7/23/2016

PLÄJÄYS PUHELIMESTA

Useamman viikon hiljaiselon jälkeen on hyvä lähteä tsekkaamaan viime viikojen puuhailuja ja kuulumisia puhelinkuvien välityksellä. Lähipäivinä on taas tapahtunut vähän kaikkea – liikaakin.

21-tile

Mun makuuhuoneen ikkunasta on iltaisin aika jees näkymät! Ja uskokaa tai älkää, en oo muokannut tätä kuvaa mitenkään. // Pienet muruset yökylässä eilen. // Äitin kanssa Ikea-kierrokselle, josta tarttui mukaan kaikkea tarpeellista, kuten henkareita, toinen yöpöytä ja koirille uudet rotta-lelut :-D // Juhannuksen nesteytys kunnossa.

13-tile

Kynsiä mä oon päässyt lähiaikoina tekemään ihanan paljon! // Pikkuset töissä. // En varmaan paljoa ookaan hehkuttanut näitä mun läheltä löytyviä lenkkimaastoja. Sanompahan vaan, että kyllä kelpaa! // Työpäivän jälkeen pikakaunistautuminen ja sitten Jokirantaan kaunistautumaan! Tuolloin oli vielä ne ihanat superhelteet, ah. 

aa

Subilounaat äitin kanssa! Lempparisalaatti ehdottomasti, nam. // Kynsiä kaverille! Beige pohja ja hopeaa glitteriä tyvestä liukuvasti kärkeä kohti. // Poikaystävän kanssa matkalla arvaatteko mihin? No Korkeasaareen! :-D Tosin eniten odotetut karhut pysyivät koko ajan piilossa... // Kuva otettu aamulla kello 4.15. Oli yllättävän fresh olo kylmän suihkun jälkeen! 

1-tile

Kattelin tätä takkia ekan kerran varmaan puolisen vuotta sitten, mutta jostain syystä jätin sen silloin kuitenkin ostamatta. No, nyt se takki oli -70%, joten ei montaa kertaa tarvinnut miettiä ostaakko vaiko ei! Kaikenlisäksi, tällänen konjakinruskea takki oli ollut etsinnässä jo pitkään. // Siellä jo mainitussa Korkeasaaressa. // Voiko enää raukemmalta koira näyttää?! :-D Voi pieni! Hän joutui pesulle, kun päätti jälleen kieriä linnunkakassa. // Jaaaaa kynsiä! 

9-tile

// Mun uusi lemppari kynsisävy – Creamy Toffee! Niin nätti nude. // Lounaalla Denniksessä äitin ja veljen kanssa. // Viettämään ihanaa kesäiltaa Jokilaivoille ystävien kanssa! Kummasti sitä energiaa riittää tuollaiseen pitkän työpäivän jälkeenkin. 

6-tile

Ahh – haettiin yks päivä pitkästä aikaa Siipiravintolasta ruokaa ja sitä oli ikävä! Oli niin hyvää, vaikka meidän dipit unohdettiinkin laittaa mukaan... // Harrastuksen parissa! // Ikea-reissulle äitin kanssa. Sää oli kesäinen ja niin oli mun vaatetuskin! // Pieni rakkaus ja pienen rakkauden pieni kieli

Niinkuin mä alussa mainitsinkin, niin muutoksien takia ajatukset on olleet sekavat ja oon miettinyt pienen pääni sisällä täällä omassa kotikolossani tätä kaikkea. Tiedättehän sen vaiheen ja tunteen, kun alkaa vaan ajattelemaan, että miksi taas? Miksi nyt jo tulee uusia huonoja uutisia, kun edellisiäkään ei ole täysin ehtinyt sulatella? Sitä mä oon miettinyt lukemattomia kertoja viime päivien ja viikkojen aikana. Elämä ei ole aina niin helppoa – mutta ei sen kai kuulukaan olla.

Elokuu aloitetaan lähisukulaisen hautajaisilla.

Onneksi tämä vuosi on yli puolivälin. Ehkä ensi vuosi olisi parempi? Tosin, niin mä sanoin viime vuonnakin.

21 kommenttia:

  1. Mistä moi sun mustat housut on tossa kuvassa missä sulla on toi punainen off shoulder paita? :-)

    VastaaPoista
  2. Mistä tuo ihana nahkatakki? 👆☺

    VastaaPoista
  3. Törkeen upee toi punanen off shoulder!! Samoin kans toi kukkajumpsuit... Ääähh.

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on munkin tän hetken yhdet lempparivaatekappaleista :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia<3 Olisi kiva jos tekisit jonkun erillisen postauksen noista kynsijutuista😊 mistä ostat kynsitarvikkeet ja minkä merkkistä geeliä käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä tehdäkin, mutta haluaisin sitä ennen tarkkaan tietää, mitä kaikkea te haluatte, että kerron? :-) Muuten alan jaarittelemaan kaikkea turhaakin, haha :-D Mosaicin tuotesarjaa käytän!

      Poista
    2. Semmonen postaus olis ainaki kiva missä kerrot (aloittelijoille) vinkkejä geelikynsien tekoon tai missä kerrot miten teet kynnet :)

      Poista
    3. Pistän mietintään! :>

      Poista
  5. voimia sulle! <3 ootan aina koska sulta tulee uus postaus, ja joka kerta kun huomaan bloggerissa ilmoituksen sun uudesta kirjotuksesta tuun niin iloseksi!!! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana toi Ikea outfit ja sun jalat on niiin kivat! Ja hirmusen iso ja lämmin virtuaalinen hali sulle sinnepäin <3 toivon kovasti, että loppuvuosi soisi sulle jo helpompia aikoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kiitoksia! :> Sitä toivotaan täälläkin. Haleja ♥

      Poista
  7. Tosi kiva postaus! Ja aivan upeat kynnet *o*
    Ja sainkin jo vastauksen siihen mistä nuo upeat vaatteet ovat :D

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
  8. Apua miten ihania kynsiä! Ja oot kyllä supernättinä kaikissa kuvissa :)

    VastaaPoista
  9. Mistä toi shortsiasu on ja paljonko otat kynsistä? :)

    VastaaPoista
  10. Olisin halunnut kysyä sulta, että sillon kun aloit kasvattaa tota omaa tyveä siitä super vaaleasta niin kävitkö ollenkaan laittaa missään vaiheessa raitoja vai annoit vaan kasvaa suoraan?:) sun hiukset on niin ihanat ja toi tyvikasvu blendaantuu sulla niin kivasti tonne että ei näytä ollenkaan sellasta "suoralta viiva" tyvikasvulta;) jos tiedät yhtään mitä tarkoitan :D

    VastaaPoista
  11. Ei liity tähän aiheeseen, mutta myit jokin aika sitten FB-kirppiksellä jalkalamppua, jossa oli tähti. Kiinnostaisi tietää, mistä se on ostettu. Saako niitä vielä jostain?

    VastaaPoista