9/09/2016

RIIPPUVUUDESTA

P1019348raj

Ainakin pisimpään mun blogia lukeneet tietää, että mulla on ollut ripsienpidennykset paria pientä taukoa lukuunottamatta sen nelisen vuotta putkeen. Välissä oon aina välillä pitänyt pieniä taukoja, jotta omat ripset saa levätä ja niiden taukojen aikana oon kokenut oloni rumemmaksi kuin koskaan ennen. Tiedättehän, kun on tottunut johonkin omassa ulkonäössä ja sitä ei enää ole (kuulostaapas dramaattiselta)? Ei tuntunut olo yhtään itseltä.

Mä itse oon ainakin sellainen, että jos en ole tyytyväinen omaan ulkonäköön, se näkyy heti myös fiiliksessä. Kyllähän te tiedätte, miten hyvä fiilis tulee esimerkiksi siitä, kun päällä on kivat vaatteet? Tai meikit onnistui hyvin? Vaikka kaiken kaikkiaan oon ihmisenä tosi itsevarma (ilman niitä ripsienpidennyksiäkin), niin ripsettömänä kun "menettää" sen pienen osan siitä tietynlaisesta pidennysten tuomasta itsevarmuudesta, vaikuttaa se mun fiilikseen ihan superpaljon. Noita hetkiä ei oo ollut silloin, kun mulla on pidennykset ripsissä ollut, mutta taukojen aikana sitäkin enemmän.

P1019337
P1019342

Aina hetkittäin tulee kavereiden kanssa puheeksi mun ja ripsienpidennysten "suhde", ja silloin rupean oikeasti syvemminkin ajattelemaan, miten kamalaa on, että on niin koukuttunut näinkin pinnalliseen asiaan?! Mutta mun mielestä sillä asialla on kuitenkin myös toinen puoli. Osa tuhlaa rahanasa tupakkaan, alkoholiin tai vielä vahvempiin päihteisiin. Osa taas rahansa vaatteisiin tai ruokaan ja saa siitä mielihyvää. Mä en tee oikeastaan mitään noista, mutta sen sijaan mä tuhlaisin rahani erittäin mielelläni ripsienpidennyksiin, koska ne saa mun olon hyväksi. Niiden kanssa mulla on niin kotoisa olo ja ne pelastaa mun silmien oudon muodon enkä näytä niiden kanssa niin hassulta! Mun kohdalla kaikenlisäksi ripset on ainoa feikki asia mussa, joten senkään takia en koe sitä mitenkään pahana. Mä koen nämä ripsienpidennykset vaan niin omaksi jutukseni.

P1019409

Kauneushoitola Meloni 
Maariankatu 6
20100 Turku
p. 010 2810949


Onhan ne ripset feikit, se on vaan totuus, mutta mitä sitten, jos se on mun kohdalla se juttu, joka saa mulle hyvän fiiliksen? Elämä näin on aika paljon kivempaa, jos niin voi sanoa enkä pistä pahakseni myöskään sitä, että näyttää ihmiseltä heti sängystä noustessa kasvojen aamuturvotuksesta huolimatta! ;-)

All in all – pinnallista, mutta annetaan sen olla! Mä rakastan näitä.

Mitä mieltä te olette? Onko siellä joku, joka edes melkein ymmärsi mun pointin? Tai joku, joka ajattelee samalla tavalla? 

8 kommenttia:

 1. En oikeastaan ikinä kommentoi blogeihin, mutta nyt on pakko, sillä oon ite pohtinu samaa asiaa. Mulla on pidennykset, enkä koe itteäni luonnottomaksi näiden kanssa ja mun fiilikswt näistä on muutenki tismalleen samat kuin sulla!
  Laitoin wanhoja varten pidennykset viime helmikuussa. Niiden annoin tippua pois kokonaan, mutta sitten omilla ripsilläni en tuntenut oloani ollenkaan hyväksi. Niimpä kesäksi päädyin ottamaan jälleen ripset. Ne oli minun kesän pelastus, en meikannu kuin parina päivänä, mikä on erittäin harvinaista mulle, jolla on vaikeuksia käydä lähinaupassa ilman että vähintään kulmat ja iho on tällingissä... :-D Nyt nämä ripset on edelleen päässä, enkä haluais luopua näistä.
  Mutta olen kylläkin päättänyt, että luovun ja olen ainakin talven yli ilman! Ihan pitkälti lukiolaistytön lompakon takia, kun en haluaisi kuluttaa mihinkään ylimääräiseen. Oon ostanu risiiniöljyä, aion värjätä minun ripsiä ahkerasti ja etsiä jonku superhyvän ripsivärin :-) Tiukkaa tekee, mutta ehkä selviän!
  Kaikkea hyvää sulle, oot ihanan aito ja snäpin puolella sinun pohdintahetket piristää minun päiviä! Ja kiitos NSB-vinkistä täällä silloin joskus, se ryhmä on pelastanu minut monesti :-D

  VastaaPoista
 2. Ymmärsin joo pointtisi hyvin, vaikka en itse oo koskaan ripsienpidennyksiä kokeillutkaan! Ehkä se onkin se syy, miksi mun on vaikea ymmärtää aivan täysin noiden laittamista. Tai ehkä tää on mielipideasia: todennäköisesti kaikki ripsienpidennyksiä pitävät ihmiset ajattelevat niiden olevan nätit. Mä en koe ripsiä niin tärkeänä asiana, mut ymmärrän, jos joku muu pitää.

