on 3 tärkeintä piirrettä mitkä täytyy löytyä kavereista? Luottamus & rehellisyys, pystyy olla omaitsensä niiden seurassa ja varmaan avoimuus, eli että kertoo omia juttuja ilman, että niistä aina täytyis kysyä ja udella.
Ootko usein riidoissa jonkun kanssa? En.

OPISKELU & TYÖ
Paljonko sun palkka on töissä? Saan kuukaudessa noin 1000€.
Mihin kouluun meet kesän jälkeen? Jatkan Raision kauppaopistossa.
Mikä oli sun 9lk päättötodistuksen keskiarvo? 7,4
Minkä takia opiskelet merkonomiksi, jos haluaisit olla kosmetologi? Koska en halunnut mennä heti peruskoulusta sinne kosmetologikouluun vaan halusin myös jonkun muun koulutuksen, vaihtoehdoiksi jäi kauppiksen lisäksi lukio, enkä todellakaan pärjäis siellä. Oon kyllä tykänny olla kauppiksessa tosi paljon, ja molemmat kun on kaupallista alaa niin siitä ei ainakaan mitään haittaa ole.
Mitä koulua käyt? Raision kauppaopiston. 
Kuka sun kavereista tuli sun kanssa samaan kouluun? Ei kukaan, mä menin sinne ihan yksin, ilman, että ketään tunsin.
Ootko tutustunut uusiin ihmisiin hyvin? Oon! 


Last night I dreamt, 
that somebody loved me.
No hope, no harm, 
just another false alarmPERHE
Montako sisarusta sulla on? Vaan yks isoveli, Eetu.
Ootko läheisempi isäsi vai äitisi kanssa? Oon molempien kanssa tosi läheinen ja molemmat on mulle tosi rakkaita, mutta naisia kun ollaan niin äidin kanssa enemmän yhteistä, joten varmaan sen.
Onko sulla hyvät välit sun perheen kanssa? On, tosi hyvät.
Ootko koskaan hävennyt sun perhettä? Ei ainakaan tuu mieleen semmosta tilannetta.


HARRASTUS
Kuinka usein urheilet? Käyn 6kertaa viikossa erilaisissa jumpissa ja ratsastan. Lisäksi elokuussa jatkuu agility Sofin kanssa..
Monet ratsastushousut omistat? Varmaan viidet, joista enää yhdet mahtuu mulle.
Tavoitteesi ratsastajana? Kisata ja valmentautua tulevaisuudessa oman hevosen kanssa, enkä pistäis lainkaan pahitteeksi jos jotain valmennushommia pääsis myös tekemään.
Haluaisitko lähteä töihin ulkomaille jonnekin tallille? Voishan se olla tosi kiva ja kokemusrikasta! 

Monta vuotta olet ratsastanut? Päälle 12vuotta.
Käytätkö usein raippaa/kannuksia? Raippaa kyllä, kannuksia en.
Ootko koskaan ollu issikka vaelluksella? Oon muutaman kerran, kun ollaan oltu lapissa (kaveri)perheen kanssa!
Maneesi vs ulkokenttä? Ulkokenttä ehdottomasti.
Käytkö usein tunneilla/valmennuksissa? Tunneilla kyllä.
Kisaatko? En.

Isoin hyppäämäsi este? Yksittäisenä varmaan vähän päälle metri, ratana 90cm.
Isoin ratsastamasi hevonen? N. 185säkänen.
Unelmiesi hevonen? Lahjakas, nuori ja korkea.
Onko sinulla kokemusta oreista? On.

Oletko koskaan unelmoinut olevasi hevoskuiskaaja? En.
Tykkäätkö maastoilla, kerro miksi? Rakastan! Maailman vapauttavin tunne, kun saa heittää ohjat löysiksi ja antaa mennä. Ratsastaja ja hevonen nauttii.Sometimes I wonder why we live. We spend most of our life waitingworking
crying and overthinkingWe gotta 
fight for love, understanding 
and respect and never really own it. 
We move on, lose people, 
meet people, get dissapointed in them 
and break our hearts
Everybody has those days when you feel like you rather die then get up and go on. 
Don't give up, keep your head high 
and your chin up. 
You are beautiful with all your flaws 
and mistakes
Don't ever change 
'cause baby you were 

born this way.


PÄIHTEET
Minkä ikäisenä olit ekaa kertaa humalassa? Taisin olla just täyttänyt 16.
Ootko maistanut tupakkaa tai poltatko vakituisesti? Oon maistanut, mutta en polta vakituisesti.

TULEVAISUUS
Mikä susta tulee isona? Äiti ja toivottavasti kosmetologi. 
Montako lasta haluat isompana? Ainakin kaksi.
Millaisen talon haluaisit? Ison omakotitalon, jossa on iso aidattu piha koirille.
Unelma-ammatti? Kosmetologi

BLOGGAAMINEN
Kuinka pitkään oot kirjottanu blogia? Ihan ekan postauksen tähän blogiin oon kirjoittanut 28.1.2011.
Parasta/huonointa bloggaamisessa? Parasta piristävät lukijat ja kommentit ja se, että saa purkaa omia ajatuksia ja keskustella asioista muiden kanssa. Huonointa ehkä motivaation katoaminen...
Suosikkiblogi? Annika-OImpossible isn't something 
that can't be done. 
It's just something that 
hasn't been done before.6 kommenttia:

 1. Mitkä jumppatunnit on sun lemppareita? Taidetaan nimittäin käydä samassa paikassa nii ois kiva kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Outin kahvakuula, molempien stepit ja Sannan bodypump! :)

   Poista
 2. Seurustelettekste sen Oton kanssa?:o

  VastaaPoista
 3. eikö se siiri kuollut 2012? vai oliko vuos kuolemasta kamalempi päivä? :/

  VastaaPoista