2/04/2016

PP - CONTOUR KIT

*Mainoslinkki

Torstai on täällä, ja se tarkottaa blogin kohdalla seuraavaa PP-postausta! Vielä tämä kerta jatketaan kosmetiikkatuotteiden parissa, mutta ensi viikolla on luvassa vähän uudet tuulet ja tsekkaillaan meikkien sijaan jotain ihan muuta...

Vertailun kohteena on jo otsikostakin ilmenneet varjostus-/korostuspaletit. Nämä on olleet pinnalla jo pitkään ja koko ajan valikoimiin tupsahtelee lisää vastaavia paletteja eri merkeiltä. Sävyt paleteissa vaihtelee, sävyjen määrä vaihtelee, laatu vaihtelee ja ennen kaikkea myös hinta. Mutta onko se kallein aina parhain? Lähdetään tutkailemaan ja vertailemaan!

(Omakohtaista kokemusta ei ole kuin ensimmäisestä paletista, mutta sen verran olen tutustunut alempiinkin versioihin, että uskallan väittää tietäväni niistä jotain.)

Untitled #85

Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Beautybay, 46€

Tästä mä oonkin jo puhunut monesti, eikä varmastikaan ole vieras tuote kenellekään. Varjostus-/korostuspaletti, josta löytyy kolme korostussävyä sekä kolme varjostussävyä. Omalla kohdalla noista sävyistä vain kolme on sellaisia, joita käytän lähes joka kerta kun meikkaan, yksi sellainen, jota käytän vain harvoin ja kaksi on sellaista, jotka on mulle ihan liian tummia/oransseja. Mä tilasin tämän muutama kuukausi sitten Net-a-porterista, jossa tällä oli hintaa 30€ ja postikulut oli ilmaiset. Ton muutaman kympin mä voin tästä tuotteesta vielä maksaa, mutten ikimaailmassa maksaisi tästä sen enempää! Varsinkaan mitään Kicksin 70 euron ryöstöhintaa. Hyödyt ja hinta ei siinä tilanteessa oikein kohtaa.

Jos joskus nuo käytetyimmät sävyt loppuu, tuun todennäkösesti hankkimaan toiselta merkiltä vastaavan tuotteen. Ellei vastaava muutaman kympin tarjous tule silloin vastaan.

Untitled #86

NYX Highlight & Contour Palette, Feelunique, 24€

Vähän ensimmäistä palettia halvempi versio löytyy Nyxiltä. Ah, tämä paletti houkuttelee mua niin pahasti! Kahdeksan sävyä, joista jokainen näyttää ainakin omaan silmään siltä, että niille todellakin tulisi käyttöä. Kaikki varjostussävyt on kylmäsävyisiä eli erinomaisia varjostuksiin! Oon katsonut Youtubesta tosi paljon videoita koskien just tätä tuotetta, ja aina vakuutun vaan enemmän ja enemmän. Tämä on ollut monesti myös kauneusvloggaaja Shaanxon ultimatefavorite! Luotan hänen jos jonkun makuun ;-)

Tuote on juuri tällä hetkellä loppu Feeluniquelta, josta sen saa kaikista halvimmalla, mutta tilatkaa ihmeessä omaan sähköpostiin tuo ilmoitusjuttu, että saatte viestiä, kun se on taas saatavilla :-)

Untitled #84

Makeup Revolution Ultra Contour Palette, Nordicfeel*, 13,50€

Jos haluaa vielä Nyxinkin versiosta hieman pihistää, yksi hyvä vaihtoehto on tämä Makeup Revolutionin puuterimainen varjostus-/korostuspaletti. Tästä löytyy suht samat sävyt kun Anastasian paletista, mutta niiden lisäksi tästä löytyy kaksi ihan tajuttoman ihanan sävyistä korostussävyä! Siis katsokaa noita? Voiko enää olla kauniimpia sävyjä? Tähän koko brändiin mä oon tutustunut vasta ihan hiljattain, eikä multa löydy yhtäkään heidän tuotettaan vielä. Näitä on kuitenkin vihdoin saatavilla myös Nordicfeelillä*, jonne ajattelin jossain vaiheessa ehkä tehdä pienen tilauksen... Hieman oon pohdiskellut tämän paletin voidemaisen version tilaamista, sillä haluaisin hirveesti kokeilla myös voidemaisia tuotteita varjostuksiin ja korostuksiin. Ja tämän brändin tuotteita on kehuttu yllättävän paljon!

Mitä itse tekisin? Näistä kolmesta vaihtoehdosta valitsisin ehdottomasti Nyxin paletin. Hinta-laatusuhde ihan erinomainen ja se, että se on Shaanxon lemppari, kertoo siitä tuotteesta aika paljon! ;-)

Mitä just sä tekisit?

