2/11/2016

PP – ROCKING CHAIR

Tän viikon PP-postauksessa vertailuun pääsee ensimmäistä kertaa huonekalu. Nimittäin aivan ihana ja ainakin mun mielestä super moderni keinutuoli! Muistan vieläkin, kun bongasin tän useampi kuukausi sitten Instagramista. Tiesin heti, ilman, että sen kummemmin itse tuoliin tai sen merkkiin tutustuin, että hinta hipoo sitä puoltatonnia. Sen takia jätin tutustumaatta tähän, kunnes se tuli ihan sattumalta netissä taas vastaan. Ja sen hinta on himpun vajaa 600 euroa.... Ihan ei ole sellaisia rahoja laittaa pelkästään tuoliin :-D

Anyways; rakastuin, ja rakkaus meidän välillä jatkuu edelleen. Mutta, onni onnettomuudessa – tällekin ihanuudelle löytyy halvempi, lähes identtinen versio!

Untitled #85

Eames RAR, Finnishdesignshop, 586,00€

Siinä se olis, mutta saa luvan ollakin, sillä vaikka kuinka kaunis se onkin, ei se ole ihan noin suuren rahan arvoinen. Toi vois kuitenkin olla tyyliltään just sitä, mitä mä kaipaisin omaan olohuoneeseeni – jotain vähän rennompaa kuin perus tuoli, muttei liian rentoa. Tiedättehän?


Untitled #88

Fonti II, On24, 100,00€

Ja ylläolevan tuolin kaksonen! Huomaatteko jotain eroa? Mä en ainakaan. Paitsi hinnassa, jossa on useampi satanen eroa. Kyllä kelpaa! Tämän tuolin mä jopa voisinkin hankkia ja todennäköisesti hankinkin, koska oon kuullut tästä laadullisestikin paljon positiivista palautetta. Se laatu meinaan on usein se, mikä mua mietityttää näissä tapauksissa, kun sitä aitoa ei ole varaa tai muista syistä ei voi ostaa.

Olisihan se ihanaa ostaa vain niitä "aitoja" ja alkuperäisiä tuotteita, mutta tässä vaiheessa, kun itse tuote on oikeasti identtinen ja hinnassa monen sadan euron ero, kotiuttaisin tämän oikein mielelläni. Itse siis ehdottomasti pihistäisin. Mitä te tekisitte?

14 kommenttia:

 1. Halvemmassa tuolissa näyttäisi olevan matalampi selkänoja- ei yhtä mukava istua? En mene kuitenkaan takuuseen :) ihania joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen mäkin kiinnitin heti huomiota, mutten teidä, voiskohan johtua vaan kuvakulmasta...? Toivottavasti! :>

   Poista
 2. Itse ehkä odottaisin muutaman kuukauden ja panostaisin, koska vaikka tuolit ovat lähes identtisiä, niin niistä tulee varmasti erilainen fiilis avatessa postipakettia. Tuollaiset klassikon haluaisin aitona, koska sitten sitä voi jokapäivä ihailla ja sille tulee enemmän tunnearvoa, kun taas kopiosta ei tule ehkä niin "vau"-efekti, koska itse tietäisi sen olevan "vaan" kopio. Oon huono selittämään, mutta pidän kaikesta kauniista ja hyvin suunnitellusta, joten aito tuoli edustaisi sitä "oikeaa" suunnittelua, ja jos ostaisin kopion, niin varmasti jäisin miettimään kuinka paljon parempi se aito olisi mahdollisesti ollut. Mutta on toki jokaisen oma valinta miten asiat näkee, ja joillekin se ulkonäkö menee alkuperäisyyden edelle. Esim. itse pihistelin vähän aikaa feikki beautyblenderillä, ja ero oikeaan olikin aika iso, vaikka pinkki ulkonäkö ja tuntu on sama! :D

  Jos tuoleja pitäisi hankkia useampia, esim. ruokapöydän ympärille, niin silloin saattaisin pohtia aitojen tarpeellisuutta enemmän, koska esim. Jyskistä saa melko samanlaisia kuin eamesit. :)

  Jos päädyt tilaamaan tuolin on24:stä, niin olisi kiva kuulla kokemuksia kaupasta. Oon löytänyt sieltä pari juttua, mutten ole toimituskokemusten yms. vuoksi uskaltanut tilata :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä ihan totta! Mä oon muutenkin vähän sellanen, että yleensä ostan ihan vaan aitoja tavaroita ja jos se ei ole mahdollista, oon yleensä jättänyt hankkimatta. Toi olisi niin unelma aitona, muttamutta... Täytyy miettiä! Toki säästäminen on kova sana, mutta saattaisi mennä hetki, että olisi tollanen summa kasassa! :-D

   Ja joo, kerron toki! Oon itsekin vähän lukenut noita kokemuksia, enkä oikein tiedä uskaltaako tuolta tilata vaiko ei...

   Poista
 3. Tän postauksen innoittamana odotan innolla näkemistä sun kodista, ja miten olet sen sisustanut! Teethän siitä postauksen sitten, jooko? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, sellaisia postauksia on luvassa ja paljon! ;-)

   Poista
 4. Pihistäisin! Toi EAMESin tuolikin on kyllä ihana, mutta ei ihan niiiin ihana, että käyttäisin 600e siihen :D Ton jälkimmäisen hinnan voisin mielelläni tuolista maksaakin :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Millä oot tehnyt sun bannerin? Haluisin tietää mistä tollasen fontin saa...:D

  VastaaPoista
 6. Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oisko mahdollista että tekisit joskus ruokapäiväkirja-postauksen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, katsotaan! :-D Ehkä sitten, kun mun ruokavalio on sellanen, että sitä kehtaa "esitellä"... Haha!

   Poista
 7. Ihan mielettömän söpö tuoli! Mä varmaan pihistäisin, koska tommonen 600e maksaminen tuolista ainakin tällä hetkellä kirpaisis aika pahasti :-D

  VastaaPoista