12/08/2015

JOULUN LAHJAIDEAT

Vakituinen ja todella yleinen postaus tähän aikaan vuodesta blogeissa. Siitä huolimatta halusin tällä(kin) kertaa tehdä myös oman versioni joululahjaideoista! Sehän on ihan fakta, että ainakin osa näistä on samoja melkeimpä joka blogissa, mutta minkäs sille voi, että usein nainen tietää mitä nainen haluaa! Koitin kuitenkin mahduttaa mukaan ainakin muutaman sellaisen ei-niin-nähdyn lahjaidean.

Untitled #70

Kosmetiikkaa, pyjamaa, sisustusjuttua, lämmintä, tuoksua, tunnelmaa...

– Pyjamahousut on aina kiva yllätys joululahjapaketista, sillä yleensä talvisin alkaa ne yöshortsit vaihtua pidempilahkeisempiin housuihin. Kiva kuosi ja materiaali on aina suuri plussa, joten näihin kannattaa panostaa! Kuvan pyjamahousut löytyvät House of Brandonin valikoimasta, jossa on muuten koko valikoima vähintään -20% alessa.

Real Techniquesille tuli jokin aika sitten uusia todella kauniita siveltimiä Bold Metals -sarjasta. Voin vannoa, että nämä jokainen tyttö avaisi todella mieluusti joululahjapaketista, etkä voi tämän lahjan kanssa mennä metsään! Mulle itseasiassa tuotiin yksi päivä töihin kiva paketti, joka sisälsi...tiedätte kyllä mitä ;-) Vinkki! Elloksen -25% alennuskoodi koskee myös tuotemerkkejä eli mm. Real Techniquesin siveltimiä ja Anastasian Contour Kitiä!)

– Suklaa on takuuvarma lahja, mutta ennemmin jonkin "päälahjan" kylkiäisenä. Ketä tyttö ei rakastaisi suklaata?

– Lahjakortit on kivoja, mutta vielä kivempia on itsetehdyt lahjakortit! Tee itse lahjakortti, joka oikeuttaa esimerkiksi puolen tunnin hartiahierontaan tai kivaa illalliseen sun kanssa. Ja vinkkivitonen pojille; kävin maanantaina ripsihuollossa ja siellä kävi nuori mies ostamassa lahjakortin volyymiripsiin. Voin kertoa, että vääntäisin pienet voitontanssit, jos mä saisin tollasen lahjan (ja jos mulla niitä ripsiä ei ennestään jo olisi :-D)!

– Naked-luomiväripaletit on ollut tosi suosittuja tyttöjen keskuudessa, mutta ennen sen hankkimista kannattaa selvittää, ettei lahjan saaja omista tätä jo. Näitä on meinaan monilla! Mun mielestä hyvä lahjaidea voisi olla myös sellainen pieni meikkipaketti, jossa on muutamat meikit, jotka tiedät olevan lahjan saajalla päivittäin käytössä. Hyödyllisyys vol. 100! Hajuvedet on myös tykätty lahjoja, ja sen voi ostaa esimerkiksi jo valmiin pienen paketin muodossa!

– Pallovalot, joita löytyy monilta eri merkeiltä (omani on ihan viralliset Happy Lightsit) on varmasti jokaisen huoneeseen tervetullut lisä, etenkin näin pimeänä vuodenaikana. Ne toimii ihanana tunnelman tuojana ja on hienot, vaikka valot ei olisikaan päällä!

– Sisustusjutut on ainakin mun sydäntä lähellä, ja hyviä lahjaideoita on mm. arvostettu Pentikin porokynttelikkö, ihana lämmin torkkupeitto, suuri lyhty tai tuoksukynttilät!

– Varsinkin sellaiselle, joka asuu jo omassa kodissa, voi kiva lahja olla Lexingtonin uudet joulumukit! Nämä varmasti viedään käsistä ja on Limited edition -mallisto, joten kannattaa olla nopea, jos nämä haluaa. 

Untitled #71

Hajuvettä, paljon kehuttua kirjaa, nahkavyötä, kylpytakkia, lahjakorttia, pleikkarijuttuja...

– Ei tule varmasti kenellekään yllätyksenä, mutta yksi varma lahja on jokin sillä hetkellä pinnalla oleva pleikkaripeli. Mutta ainakin poikaystävän kohdalla kannattaa miettiä onko tämä lahja järkevä, koska tiedätte varmasti miten se kaikki vapaa-aika uuden pelin saamisen jälkeen käytetään :-D

– Ihana hajuvesi! Kuvassa mun oma lemppari, jonka viimeksi ostinkin poikaystävälle synttärilahjaksi.

– Listalta löytyy myös merkkiboksereita! Tai no, ei kai niiden tarvitse mitään erikoista merkkiäkään olla, mutta itse tykkäisin antaa lahjana nimenomaan merkkiboksereita, esimerkiksi Calvin Kleinin taikka Björn Borgin.

– Kiva ja ainakin omasta mielestäni hieman erilainen lahjaidea ainakin poikaystävälle olisi, jos tämän veisi ajamaan esimerkiksi kartingia! Ainakin mitä kaikkien tuttujen miesten suusta oon kuullut, on tosta "lajista" tykätty paljon. Ja samalla kivaa yhdessäoloa :-)

– Laadukas nahkalompakko, hieman kalliimpi lämmin huivi, kylpytakki tai kunnon vyö sopisi mun mielestä hyvin miehen lahjapakettiin. Kaikki noista on vähän sellaisia, että ainakaan kaikkien miesten ei tulisi itse hankittua mitään noista!

Sellaisia olis mun tän vuoden vinkit! Mulla itseltäni löytyy rahan lisäksi toivelistalta vain muutama juttu, ja mietin, että voisin niistäkin tehdä oman pienen postauksensa, jos teitä kiinnostaa nähdä ne? Niistä mikään ei oikeastaan löydy ylläolevasta kollaasista...;-) Toivottavasti te saitte tästä jotain uusia vinkkejä, vaikka aikalailla etenkin tyttöjen lahjatoiveet on blogista toiseen samantapaisia! Mä lähden nyt hakemaan poikaystävää linja-autoasemalta, ja illalla se tulee mun kanssa agilitytreeneihin.

4 kommenttia:

  1. Kysyisin millä koodilla tuon Elloksen -25% alennuksen saa? Kun painan kuvaa ohje se vain etusivulle:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkki vie tälle sivulle: http://essi-bltn.blogspot.fi/p/ale.html

      ...josta löytyy lisätietoja ja koodi :-)

      Poista
  2. Tuo sun epätoivoinen mainostus on niin läpinäkyvää, linkkailet blogisi osoitetta kehujen kera moniin eri blogeihin päivässä. Eikö sua itse nolota tollainen toiminta? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millä tavalla se läpinäkyvää on, kun se blogin linkki siinä on kaikkien nähtävillä? ;-) Ei nolota, ei lainkaan! Miksi nolottaisi? Kai muiden blogiin kommentoiminen on ihan sallittua - ainakin tietääkseni :-)

      Poista