18 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että tää sun panosta/pihistä-postaussarja on ihan huippu!! Pitää varmaan kohta laittaa tuo Nyxin paletti tilaukseen..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Kiitos paljon! :-) Suosittelen, tekisi itsekin mieli...

      Poista
  2. Oiii! Nuo korostussävyt ovat kyllä herkulliset tuossa viimeisessä paletissa! :) Itse vannon kyllä Anastasian nimeen kun ne sävyt ovat mulle just eikä melkein :D Pihistin taas korostusväripaletissa ja hankin Carli Bybelin BH:n paletin kympillä, mikä oli kyllä paras päätös ikinä! :) Tosi hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Niiden takia mua houkutteleekin kovasti tuo koko paletti... Ja ooh, se paletti on ihan unelma! Ihailin itsekin sitä tänään, eikä todellakaan oo pahan hintanen. Kiitos paljon! :-)

      Poista
  3. Tää postaussarja on kyllä niiiin hyvä! Mä luovutin mun ABH paletin eteenpäin, kun vaan kaks sävyä tuntui olevan mun nassulle sopivia. Toi NYXin paletti vaikuttais kyllä paljon monipuolisemmalta - pitää siis ehkä laittaa tilaukseen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin tekis mieli, mut sit ajattelin, että käytän noi nyt vaan loppuun ja sit jos joku haluaa ostaa ne loput napit niin myyn sitten ja ostan Nyxin vastaavan tilalle! :> Kiitos Anette!

      Poista
  4. Jes, ihan mahtavaa että tää contour kit-postaus tuli heti toisena PP-postauksena :) Oon miettinyt jo aika kauan, että raaskinko tota ABH:ta ostaa, mutta nytpä siis kokeilen tota NYX:iä ja säästän samalla! Ps. En tiedä ootko kokeillut Essencen highlighteria (cream to powder), mutta ehdottomasti suosittelen sitä! Hintaa oli muistaakseni alle 3e, mutta ihan huippu tuote ja riittoisakin vielä! :-) oli pakko antaa nyt itekin vinkki takaisinpäin kun täältä saa aina niin hyviä vinkkejä itse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tästä oli apua! :-) Ja itseasiassa mulla onkin tuo korostusväri! Tosin jäänyt aika käyttämättömäksi, pitääkin alkaa tutustua siihen paremmin...

      Poista
  5. Ideana ihan hyvä, mutta musta on vähän typerää, että vertaat tuotteita, joista sulla ei ole omakohtaista kokemusta. Itse omistan ABH-paletin ja NYXin paletin, enkä vertaisi niitä keskenään. Suhteellisen moni tietää varmasti "dupet" joillekin tuotteille ja ne on myöskin helppo etsiä itse, joten olisi kivempi kuulla juurikin niistä eroista samantapaisten tuotteiden välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole intoa ostaa pelkästään näitä postauksia varten kaksi samankaltaista tuotetta :-) Joillain voi olla, mutta olisi tosi typerää toimia noin. Kun sitä rahaa saa kyllä muuhunkin menemään kuin kahteen samaan tuotteeseen, mutta vain eri merkiltä :-D Toki joitain tuollaisia tuotteita mulla ehkä onkin tai tulee joskus olemana, muttei ainakaan nyt ole noi postaukset toteutumassa.

      Poista
  6. Oi, tästä oli paljon apua! Odotan jo innolla seuraavaa PP-postausta :)

    VastaaPoista
  7. Feeluniquelta tulee vielä tullit 22 euron ostoksiin, joten kannattaa tilata jos löytyy jokin alennuskoodi sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika arpapeliä, aina ei tule (mulla ei esim tullut), mutta Feelunique palauttaa tullimaksut ostajalle, jos sellaiset tulee :-)

      Poista
  8. Aivan huikea tuote toi makeup Revolutionin paletti! saapui noin viikko sitten postiluukkuun enkä ollut asettanut mitään kovia odotuksia paletin hinnan takia mutta koska ulkonäöltään näytti hyvin passelilta setiltä niin päätin tilata, enkä päivääkään ole katunut! hyvin pigmenttiset pehmeästi levittyvät sävyt, in lööv with this

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oohlalaa, ihana kuulla! Mä oon miettinyt sen sitä voidemaista palettia, ja vakuutuin vaan enemmän :>

      Poista
  9. Mul on tost Makeup Revolutionista se voidemainen versio ja tykkään tosi paljon ja hintakaa ei kirpassu, joten kun loppuu tuo ABH puuterimainen ni lähtee kyllä tuo puuterimainen Makeup Revolution kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli siis munkin on pakko tilata se! Oon miettinyt sitä niin pitkään, se on meinaan niin halpa ja kuulemma hyväkin, että se on oiva tuote opetella vähän noiden voidemaisten värien kanssa varjostusta yms :-)

      Poista