5/13/2016

4 X TYHJENTYNYT PAKKAUS

Tiedättehän sen tunteen, kun kaikki tuotteet loppuu samaan aikaan? Ja samaan aikaan saa sieltä kaupasta ostella ties millasta meikki- ja kosmetiikkatuotetta.

1

No, mulla näin ei käynyt tällä kertaa itse meikkaamiseen käytettävien tuotteiden kanssa, vaan ennemminkin tällaisten ihon- ja hiustenhoitotuotteiden kanssa! Kaikkia näitä yhdistää se, että jokainen näistä on jo mun luottotuote ja ne on ostettava uudelleen, ellei ole jo ostettu. Mennään tsekkaamana, mitkä nämä neljä tuotetta on!

2Loreal  Professionel Mythic Oil

Maailman-paras-hiusöljy. En oo varma, oonko tästä aiemmin puhunut täällä, mutta ollut luotto hiusöljy jo pitkään. Ainoa niistä muutamista hiusöljyistä, joita oon kokeillut, joka ei jätä rasvaista lookia hiuksiin, vaikka tuotetta vahingossa menisikin vähän liikaakin sinne tukkaan. Itse hiusöljyn tehtävät tämä tuote ajaa erinomaisesti. Mä levitän tätä joka kerta suihkun jälkeen kosteaan tukkaan ja välillä laitan myös kuivaankin tukkaan, jos latvat näyttää siltä, että vaativat hieman lisäkiiltoa.

4

Fudge Clean Blonde Violet Shampoo

Tästä hopeashampoosta etenkin vaaleatukkaiset ovat varmasti jo kuulleet, vai? Tämä on äänestetty jopa parhaaksi hopeashampooksi ja on sen paikan kyllä ansainnut täysin! Todella pigmenttistä ja vie tosiaankin sen kellertävyyden pois. Esimerkiksi munkin tukkaväriä on kehuttu paljon, ja se harmahtava lopputulos on saatu nimenomaan tämän tuotteen kanssa! Kampaajalla en ole siis käynyt reilu vuoteen, joten samalla tuli aika kiva säästökin.

3

Nyx Dewy Makeup Setting Spray

Meikkituotteista se, josta en helpolla luovu. Kyseessä siis Nyxin yksi suosituimmista tuotteista eli meikinkiinnityssuihke, joka jättää todella kauniin kuullon ja hehkun iholle! Siitä itse meikin paremmin kiinnittämisestä en oikeen osaa sanoa juuta enkä jaata, koska sen suhteen mulla ei ole koskaan ollut oikeestaan minkäänlaisia ongelmia.


5

Garnier Micellar Cleansing Water

Se paha misellivesi. Kyllä, olen kuullunut myös siitä hullusta haloosta, mikä tuli kun tästä tuotteesta löydettiin jokin EU-alueella kielletty ainesosa. Kuulemma myös aiheuttaa syöpää, mutta tiedä sitä sitten. Mä oon kuitenkin tästä tykännyt tosi paljon, ei kuivata ihoa edes tämä normaalille iholle tarkoitettu versio. Tästä tuli juuri myös kuivalle iholle tarkoitettu oma versionsa, joka odottelee tämän pienen tilkan loppumista kylppärin kaapissa. Tuskin ainakaan huonommaksi voi mennä!

Mitä piditte postauksesta? Saako tälläisiä tulla jatkossakin?

16 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea niiden perus lempparituotteiden tai uutuuksien esittelyjen sijasta! Saa ehdottomasti tulla jatkossakin:) Ja niin tuttua tuo että kaikki kosmetiikka loppuu yhtä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Oletko kokeillu Fudgen hopeashampoon lisäksi hoitoainetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut, enkä varmaan koskaan kokeilekaan. Oon kuullut siitä aika paljon huonoa, ja mulla toimii ihan yksinään toi hopeashampoo jo toivomallani tavalla! :-)

   Poista
 3. Hei, ihan off the topic-kysymys, mut kun tilasit sen Carli Bybel paletin BH Cosmeticsilta, niin kuinka kauan toimitus kesti? Ja tullia ei varmaan ollut, kun maksoi niin vähän :) Kiitos paljon vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tais mennä suunnilleen viikon verran! Ja joo, ei jää tulliin, jos tilaa vaan sen Carlin paletin :-)

   Poista
 4. Miten käytät tota nyxin suihketta, tai siis miltä etäisyydeltä suihkutat ja kuinka monta suihkaisua kerralla? :) voiko sitä suihkuttaa ihan ripsiinkin (ripsienpidennyksiin?)? Tilasin sitä sun blogisi innoittamana ja mietityttää nuo asiat!

  Toivepostauksina olisi koko kosmetiikka-arsenaalisi (tai edes meikkiarsenaalin) esittely :) sekä tietysti asuntopostausta heti kun mahdollista!!
  ps. ihan mun lemppariblogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnilleen 15cm etäisyydeltä ja vähän riippuen mihin oon menossa, arkena yleensä "vaan" 2-3, mutta juhliin mentäessä suunnilleen 6 suihkausta :-) Voi suihkuttaa, tai siis ei nyt itse niihin ripsiin kannata, mutta samalla sitä väkisin menee niihinkin enkä oo huomannut mitään haittaa siitä.

   Kiitos ehdotuksista ja kehusta, wow! Mahtava kuulla!<3

   Poista
 5. Mistä hankit ton hopeashampoon? :) kuulostaa kyllä niin hyvältä et pakko saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos! Mut onks se pakkaus just muuttunu vai miks se Beautybayn kuvan pullo ei oo sama kun näissä sun kuvissa?

   Poista
 6. Mistä tilaat niitä muotteja kynsien tekoon?:) ihan jostain ebaysta vai mistä, oisko sulla suoraa linkkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suosittele hankkimaan Ebaysta kynsikamoja, jos haluaa kunnon tavaraa :-) Mun muotit on siis myös Mosaicin!

   Poista
 7. Mäkin haluaisin tietää mistä oot hopeahampoon ostanu! :)

  VastaaPoista