2/25/2016

8 X REPEAT, REPEAT AND REPEAT

Ihanaa torstaiaamua tyypit! Mä oon taas aamuvirkkuna jo hereillä, koska on paljon hoidettavaa vielä ennen kun suuntaan rautatieasemalle. Saadaan tänään taas yksi ihana vieras Jyväskylästä, joka on mun paras ystävä Noora! Näitä hetkiä on odotettu, ihanaa, että se kaikki on vielä edessä päin!

Aamun ratoksi vinkkaan teille muutamista suht uusista biisilöydöistä, joita on tullut soitettua repeatilla viimiset pari päivää. Nyt, kun muutto lähestyy, on pitänyt vähän järjestellä ja siivoilla huonetta ja omia tavaroita, ja sehän onnistuu huomattavasti kivuttomammin, kun on hyvä musiikki seurana!Sellaiset kipaleet on soinut täällä viime aikoina! Löytyikö omia lemppareita?

Nyt mun täytyy jo rientää hoitelemaan muutamat asiat ennen kun otan nokan kohti bussipysäkkiä (en muista millon viimeks oisin käyttäny bussia?! Ehkä viime talvena?) ja rautatieasemaa. Meillä on superkivaa tekemistä näille päiville, sillä huomenna mennään pelaamaan sulkapalloa ja lauantaina taas keilaamaan! Tulossa superkiva viikonloppu. Jos ei mitään merkittävää tapahdu (eli en ehdi enää ajastaa postausta viikonlopuksi), palataan sunnuntaina tai viimeistään alkuviikosta 

2 kommenttia:

  1. Ihania biisejä! <3 Hundred miles aivan ehdoton lemppari tällä hetkellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin, se on ihan huippu! Voi kuunnella aina vaan uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen :-)

      Poista