1/29/2016

PP – MAC LIPSTICK X 3

Pistetääs Panosta tai pihistä -postaussarja käyntiin muutamalla huulipunalla! Heti ensimmäisenä tulee lukijan toive. Hän toivoi halvempaa versioita mm. Macin Faux-huulipunasta ja sen lisäksi laitoin myös pari muutakin huulipunaa matkaan mukaan. Kokosin tähän kolme omaa lempparihuulipunaa ja varmasti myös kolme Macin myydyintä punaa. Kaikki sivustot, jotka olen pihistä-tuotteiden alle linkittänyt ovat luotettavia ja mulla itselläni on vain positiivisa kokemuksia niistä. Ebaysta ja vastaavista noita saisi varmasti vielä halvemmallakin, mutta mieluummin "mainostan" näitä täysin luotettavia verkkokauppoja, joista tuotteet varmasti tulee perille ja ovat aitoja. Lets go!

Untitled #82
1. PANOSTA: MAC, sävy Faux
20,50€

PIHISTÄ: NYX High Voltage Lipstick, sävy Flutter Kiss
7,26€

Mun oma lemppari Macin huulipunista on ihan ehdottomasti sävy Faux, joka on myös todella suosittu. Itsehän metsästin sitä useamman kuukauden, koska yhdessä vaiheessa se oli ihan aina loppu! Ja kun sitä tuli lisää, oli ne myyty loppuun taas saman päivän aikana. Loppu hyvin kaikki hyvin, mä vihdoin sain Fauxini ja se on ollut käytössä lähes joka päivä! Hyvä ja halpa versio tälle on Nyxin Flutter Kiss, jonka sävy on lähes identtinen Fauxin kanssa. Laadultaankin noita Nyxin High Voltage Lipstick -huulipunia on kehuttu paljon.

Mitä itse tekisin? Pihistäisin, koska olen lukenut etenkin juuri kyseisestä Nyxin huulituotteista niin paljon hyvää! Eikä brändin muutkaan tuotteet ole ainakaan mua pettäneet.

2. PANOSTA: MAC, sävy Spirit
20,50€

PIHISTÄ: e.l.f, sävy Praline
8,50€

Seuraavana mun ostoslistalla Macin pisteeltä on ehdottomasti huulipuna sävyssä Spirit. Faux on aivan ihana sävy, mutta sen kaveriksi haluisin vähän rusehtavammankin sävyn. Uinon Snapchatissa oon tätä sävyä kuolaillut jo iät ja ajat ja tämä on ehdottomasti seuraava must have -ostos Macilta! Spirit-sävylle erinomainen dupe-versio on e.l.fin huuli"kynä" sävyssä Praline. Aika saman sävynen, eikö?

Mitä itse tekisin? Panostaisin, sillä niihin pariin e.l.fin tuotteisiin, joita minulla on ollut, en ole ollut kovin tyytyväinen.

3. PANOSTA: MAC, sävy Russian Red
20,50€

PIHISTÄ: Milani, sävy Best red
5,50€

Klassisen kaunis kirkkaanpunainen sävy, Mac Russian Red. Näille kirkkaanpunaisille on todella helppo löytää näitä pihistä-versioita, mutta itse voin oikein lämpimästi suositella Milanin huulipunia. Näitä on myös kehuttu todella paljon niin pysyvyydestä kuin pigmenttisyydestäkin!

Mitä itse tekisin? Pihistäisin, koska no, Milanin (huuli)tuotteet. Varmasti ainakin yhtä kehuttuja ja "arvostettuja" kuin Macin tuotteet.

No, mitäs piditte? Näytättekö peukkua tälle? Seuraava PP-postaus taas ensi torstaina! Ja edelleen saa laittaa kommenttia, jos on mielessä jokin tuote, josta kaipaa halvempaa vastaavaa versiota. 

32 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus(sarja)!:) Olis tosi kiva jos lisäisit vielä noihin, että kumpaa itse suosittelet, kannattaako panostaa vai onko toi halvempikin versio hyvä vaihtoehto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, lisäsin nuo kohdat nyt postaukseen! :-) Kiva kuulla, että pidät näistä!

      Poista
  2. Tosi hyödyllinen ja hyvä postaus =) tykkään superisti tästä uudesta postaussarjasta jo nyt!

    VastaaPoista
  3. tosi hyvä postausidea! näitä ehdottomasti lisää :)

    VastaaPoista
  4. Elfin punan saa ihan elfin sivuilta alle kolmella eurolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He ei valitettavasti toimita Suomeen :-(

      Poista
    2. mää oon tilannu elfin sivuilta about pari vuotta sit iha suomeen! Eikö sitte toimita enää vai:(

      Poista
    3. Mäkin muistan, että olisin joskus katsonut, että sais tilattua Suomeen, mutta äsken kun katoin niin en löytänyt enää Suomea sieltä vaihtoehdoista :-(

      Poista
  5. Ois ihana saada selville joku vähän opiskelijabudjetille ystävällisempi versio macin fix+ !! Eli siis etenkin just semmonen meikkisuihke joka ikäänkuin sulauttais kaikki puuterit ja naamaan laitetut tuotteet yhteen.. kaikki halvat versiot tuntuu olevan just pelkästään auttamaan meikin kestävyydessä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Uskon, että toi olisi tosi monelle hyödyllinen. Rupeen etsimään, toivottavasti löytyisi joku vastaava! :-)

      Poista
  6. Unohtu edellisessä kommentissa sanoa että rakastan kun sun blogin meikkijutut on niin ajan hermoilla! :D Selvästi oot selvillä uusimmista "trendeistä" ja aidosti hyvistä tuotteista ympäri maailman! monesti blogeissa tuntuu olevan vaan ne sponsoroidut tai sitten pelkästään suomen marketeista/kaupoista löytyvät normituotteet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana kuulla! ♥ Oon innostunut meikkaamisesta ihan mielettömän paljon etenkin lähiaikoina ja joka päivä tulee seurailtua kaikkia meikkivideoita ja erilaisia uutisia koskien sen hetken meikkaamisen trendejä! :-)

      Poista
  7. sori ettei liity tähän postaukseen mitenkään, mut mulla olis kysyttävää sun valmistujaiskampauksesta! oliks sulla silloin keski- vai sivujakaus, aattelin käyttää sun kampausta mallina omalle vanhojen tanssi kampaukselle :) näytti nimittäin ihan törkeen upeelta! kiitos jo nyt vastauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään! Mulla oli muistaakseni sivujakaus, muttei missään överisivulla kuitenkaan. Ehkä pari senttiä keskijakauksesta sivummalle! :-) Se kampaus oli ihana, mäkin tykkäsin hirveesti!

      Poista
  8. tosi kiva ja hyödyllinen postaussarja :) tykkään!

    VastaaPoista
  9. Ihan mahtava idea tämä!! Oon etsinyt kauan pysyviä ja oikean ("klassisen") sävyisiä huulipunia ja seuraavaksi taidankin kokeilla ainakin tota Milania! :) kiitos tuhannesti vinkeistä, tällaisia ehdottomasti lisää!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella oikein lämpimästi! :-) Myös Milanin poskipunat on tosi kauniin sävyisiä ja levittyy kuin unelma! Lisää on tulossa, kiva, että tykkäät :-)

      Poista
  10. Ihan huippu postausidea! Ihania vinkkejä! <3

    VastaaPoista
  11. Onpa tosi kiva postaussarja, lisää odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät! Tulossa on ;-)

      Poista
  12. Tosi kiva postaus! :) Oon miettiny just Fauxin hankkimista, joten kiitos että laitoit tänne edullisemman dupen, niin voin kokeilla sävyä ensin :)

    Seuraaviin postauksiin, niin lukevuutta voisi (ainakin mun kohdalla) olla kiva jos noi kuvat olisi just sen "oman" tekstin yllä, eli ei yhtenä kuvana vaan kolmena kuvana tässä tapauksessa. Jos tajuat ollenkaan mitä tarkotan :D Mun ainakin piti scrollata useempaan otteeseen ylöspäin kattomaan minkälainen sävy se nyt olikaan ja sitten takas alas lukemaan teksti siitä. Eihän se scrollaaminenkaan oo hirveen vaikeeta mutta helpottaisi jos kuva ja teksti olisi silleen yhdessä. (Varmaan tosi sekava selitys, sorii :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli apua! :>

      Ja joo, tota asettelujuttua mä mietinkin ja ajattelinkin toteuttaa seuraavat noin kun sä kuvailitkin! :-) Helpompi pysyä mukana kun ei tarvitse koko ajan mennä ylös ja alas! Eikä ollut sekava selitys, ymmärsin hyvin! :>

      Poista
  13. Hei! Osaatko sanoa, tuleeko feeluniquesta tilattaessa tullimaksuja ja mitä sieltä tilatessa kannattaa ottaa huomioon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa tulla, se on aina vähän arpapeliä! :-) Mutta Feelunique palauttaa tullimaksut sulle, jos sellaiset tulee!

      Poista
  14. Ei liity tähän postaukseen, mut minkä kokosena sulla on toi sivubannerissakin näkyvä baby pink takki? :-) mietin et onko toi kuin tiukkaa/jykevää materiaalia että pitääkö olla vähän isompi koko. :) en haluis et toi takki sit kiristäis esim. olkapäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on S! :-) Se on ihan hieman normaalia reilumpaa mitoitusta. Mun takit on yleensä M-kokoa :-)

      Poista