1/05/2016

"SHOPPING IS MY CARDIO"

*Kollaasikisa yhteistyössä Elloksen kanssa

Vaihtuneen vuoden kunniaksi aloitetaan tämän vuoden postaukset pienillä aleshoppailuvinkeillä! Ehkä sieltä löytyy kuitenkin joku, joka ei ole kaikkia joululahjarahoja laittanut vielä sileäksi? ;-)

Elloksellahan alkoi joulualet jo jouluna, mutta he pistää koko ajan vaan paremmaksi ja paremmaksi, ja lisää tuotteiden alennusprosenttia! Itse olen koittanut välttää kaikkien verkkokauppojen alennusmyyntejä, enkä käynyt edes itse liikkeiden joulualennusmyynneissä shoppailemassa, koska nyt ollaan rankalla säästökuurilla. Mutta, ihme kyllä, oon onnistunut siinä suorastaan loistavasti, joten ehkä saan palkinnoksi tilata itselleni muutaman tuotteen! Eikö vaan?

Sellainen pointti näissä kaikissa kollaasin tuotteissa on, että jokainen tuote on aletuote. Alennusprosentti vaihtelee -20% ja -90% väliltä, eli joukossa on myös hulppeita ja merkittäviäkin alennuksia! Suorat linkit kaikkiin tuotteisiin löytyy kuvan alta ja nimen perästä myös sen tuotteen alennusprosentti. Ensimmäisestä kollaasista löytyy mun omat vaatelempparit:

Untitled #77



Sellaisia ihanuuksia tällä kertaa! Tuota kollaasin alaosassa olevaa takkia kuolasin jo normaalihintaisena, ja tuo 40 prosentin alennus saattaa pistää mut tilaamaan sen. Pari muuta ehdotonta lempparia on nuo nilkkurit, karvaliivi sekä musta trenssi kultaisilla yksityiskohdilla! Tuo takki näkyy itseasiassa Uinon päällä tässä kuvassa.

Lemppari aletuotteet Koti-valikoimasta löytyy tästä kollaasista:

Untitled #78


pussilakanasetti -50% / valokuvakehys -30% / Guests-käsipyyhkeet -50% / leipäkori -30% / torkkupeitto -30% / tarjotin -30% / Gant Home -tyynyliina -30% / säilytyskippo -50% / seinälampetti -45% / A-kirjain -30% / sohvapöytä -40% / Gant Home -pussilakanasetti -90%

Mä ihastuin ihan täysin tuohon vaaleankeltaiseen pussilakanasettiin! Miettikää, miten raikkaat nuo olisi keväämmällä? Eikä jää alennuksen jälkeen enää pahemmin hintaa... Musta leipäkori sopisi superhyvin yhteen parin mun muun sisustusjutun kanssa, ja mites noi söpöt käsipyyhkeet, jotka on tarkoitettu nimenomaan vieraille? Hintaa jää sen vitosen kahdelle käsipyyhkeelle, ei oo ainakaan hinnalla pilattu.

Löysittekö te jotain lemppareita mun alelemppareiden joukosta? Mitä? :-)

Huomenna oiskin tiedossa yksi ylimääräinen vapaapäivä, jonka ajattelin pyhittää melkein kokonaan blogille! Aamulla ajattelin herätä jumppaan ja illalla ratsastamaan, mutta niiden jälkeenkin jää päivään vielä paljon tunteja.

Nyt on vaan ollut niin paljon kiireitä ja töiden ja kynsien lisäksi on ollut niin paljon tekemistä, etten oo ehtinyt kauheesti ajattelemaan blogia, saatikaan kaivamaan kameraa esille. Anteeksi siitä! Toivottavasti kuitenkin jaksatte seurailla edelleen, eiköhän se vanha blogirytmi pikkuhiljaa lähde taas päälle, kun vuoden pimeinkin aika on jo takana päin :-) Onneksi pahimmassa tapauksessa bloggaamattomuuden pelastaa juuri tänkaltaiset postaukset ja Polyvore!

12 kommenttia:

  1. Gantin tyynyt on niin ihania! :)

    emiliawilhelmiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I agree! Valitettavasti myös aika hintavia...:-(

      Poista
  2. Eii vitsi, että houkuttelee nuo kotikollaasin tuotteet.. Aattelin itekki osallistua tuohon kisaan, mutta kollaasin teko varmasti koettelee itsehillintää :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin se teki mullekin! :-D Toistaiseksi oon pysynyt kovana, koska oikeastihan mä en edes tarvitse mitään, mutta katostaan sorrunko vielä myöhemmin... Toivottavasti en!

      Poista
  3. Noi vikat pussilakanat 90% alen jälkeen 118e?!:D mitää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos vaan! :-D Normaalihinta melkeen 2000€? Voikohan toi pitää paikkaansa...:-D

      Poista
  4. Noi kaikki sisustusjutut on superihania, ottaisin kaikki nyt ja heti!! Ihana kun noissa on ainaisen hopean sijaan kultaista ripaus :)

    VastaaPoista
  5. Noi kotijutut on kyllä vallan ihania! Mä ehdin jo kans innostua noista Gantin lakanoista, mutta oooli vähän tyyriit vielä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne on vähän outo tapaus, en meinaan tiedä voiko ne oikeesti muka olla noin kalliit alkuperäiseltä hinnaltaan vai mikä moka tossa on käynyt...:-D

      Poista
  6. Seuraan aina sun blogia ihan innolla kun täältä saa kaikkia uusia shoppailuideoita! Oikein kivoja siis tälläiset ja muutkin meikki ja vaateostoksiin liittyvät jutut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana kuulla! :-) Kiitos paljon! Juuri meikki- ja vaatejutut onkin lähimpänä mun sydäntä :>

      Poista