5/06/2016

JOKAPÄIVÄISET KUVAT


P1018240

Kaks tosi kivaa juttua – uusi matto ja okei, aika paljon kivempi Sofi. Tätä mattoa mä oon kuolannut jo pidemmän aikaa ja nyt vihdoin se on mun!

P1018148

Niiden monien mun ja banaanilettujen taistelujen jälkeen mä vihdoin ja viimein onnistuin niiden teossa! Oli jo korkee aikakin. Tosi hyviä ja terveellisiä, ja näistä on muodostunut jo yks mun lemppariaamupaloista.

P1018238

Pienempi rakas.

P1018270

Vinkki teille, jotka ootte jonkinlaisessa karkkilakossa! Jäädytetyt vihreät viinirypäleet on ihan tajuttoman hyviä, ja ainakin mulla vie makeannälän helposti mennessään. Suosittelen kokeilemaan!

P1018388

Vapun juhlintoja! Toi viini vaan on maailman parasta... Mun Alkon reissu kesti sen viisi sekuntia ja myyjäkin totesi kassalla, että taisin tietää mitä haen. Ai mitenniin, haha! En muista milloin viimeksi oisin juonut jotain muuta.

P1018305

Mun lemppariruokaa mulle ja poikaystävälle.

P1018320 
Ah, uusia lempparimerkin juttuja kotiin. Tällä kertaa kyseessä oli naulakko, joka on jo eteisen seinässä kiinni, jee!

P1018285

Tämä meidän mummo rakastaa aurinkoa niin paljon, että hän hakeutuu aina sinne, mihin aurinko paistaa.

P1018353

Vappuna syötiin yhdessä äitin, veljen ja mamman kanssa tortilloja pitkästä aikaa! Osittain vapun kunniaksi, mutta osittain myös mamman synttäreiden kunniaksi. Sen jälkeen jatkoinkin kavereiden kanssa muualle vapun viettoon...

P1018317

Muutamia uusia pienempiä kotijuttuja... Näitä on kertynyt aika iso kasa, kiinnostaisiko teitä ihan ikioma postaus näistä uusista jutuista?

P1018296

Tyttöjen kanssa maailman parhaassa pizzapaikassa eli Pub Niskassa! Suosittelen x 100, etenkin toi Jack-pizza on jotain liian taivaallista...

12 kommenttia:

  1. Vitsi, eksyin sun blogiin instagramin kautta ja tykkään kyl hirveesti! Sulla on kivoja postauksii ja mitä nyt muutaman videon oon ehtiny kattoo ni oot tosi luonteva! Jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla! :-) Kiitos paljon Minttu ja tervetuloa! :-)

      Poista
  2. Mitä viiniä juot yleensä? Kiinnostais myös nähdä sitä kauan odotettua asuntopostausta nyt kun itsellekin muuttaminen on ajankohtaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frizzantinoa! Asuntopostausta tulee valitettavasti vasta sitten, kun tämä on kokonaan valmis :-)

      Poista
  3. Mistä toi harmaa tyynynpäällinen on? :) ihana!!

    VastaaPoista
  4. Hei mitä tuossa lemppariruuassa on?! Ja mitä se viini on??? :D JA laitatko siis ihan pakkaseen viinirypäleet? Ite piän aina jääkaapissa ja ne on kyllä ihan pirun hyviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on salaattia, kurkkua, oliiveja, couscousia, poppiksia ja vuohenjuustoa! Ja päälle tota Hesen Curry"majoneesia"... Ihan tajuttoman hyvää! :-D Ja maailman paras viini on Frizzantino! Ja pakkaseen joo! Ne on jääkaappikylminäkin sairaan hyviä, mut pakastettuina vielä parempia, kannattaa testata ;-) Tulee vaan tosi kylmä hirveen nopeesti, kun ne on ihan jäisiä...

      Poista
  5. Superihania kuvia <3 Täytyypä liittyä lukijaksi blogiisi!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Ihana sohva! Onko se mistä ostettu?

    Sulla on ihania kuvia ja vaikutat ihan huipulta tyypiltä, ihanaa kevään jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Maskusta! :-) Kiitos paljon Eveliina! Ihanaa kevättä myös sinne <3

      Poista