1/18/2016

18/01/2016

Inhottavaa aloittaa postaukset aina samalla virrellä, mutta haluaisin taas vaihteeksi pahoitella tätä hiljaisuutta ja vähän kehnoa sisältöä blogissa. Olen siis edelleen kipeenä, vaikka nyt jo on paljon parempi kuin viime viikolla. Alkaa vaan hieman kärsivällisyys loppua, kun ollut nyt kaksi viikkoa putkeen kipeenä. Ei oo meinaan tällainen vain kotona makaaminen yhtään mun juttu, kun oon tottunut harrastamaan liikuntaa kuitenkin lähes joka päivä. Viikonloppuna kuitenkin pääsin vihdoin kotoota neljän seinän sisältä ja sängystä hetkeksi pois, sillä mun ihana poikaystävä oli synttärilahjana varannut meille hotellin! Siellä yövyttiin siis viikonloppuna ja käytiin hieman myös shoppailemassa Helsingissä. Mun piti ottaa kamera mukaan, mutta unohdin sen ihan täysin. Onkohan tämä muistin huononeminenkin merkki vanhentumisesta...:-D

Luvassa siis kuvia mm. viime viikonlopulta sekä muutamilta muilta hetkiltä. Sen kummemmin mä en mun synttäreitä juhlinutkaan, käytiin vaan perjantaina tyttöjen kanssa syömässä ja juomassa liikaa viiniä! Lauantaiaamusta lähdinkin heti Helsinkiin. Oikea synttäripäivä on siis vasta tänään maanantaina, joten "juhlin" niitä vähän etukäteen.

13-tile

Testasin ekaa kertaa bataattiranskiksia, ja vaikka monissa eri ohjeissa sanottiin, että ne kannattaa jättää sormen paksusiksi, aion mä ensi kerralla tehdä niistä ainakin puolet ohkasempia! Ne jäi meinaan ihan löysiksi, vaikka oli uunissa sen 40 minuutin sijaan tunnin... Ihan hyviä ne silti oli, mutta rapeampina olisi varmasti paljon parempia. // Käytiin lauantaina vierailemassa Korsin liikkeessä ja...ja, ja, ja...ostin itselleni aika ihanan synttärilahjan! // Perjantaina sitä viiniä tuli litkittyä ihan liikaa. Onneks 20 vuotta täyttää vaan kerran elämässään! // Iloinen synttärisankari.

1-tile

Tällasta säätä mä rakastan yli kaiken! Just sopivan kirpsakka sää ja paljon lunta. // Poikaystävä halusi ihan väkisin tulla meille edellisviikonloppuna, vaikka se oli juuri se ajankohta, kun olin kaikista kipein. Hyvä kun oli voimia kävellä jääkaapille ja takaisin, äänikin oli aika kadoksissa. Onneksi oli kuitenkin hyvää seuraa, vaikka musta ei siihen toiselle todellakaan ollut. // Hieman on suuri isosiskon talvitakki pikkuiselle...:-) // Sussulle babypinkkiä kynsiin! Aika magee väri, eikö ookin? 

9-tile

Perjantaina valittiin tyttöjen kanssa ruokapaikaksi eräs meksikolainen ravintola, jossa mä tilasin kanafajitaksia. Mietin salaatin ja noiden väliltä, ja näin jälkeenpäin ajateltuna olisin ehkä mieluummin ottanut sen salaatin, ei meinaan mennyt noi kanat alas paria palaa lukuunottamatta :-D // Jattalle kynnet RUKin kurssijuhlaan! Mä oon vähän kateellinen tuosta mahdollisuudesta... // Rikoin vähän sääntöä ja kylmän sijaan join kipeenä ollessa paljon kuumia juomia, mm. glögiä nam! // Sunnuntaiaamulla nukuttiin pitkään, koska ei jaksettu herätä hotellin aamupalalle. Sen sijaan käppäiltiin Kamppiin Picniciin aamupalalle syömään patongit! 

17-tile

Kovin montaa kertaa ei oo Sussua näkynyt muualla kun tuossa. Takka lämmittää häntä niin kivasti! // Uudenvuoden jälkeisenä viikonloppuna käytiin poikaystävän kanssa taas keilaamassa (melkein voitin!) ja sen jälkeen pizzalla. // Mun uudenvuoden meikki! Tykkäsin tosi paljon, kivan erilainen siihen tavalliseen arkimeikkiin verrattuna. // Sussu sai joululahjaksi pienen röhkivän possun ja näkisitte minkä show'n se pistää aina käyntiin kun pääsee isille kylään... Ei ihan heti uskoisi, että kyseessä on 9-vuotias koira :-D

5-tile

Ah, mä niin rakastan hotelleja! // Meidän oli tarkoitus mennä lauantai-illalla syömään johonkin oikeasti hienoon ravintolaan, mutta koska tosi monet meni jo kello 23 kiinni, meidän oli vähän niinkuin pakko mennä "vaan" Amarilloon! Mua se tosin ei haitannut, koska se tarkoitti vaan sitä, että saisin pitkästä aikaa Chicken pocketin! Maailman paras ruoka, yummy. // Ja vähän lähempää kuvaa uudenvuodenmeikistä! Tuo glitteri on siis ihan vaan kynsiglitteriä ja se pysyikin luomilla tosi hyvin, eikä lainkaan varissut silmiin. I like! // Paras hetki hotellissa yöpymisessä: kuuma ja pitkä kylpy. Mites muuten ton kylppärin seinät? Mä haluan munkin kylppäriin tollaset kaakelit! 

Tällaista on mun elämään kuulunut viime päivien aikana. Ja hei, jos teillä on jotain postaustoiveita, niin niitä saa aina ehdotella! Varsinkin nyt, kun mulla itsellä ei oikeen oo mielessä mitään. Toki on muutenkin vähän ongelmia totutella näihin päiviin kun ei ole mitään tekemistä, kerran ei saa jumppaankaan mennä... Oon heti ihan sekasin, kun päivät onkin yhtäkkiä erilaisia, kuin ennen! :-D Pääasia, että saa nämä viimeisimmätkin flunssanrippeet pois. Kyllästyttääääääääää!

8 kommenttia:

  1. Kokeile enskerralla liottaa bataattisuikaleita ainakin 1h kylmässä vedessä, sen jälkeen maissitärkkelyksessä vähän pyöräytät ja sitten öljyy päälle! Tulee rapsakoita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! Luin kyllä, että ne on hyvä pestä ja niin teinkin, mutta täytyy seuraavan kerran jättää ihan kunnolla likoomaan. Tein meinaan eilen niitä uudelleen ja varmaan yli puolet ohuempia suikaleita, mutta jäi silti sellasiksi löysiksi :-( Testaan tätä ens kerralla, kiitti vinkistä! :>

      Poista
  2. Katsoin noita kynsiä (pinkkejä siis, ei tosin mitään valittamista noista RUK-kynsistäkään *sydänsilmäemoji*) jo aikasemmin sun instagramissa ja mun on pakko kyllä näyttää niitä huomenna omassa kynsihuollossa, koska I WANT *miljoonasydänsilmäemojia*!!! Teet kyllä niin upeaa jälkeä, vaikka olet "vaan" harrastelija :) voi kun alkaisit tekemään joskus työksesi, voisin hyvin nähdä itseni sun asiakkaana!

    Ja vielä hiukan noista bataattiranskalaisista ja en itsekään ole saanut rapeita ranuja vaan lötköjä... Jos keksit keinon, miten saat niistä täydellisiä tai ees rapeita, niin jaa pliis ohje täällä blogin puolella! :) bataattiranut on parasta!

    Ps. Työhaastattelussani vaatekauppaan, kun kysyttiin, että mistä saa inspiraatiota pukeutumiseen, vastasin sinut! :)
    Kivaa viikkoa ja hyvää syntymäpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, menin ihan sanattomaksi! Aivan ihana kommentti, voi että :') Piristit ihan superisti. Todennäkösesti alan ainakin osa-aikaisesti tekemään kynsiä ihan työksenikin, joten tervetuloa vaan! ;-) Uskomatonta, että joku saa mun tyylistä inspiraatiota! Ihana kuulla, kääk, kiitos...<3

      Poista
  3. Ihana tuo sun uudenvuoden meikki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin tykkäsit! Munkin mielestä se oli tosi kiva, tosi yksinkertanen, mutta juhlava :-)

      Poista
  4. Iiihana meikki! Ja voi että Michael Korsilta löytyy aina jotain kivaa ja voisin shoppailla siellä ihan viikottainkin! :D

    VastaaPoista