5/05/2016

TOP 10 FROM YOGA GIRL COLLECTION

Hola people! Kuinka moni teistä on kuullut sellaisesta henkilöstä kuin Rachel Brathen? Jos ette, niin mäpä (tai siis Ellos) kerron teille siitä lyhyesti.

"Hän on Ruotsin tunnetuimpia sosiaalisen median persoonia, jolla on 1,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän kiittää joogaa uraansa ja henkilökohtaiseen elämäänsä liittyvistä onnistumisistaan.

Kyynisesti voisi sanoa, että Rachel Brathen, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä ”Yoga Girl”, on nykyisessä asemassaan selkäkipujensa ansiosta. Skolioosin aiheuttamat selkäkivut saivat hänet aloittamaan säännölliset joogaharjoitukset 18-vuotiaana. Päätös antoi fyysisen helpotuksen lisäksi uuden suunnan hänen koko elämälleen."


llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Rachel kertoo itsestään enemmän Elloksen sivuilla kesäkampanjan merkeissä ja lisää hänestä pääsette lukemaan tästä. Joku teistä saattaa nyt miettiä, että miten Ellos tähän liittyy? Siten, että Rachel on nyt koonnut kesäkampanjan merkeissä Elloksen tuotteista omat lempparinsa saman sivun alle ja mä rakastuin jokaikiseen tuotteeseen niin paljon, että mun on pakko jakaa teillekin ne kaikista lemppareimmat! Miten voikin olla näin samanlainen vaatemaku?! Harvoin törmää tälläisiin tapauksiin, että oikeasti kaikki Rachelin valitsemista tuotteista kelpuuttaisin myös itselleni.

Untitled #101

kimono // hattu // tunika // sandaalit // aurinkolasit // housut // toppi // bikini // shortsit // hame

Niin Rachelin kuin munkin lemppari tuotteista löytyy just eikä melkeen sellasia kesäkuteita, mitä mä suosin! Eli suht löysää ja rentoa, mutta kuitenkin siistiä. Löysää ja rentoa sen takia, että sellasilla 25 asteen helteillä pukee päällensä varmasti mieluummin jotain vähän löysempää kuin ihonmyötäistä ja kireää vaatetta. Jos pitää päättää vielä näistä ykköstuotteista ne ykkösykköstuotteet (tiedättehän), niin ne olisi nuo raitahousut sekä kiilakorkokengät! Haluan, haluan ja haluan. Kuvan alta löytyy linkit kaikkiin tuotteisiin, ja monet niistä on tällä hetkellä -20% alennuskampanjassa eli kannattaa olla nopea jos tuotteet kiinnostaa! :-) Alla vielä pieni videopätkä Rachelista, jossa hän aukaisee vielä enemmän omaa elämäänsä ja tarinaansa!

Mitkä mun (ja Rachelin) lempparivaatteista oli eniten teidän mieleenne?


Psst! Vielä tämän viikon loppuun saakka mahdollisuus saada 40% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Syötä kassalla tarjousnumero 335456.

aktivoi

4 kommenttia:

 1. Nyyh tuon ihanan hameen linkki ei toiminut :( mutta oon kyllä samaa mieltä, voisin kaiken ottaa omaan vaatekaappiin varsinkin kun se ei oikeen muusta kuin mustasta ja valkoisesta koostu :D Olisimpa suomessa niin varmasti ostaisin osan näistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei toimi? Mulla toimii ihan normaalisti meinaan! :-( Ja joo, mun vaatteet koostuu aikalailla vaan niistä myös...:-D

   Poista
 2. Täysin postaukseen kuulumaton kysymys. Lisäätkö kuvasi bloggerin vai minkä kautta? :)

  VastaaPoista