1/24/2016

#EYELASHESONFLEEK

*Yhteistyössä Kauneushoitola Meloni.

P1016015P1016045P1016054

Kauneushoitola Meloni
Maariankatu 6 a, 2. krs
20100 Turku

Ajanvaraukset numerosta 010-2810949

Hui, viime kertaisesta ripsipostauksesta on kulunut jo hurjan kauan! Siitä huolimatta oon käynyt edelleen säännöllisesti ripsihuollossa mun vakkarilempparipaikassa, Kauneushoitola Melonissa. En muista oonko jo maininnut täällä, mutta vaihdettiin vähän lyhyempään kuituun, ja nyt kun tän pituset on ollut hetken aikaa, on mun pakko sanoa, että on nämä kyllä kivemmat! Varsinkin sen tauon eli omien ripsien jälkeen ne 15mm kuidut tuntui superpitkiltä, joten pistettiin nyt muutaman millin lyhyempää. Ja tykkään, tykkään, tykkään!

Muistathan tykkäillä ja seurailla Melonia myös Facebookissa sekä Instagramissa?

Hoitoja ja palveluita löytyy paljon muitakin, mutta ripsienpidennysten hinnat ovat seuraavanlaiset:

Klassiset ripsienpidennykset 80,00€, huolto 45,00€ - 55,00€

Volyymipidennykset 95,00€, huolto 60,00€ -75,00€

6 kommenttia:

 1. Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mut muistelisin et sä joskus ostit niitä vihreä tee kapseleita? Jos oon oikeessa ni voisitko kertoo sun kokemuksista :) tai olis kiva tietää oliks/onks niist ollu sulle jotain hyötyä/haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin ja söinkin ne jo loppuun! Kyllähän ne toimi, koska niiden luvattiin pistävän aineenvaihdunnan liikkeelle ja sen ne tekikin (eli piti rampata koko ajan vessassa....:-D), mutten muuten oikeen huomannu mitään eroa... Ei niistä mitään haittaakaan kyllä ollut, mutten usko, että ostaisin enää uudelleen :-)

   Poista
 2. Sulla tuntuu pysyvän noi ripset aika vähän aikaa oikeesti hyvännäkösinä mitä nyt snapissa seuraillut, kuinka usein huollat niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt oot erehtyny henkilöstä! :-D Mulla pysyy yleisesti ottaen tosi hyvin, käyn 3-4 (yleensä about kolmen ja puolen) viikon välein. Toki välillä on niitä aikoja, kun omat ripset "uusiutuu" niin tippuu enemmän pois, mutta sille ei oikein ite mitään voi :-)

   Poista
 3. Ei liity postaukseen mutta muistelin että sulla ois se Nyxin peitevoide mikä on semmosessa pienessä pyöreessä purkissa? Missä sävyssä sulla on se ja mitä oot tykänny siitä? Mietin oisko siitä mun tummien silmänalusten pelastajaksi!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvä! :-) Mulla on se vaalein sävy, Fair!

   Poista