  Kuten sanoitkin, jotkut käyttävät rahansa päihteisiin ja biletykseen, jotkut vaikka nyt sitten vaatteisiin tai ripsienpidennyksiin. Mä käytän mun rahat sit vaikka mun harratukseen, jos en muuta keksi hahah :D

  VastaaPoista
 3. Tää on taas sarjassaan niitä "oon lukenut sun blogia ikuisuuden mutta tosi harvoin kommentoin". Mutta sulla on ihana blogi❤

  Mut tosiaan ymmärrän sun pointin paremmin kun hyvin! Mulla oli nimittäin samanlainen riippuvuus melkeempä tismalleen yhtä kauan kun sulla jo ollut. Aina niinä lyhyinä taukoina ripsistä tunsin itteni todella paljon rumemmaks enkä ees halunnu kattoa peiliin saatika ottaa mitään selfiteitä itestäni.

  Sitten muutin ulkomaille, josta löysin uuden ripsiteknkikon, mutta jonka tekemät ripset tippu about viikossa. Lämpöasteita kyseisessä maassa oli +40 ja päätin että kun en muutakaan meikkiä voi käyttää niin hikisessä ilmastossa, niin pidän ripsienpidennyksistäkin tauon. 2kk olin ilman, en myöskään taivuttanu tai käyttäny ripsaria sinä aikana. Ja kyllä ripset kiitti sen verran kun palasin suomeen, että en ylpeempi itestäni vois olla kun en enää oo palannu ripsienpidennyksiin. Eikä tee edes mieli!

  Mulla jotenkin muuttu kuva itestäni niin hyvään suuntaan ton reissun aikana, kun ei yksinkertasesti pystyny laittamaa naamaa täyteen pakkelia kun oli niin kuuma ilma. Toki se, että kokoajan oli rusketus autto asiaa mutta nyt kun oon taas takas Suomessa, oon meikittä melkeen päivittäin tai sit niin että meikkaan pelkästään kulmat ja laitan ripsaria.

  Ja yks suuri suuri plussa ainakin mulle on se, että saa hieroa naamaa niin paljon kun mieli tekee suihkussa ja nyhjätä naamaa tyynyyn, kun ite ainakin tuli oltua niin varovainen pidennysten kanssa että vaan kestäis hyvänä mahollisimman pitkään.

  Oon kyllä miettiny että talvella vois ottaa pidennykset jos mieli tekee, eli ei oo mikään ehdoton nounou -linja niiden kanssa. Oon myös samaa mieltä sun kanssa, että täytyy tehä asioita mitkä saa itelle hyvän olon ja tosiaan ihmiset jää koukkuun aika paljon pahempiinkin asioihin... Tulipa varmaan ihan super pitkä kommentti! :-D

  VastaaPoista
 4. Siis mä en voi samaistua enempää! Mä pidin alkukeväästä pienoisen breikin ripsistä, kun Tampereelle muutettua en tienny mihin mennä, mut se "pidän ainakin kuukauden tai pari taukoa" muuttui aika nopeesti pariin viikkoon - en vaan kyennyt olla ilman ripsiä! :D Ja sillon tuli toden totta mietittyä ja kauhisteltua, että miten jostakin näin pinnallisesta asiasta voi olla näääin riippuvainen... Mut jep, se on oma valinta mihin sitä rahaa laittaa ;-)

  VastaaPoista
 5. Mä en tajuu miks feikki on muka niin huono juttu ku kyse on ulkonäöstä? :D Ärsyttää jotenki se ajatusmalli niin paljon.. Itellä aina ollu ripsienpidennykset ja kynnet toisinaan. Ei se tee kenestäkään huonoa ihmistä. Mut oon kyl sun kaa samaa mieltä ja hyvä toi tupakka/alkoholivertaus! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ihan sama juttu! Muuta feikkiä ei oo, mutta ripsistä en vaan luovu!:D Oon kuullu muiltakin, että näytän tosi erilaiselta ilman ripsiä, enkä koe itseäni kovinkaan viehättäväksi ilman niitä (+ ripsarin laitto ja peseminen on kamalaa), joten miksi en käyttäisi niitä?! Oot muuten tosi kaunis näissä kuvissa :-)

  VastaaPoista
 7. Samaistun niin! mulla ollut kohta 2-vuotta putkeen ilman sen suurempia taukoja ja en vaan enään osaisi saati haluaisi olla ilman, nää on vaan niin mun juttu ja tosiaan myös mielellään näistä maksan :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Moni bloggaaja tienaa blogillaan rahaa, mutta nyt kiinnostaa että miten. Tuleeko jotain säännöllistä tuloa blogin kautta ja kuka sen maksaa? Missä vaiheessa sä ite rupesit saamaan rahaa blogilla?
  Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista