2/17/2016

SOME NEWS FOR YOU

Whii, tästä mä oon halunnut kirjoittaa lähes jokaiseen postaukseen!



Ihanaa keskiviikkoa!

60 kommenttia:

  1. Noniin, tulihan tää paljastus vihdoin! joskus tästä myös siellä facebookin Nordic style & beauty ryhmässä kerroit ;D Mutta hirmuisen paljon onnea asunnon omistajalle! Se on hieno tunne kun on ensiasunnon ostanut :) Ja oot kyllä ihanan symppis, vähän omakin silmäkulma tässä kostui.
    Ja ehdottomasti paaaljon kämppäpostauksia ja kuvia remontista ymymym. kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, mä oon vähän tällänen, etten oikeen osaa päättää kerronko vai en, niin sit kerron joissain paikoissa ja sit joissain en! :-D Tä on kyllä just sitä mitä oon kaivannut. Kiitos, ihana kommentti! ♥

      Poista
  2. Hei ihanaa ja onnea asunnosta! (=

    VastaaPoista
  3. Oot noussu mun lempibloggaajaks tässä kahden kuukauden aikana. Miten joku ihminen voi olla noin aito! Siis noi onnenkyyneleet ja kakki. Olen sanaton :) odotan innolla lisää postauksia tästä uudesta asunnosta ja niitä sisustuspostauksia 😍 Ihana kun on olemassa tommosia noin aitoja ihmisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau. Mä oon sanaton sun kommentistasi! Niin upeaa, että joku ajattelee musta noin. Apua. Ihana kuulla, että sisustusjutut on tervetulleita! Kiitos sinä ihana ♥

      Poista
  4. Kaikenlaiset asuntopostaukset kiinnostaa!

    VastaaPoista
  5. Mä tän jo snäpistä tosiaan tiesin ja odottelin että kerrot sen täällä blogissakin! Heti kun sain snäpistä sen tietää olin tosi innoissani koska seurasin sua joskus jo formspringin aikoina ja mainitsit sielläkin joskus, että aiot ostaa asunnon etkä muuttaa vuokralle ja muistan vieläkin millainen paskamyrsky siellä tuli siitä aiheesta :D okei nyt kuulostan vaan creepyltä, mutta joo... en malta oottaa sisustuspostauksia, koska meillä on niin samanlainen maku! Ja onnea uutiin kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että oot ollut mukana sieltä asti! :-) Mäkin (valitettavasti) muistan ne paskamyrskyt mitä oon saanut siellä aikaan. Onneks ihmiset on nyt jo vähän kasvaneet niistä ajoista ja kommenteista! :-D Kiitos paljon! ♥

      Poista
  6. Paljon onnea!! Kuulostaa tosi hyvältä ja tuli jotenkin onnellinen olo puolestasi. :) Ja ehdottomasti kiinnostaa kaikki asuntoon liittyvät postaukset !! Itseäni kiinnostaa myös, että miten tiedät jo tämän ikäisenä jatkostasi, esim. Opiskelut ja se haluatko asua Turussa pidemmänkin aikaa. :) Meinasitko jatkaa yliopistoon tai ammattikorkeaan kaupallisen alan opintoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä tiedäkään koko loppuelämäni suunnitelmia, mutta lähivuosina ei ole tarkoitus mennä opiskelemaan eikä muuttaa täältä pois. Ei se asunto sido sua loppuelämäksesi, sen saa kyllä myytyä jos myöhemmin tulee eri elämäntilanne :-) En osaa sanoa mihin haen sitten joskus opiskelemaan. Kaikki on aika auki vielä! Kiitos! :>

      Poista
  7. Voi, että mulle tuli onnellinen olo sun puolesta, ihana juttu!! Innolla odotan jo sisustus aiheisia postauksia ja olis kiva nähdä niitä ennen ja jälkeen kuvia myös :)

    -Ella

    VastaaPoista
  8. Joo remppa postauksii!!

    VastaaPoista
  9. Ihanan rehellinen ja tunteikas video!! Onnea paljon uudesta kodista! Sisustus-, muutto-, ennen-, jälkeen- ja välissä-postaukset sekä -kuvat kiinnostaa kovasti!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä oon aina ollut tosi tunteikas ihminen muutenkin! :-) Ja mitäs sitä pidättelemäänkään. Kiitos paljon! ♥

      Poista
  10. Ihan mahtavaa! Paljon onnea omaan kotiin ja ehdottomasti haluan nähdä ennen- ja jälkeen kuvia!
    Saanko muuten kysyä, että minkä kokoisia sun kuvat on mitä blogissa käytät?

    VastaaPoista
  11. Joo todellakin ennen jälkee kuvii tulemaan! Ja onnea uuden ja ensimmäisen oman asunnon puolesta :-)
    -R

    VastaaPoista
  12. On se vaan jännä huomata, kuinka voikaan olla niin iloinen tuiki tuntemattoman ihmisen puolesta. Sulle on tapahtunut ihan uskomattoman hienoja asioita vastoinkäymisistäsi huolimatta! Omistusasunto ja työpaikka eivät oo ihan itsestäänselvyyksiä nykyään - ja varsinkaan tässä iässä. Oon ite sua vuoden nuorempi, enkä kyllä vois kuvitellakaan omistavani asuntoa ens vuonna. Hatunnoston paikka! Onnea ihan älyttömästi :)

    Ja tee vaan sellanen postaus, johon laitat niin sanottuja ennen ja jälkeen kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Toi työpaikka kruunas kaiken, en voisi tyytyväisempi tän hetkiseen tilanteeseeni olla. Kiitoksia paljon! :>

      Poista
  13. Mulla tuli tätä videota katsoessa kyyneleet silmiin, vaikka en tunne sua niin oon ihan vilpittömästi onnellinen sun puolesta ja ihailen sua miten hienosti oot pystynyt selättämään ja käsittelemään vaikeat ja uudet elämänmuutokset♡ sä ansaitset kaiken onnen :)

    VastaaPoista
  14. Oi voin vaan kuvitella miten ihanaa päästä laittamaan omaa kämppää! 😊 Ja jooo kaikki postaukset asuntoon liittyen kuullosti kivoilta ja mielenkiintosilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan ihan superinnolla sitä! Kiva kuulla, sellaisia on tulossa ja paljon! :-)

      Poista
  15. Paljon onnea sulle! Mäkin olen 19v ja ostin tammikuussa poikaystävän kanssa paritalon puolikkaan! Muutto on ensi viikolla ja koitan takoa päähäni että tää tapahtuu oikeesti, mutta tuntuu vaan niin uskomattomalta! Tää fiilis on vaan ihan käsittämätön! Paljon onnea uuden asunnon johdosta vielä kerran :)

    http://tiiajennyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee kans välillä vieläkin sellasia hetkittäisiä "onko tää oikeesti totta?!" -hetkiä, vaikka tämä ollut tiedossa jo joulukuun lopulta! :-) Ihana tunne. Kiitos, ja onnea hurjasti teillekin! ♥

      Poista
  16. Tosi ihana ja aito video <3 Mun vahnemmat on kans eronnu mut olin niin pieni että sitä ei voi verrastaa nykyiseen elämäntilanteeseen, mut uskon et se on paljon rankempaa aikuisiällä ku lapsena. Tsemppiä siihen!

    Ja mikä tärkeintä, ONNEA omasta asunnosta, tuo onkin vielä omalla bucket listallani, saat olla ittestäs ylpeä kun oot jo sun ikäsenä ostanut oman kämpän :) Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmu paljon! ♥ En olisi vielä vuosi sitten kuvitellut itseäni näin nopeasti tähän tilanteeseen, mutta tämä on just se mitä tarvitsen nyt :-)

      Poista
  17. Kuinka iso asunto? otitko itse lainaa asuntoa varten tai miten sulla oli varaa ostaa asunto tuosta vaan? ja miten sait lainaa jos olet tällä hetkellä työtönkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 61neliöinen. Oi kyllä, ihan itse otin lainaa. En ostanut asuntoa "tosta vaan", mä oon säästänyt ASP-tilille reilu 2 vuoden ajan eli tämä ei todellakaan tapahtunut tosta vaan :-) Helposti, enkä ole enää työtön.

      Poista
  18. On oikeesti ollu ihan superia seurata tätä sun asunnonhankintaprosessia - vaikka se vähän vaikeemman kautta on käynytkin - ja Snapchatissa oon tyyliin ahminut niitä kaikkia remppasnäppejä! Musta on ihan huikeeta, et sun on jo parikymppisenä mahdollista asua omassa omistusasunnossa :-) Itse kun ei sitä vielä pariin vuoteen voi opiskelujen vuoksi toteuttaa.

    Innolla jään odottamaan sisustuspostauksia, onnea uuteen kotiin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös superinnoissani ja kiitollinen siitä, että mun vanhemmat "pakotti" mut laittamaan aina osan palkasta sinne säästöön! Sitä ei Essi 18v aina ihan ymmärtänyt :-D Sen ansiosta tämä olikin mahdollista. Ja niin hyvä mulle, kun tosiaan opiskelua luvassa vasta useamman vuoden päästä. Muuten olisinkin mennyt vuokralle! :-) Kiitos ihana Jenna! ♥

      Poista
  19. Ihan huikee juttu! Oon niin ilonen sun puolesta! :) Tosi hieno juttu, että noin nuorena jo ensiasunto, ihan kateeks käy näin pari vuotta vanhempana... Tästä tulikin mieleen, että se ASP-tili pitäisi vihdoin avata..! Todellakin kiinnostaa ihan kaikki mahdollinen asuntoon liittyen! Onnea ensiasunnon omistajalle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti sen avaamista! :-) Se ei kuitenkaan estä sitä, että voisit ensin mennä vuokralle ja vasta vanhemmalla iällä ostaa sen oman asunnon. Ihana kuulla, kiitos paljon! ♥

      Poista
  20. Onnea!! :) mitä teet tällä hetkellä työksesi jos ihan uteliaisuudesta saa kysyä kun muistelin,että olet ainakin kauppiksen käynyt? itsellä siis tarkoituksena hakea kauppikseen niin mietin millaiset työllistymismahdollisuudet tällä hetkellä sillä alalla on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimisto- ja asiakaspalvelutyötä meen tekemään! Eikä kannata työllistymismahdollisuuksia miettiä, yleisestihän ottaen merkonomit kyllä työllistyy ja ihan vaatekauppoihinkin monesti halutaan sellaisia, jotka taitaa myös ne tietokoneiden käytöt ja muut. Mutta se työllistyminen ihan yleisesti ottaen ei tällä hetkellä ole mitää kovin "suurta" :-( Mutten jättäisi sen takia hakematta, saat siitä kuitenkin itsellesi ammatin, toisin kuin lukiosta. Kiitos onnitteluista! ♥

      Poista
  21. Voi vitsi miten hienoa, oon kyllä ylpeä susta kaikella tavalla <3 Mun mielestä tosi mahtavaa, että näin nuorena saat ostettua itselle ihan oman asunnon. Ja todellaki kiinnostaa kaikki asuntopostaukset, oli sitten kyse sisustamisesta tai remppaamisesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kuulla, että kämppäpostaukset kiinnostaa! <3

      Poista
  22. Onnea ihan superisti!! Täälläkin ootellaan innolla sisustus- ja remppapostauksia! Pakko vielä sanoa, että oon seuraillu sun blogia ja bongannut sua aina tuolta NBS-ryhmästä niin vaikutat ihanan aidolta ja symppikseltä tyypiltä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Inka! <3 Kiva, että säkin oot siellä ryhmässä. Kiitos mielettömästi! <3

      Poista
  23. Voi vitsit, kuinka voikaan tuntemattoman puolesta tulla onnelliseks! Ihan hurjasti onnea omasta asunnosta Essi!! :-) Se kun ei tosiaan oo itsestäänselvyys, että tän ikäsenä pystyy hankkimaan omistusasunnon - saat olla ylpeä itestäs ehdottomasti :)

    Ja kaikki mahdolliset postaukset asiaan liittyen kiinnostaa! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostaa! Itekin kirjoittelen mielelläni niistä :-) Kiitos Anette! <3

      Poista
  24. Waude, oon seuraillut sun blogia jo jonkun aikaa ja oon kyllä niin onnellinen sun puolesta! <3 Vaikutat jotenkin ihan älyttömän sympaattiselta ihmiseltä ja sun postauksia ja videoita on aina niin ihana katsoa! Ja mä ainakin tahtoisin nähdä ennen ja jälkeen kuvia asunnosta ja ehdottomasti paljon kaiken maailman sisustushömppää :) Onnea uuteen asuntoon vielä kertaalleen!

    VastaaPoista
  25. Ehdottomasti kiinnostaa kaikki asuntoon liittyvät postaukset! :) Mä oon myös super onnellinen sun puolesta vaikken sua tunnekkaan :) ja paljon onnea uuteen asuntoon :)<3

    VastaaPoista
  26. Moikka,

    täytyy sanoa, että itsellekin tuli ihan kyyneleet silmiin ja kylmiä väristyksiä tästä videosta. Vaikutat niin aidolta ja ihanalta persoonalta ja toivon sulle kaikkea hyvää <3

    Katselin juuri myös sen sun tekemän höpöttelyvideon ja sun meikki siinä on aivan ihana! Mitä korostus tuotteita oot käyttänyt sen videon meikillä?
    Unboxing videossa taas varjostukset ovat täydelliset, millä tuotteilla olet tehnyt ne?
    Missä järjestyksessä laitat meikkivoiteen, korostukset, varjostukset ja puuterin meikatessasi?

    Kiitos oikein paljon vastauksista etukäteen ja kiitos ylipäätään blogistasi! Todella monipuolinen ja ihanaa luettavaa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :-)

      Höpöttelyvideolla oon käyttänyt ikisuosikkia the Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuteria. Unboxing videolla on varjostukset tehty Makeup Storen luomivärillä, sävyssä Smog. Suosittelen oikein lämpimästi tota tuotetta! :-)

      Ensin meikkivoide, sitten varjostukset, korostukset ja puuteria en käytä, mutta kiinnitän peiteainealueet (silmänaluset, nenänpielet, otsa, leuka) Lumenen irtopuuterilla.

      Toivottavasti tästä oli apua! Kiitos paljon kehuista, ihana kuulla tällästä palautetta! <3

      Poista
  27. Kyllä tuli itku kun katoin tän :D Oon seurannu sun blogia kauan ja sua ihmisenä formspring-ajoilta asti ja oon aina ihaillu sua. Oon onnellinen sun puolesta! <3 Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä! Mä ainakin oon kiinnostunu kaikenlaisista postauksista kämppään liittyen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea hyvää myös sulle, ja KIITOS ihanasta kommentista...<3

      Poista
  28. Paljon onnea Essi! Ehdottomasti kiinnostaa kotisi esittely ja postaukset siihen liittyen! :)
    Olen niiin iloinen puolestasi, odotan innolla omassa elämässä, jolloin pääsen muuttamaan ja sisustamaan, kaikki ajallaan :) Olet ihana ja aito ihminen <3

    VastaaPoista
  29. Oi ihanaa tosi paljon onnea! :--)) asunnon ostaminen ei tosiaan ole itsestäänselvyys tässä iässä, itsekkin siis 21v ja poikaystävän kanssa ostettiin asunto tuossa viime syksynä, aivan hullulta tuntuu vieläkin! :D ja sisustus ja remppa ja kaikki sellaset postaukset kiinnostaa todellaki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ei tosiaan olekaan! Kiitos onnitteluista, ja onnea myös teille! :-)

      Poista
  30. Paljon onnea asunnosta! Kauhee mullaki kostu silmät tossa, jotenki oon niin ilonen sun puolesta :-D Ja siis ehdottomasti kaikkii asunto- ja sisustusaiheisia postauksia! :-)

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista