who?

Hello there!

Olen 20-vuotias nuori naisen alku ja asustelen Turussa. Harrastan ratsastusta, koirani Sofin kanssa agilityä TSAUssa ja näiden lisäksi käyn useita kertoja viikossa ryhmäliikuntatunneilla jumppaamassa. Muutaman vuoden ajan olen tehnyt kotona geelikynsiä enemmän tai vähemmän tutuille, joten kai senkin voi jonkinnäköiseksi harrastukseksi laskea!

Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 23-vuotias isoveli sekä kaksi koiraa, Sofi ja Sussu. Sofi on mun oma koira, rodultaan Walesinspringerspanieli ja ikää löytyy vajaa kolme vuotta (ja energiaa löytyy kun pienestä kylästä). Sussu on 8-vuotias mäyräkoira, joka luonteeltaan on rauhallinen ja arka, mutta vain uusia ihmisiä kohtaan. Muistoissa elää myös meidän ensimmäinen koiramme, walesinspringerspanieli Siiri, jonka syöpä vei mukanaan toukokuussa 2012.

Valmistuin keväällä 2015 merkonomiksi kauppaopistosta ja nykyään vietän välivuotta töitä tehden. Ensiasuntoon muutto tapahtuu helmikuun lopulla, joten sen jälkeen on luvassa paljon sisustusjuttuja!

Tuleisuudessa toivoisin työskenteleväni kauneuden tai eläimien parissa.

Laskisin blogini on lifestyle-painotteiseksi, vaikka suht paljon näkyy juttua kauneudesta ja muodista. Ne onkin ne asiat, jotka minua kiinnostaa todella paljon! Pyrin kuitenkin pitämään sisällön mahdollisimman monipuolisena.

Toivon, että tykkäät blogistani ja kerrot, mikäli löytyy risuja taikka ruusuja! Kaikenlaiset kommentit on tervetulleita.

Tervetuloa lukemaan! ♥

2 kommenttia: