12/07/2015

WEEKS 48 & 49

Perinteisen viikkokatsauksen aika! Puhelinkuvia tulee nykyään otettua jostain syystä vähän vähemmän kuin ennen. Osittain se saattaa johtua Snapchatistakin, mutta toisaalta päivitän sinne todella paljon enemmän videoita kuin kuvia (mua voitte seurailla siellä nimimerkillä essielena). Tai sitten mä vaan en tee mitään ihmeellistä, mainitsemisen arvoista? Tai en oo muuten vaan tyytyväinen siihen itse kuvaan :-D Sekin saattaa olla yksi syy. Anyways, lähdetääs kurkkaamaan millasia räpsyjä puhelimeen on viimeisen parin viikon aikana eksynyt!

15-tile

Lauantaiaamuna raahasin itseni väkisin sängyn pohjalta jumppaan, ja vaikka sillä hetkellä innostus ei kovin huipussaan ollut, niin aamuzumban jälkeinen fiilis on ihan mahtava! Käynnistää niin hyvin koko päivän. // Suomalaisesta vähän juttuja koskien työnhakua..;-) // Oon ihan hulluna kaikkiin tällasiin sisustuslaatikoihin ja olinkin superiloinen, kun bongasinn tämän! Tuolla sisällä oli kaikenlisäksi 100 lämpökynttilätuikkua, joka kuului tuohon pakettiin. Hintaa tolla oli vaan vähän yli kymppi! // Pizzaper...lauantai!

2-tile

Couscousta, kanaa, kurkkua, tomaattia, paprikaa ja salaattia. Kana tulee jo ihan jokaisesta mahdollisesta paikasta ulos, kun sitä on syöty niin paljon... // Niin kaunis murunen! // Kerroinkin jo, että oltiin viime viikonloppuna poikaystävän kanssa keilaamassa, ja katsokaas tota taulua! Kolme täyskaatoa peräkkäin ;-)

23284287370_b03a32c73b_b

Ravintolakäynti, jonka oisin voinut jättää välistäkin :-D // Iiihana ihana paita, jossa on joukossa myös hieman glitterlankaa! Ja toi leikkaus... Niin kiva! // Kamala ikävä tätä päivää. Tai ylipäätään kauppiksen koulupäiviä, voi että... // Juoruiluhetki hyvän ystävän kanssa! Mites noi Fontanan lasit muuten? Oon kuolannut noita niin kauan, että pakko tilata noita omaankin kotiin.

9-tile

Ääk, ihania palloja! Mä en oo vielä täksi jouluksi hankkinut noita joulupalloja lainkaan, mutta suunnitelmissa olisi väsätä noista ovikranssi. Ne on niin kauniita, toivottavasti mun tekemät onnistuu yhtä hyvin kuin ne, joita oon kuolannut! :-D // My favorite time of the yeaaaar! // Juoruilemaan rennoissa ja lämpimissä vaatteissa. Ja lempineuleessa! // Mä oon vankasti sitä mieltä, että noi keilakengät vois uudistaa. Miten jotkut kengät voi olla noin rumat?

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) !!!
    http://kadrilautala.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon kattonu noita fontanan laseja sillä silmällä! En oo vaan löytänyt mistään kaupasta, tiedätkö sä mistä ne on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Hobstarin laseja, myydään Helsingissä muutamissa liikkeissä :-)

      Poista
  3. Hei mistä toi paita on mis oi toi leikkaus sivul IHANA! siis toi kun oot ottanut sovituskopista kuvan

    VastaaPoista
  4. Mistä ostit tuon tuikkulaatikon? Määki tahdon! :D

    VastaaPoista
  5. Mistä tuo alimman kuvan neule on peräisin?

    VastaaPoista