11/04/2015

OCTOBER PHOTO DIARY

Hei ja oikein ihanaa keskiviikkoa (ja marraskuuta, voi apua) kaikille! Häslinki töissä vaan jatkuu ja jatkuu – edelleen. Meillä vaihtuu siis taloushallinnonjärjestelmä, jonka "varassa" on oikeastaan kaikki tässä yrityksessä. Aika suuri muutos siis ja siltä on kyllä tuntunutkin! Koulutuksia on vakkarityypeillä todella paljon ja kestää läpi päivän. Jotkut on enemmän ja jotkut vähän vähemmän pihalla tosta uudesta ohjelmasta, mutta eiköhän tämä tästä! Oon ollut niin loppuunkulunut aina työpäivien jälkeen, vaikkei työ fyysistä ookaan, etten oo jaksanut edes omaa konetta tai Bloggeria avata. Ei sillä, että kauheasti ylimääräisiä kuvia edes olisi tuon pimeyden vuoksi... Jotain onneksi löytyi kuitenkin, niin sain edes tämän yhden postauksen kasaan! :-)

P1013858

Onko se nyt niin, että kuukauden vaihduttua lokakuusta marraskuuhun, on syksy virallisesti ohi? Nyyh! Oli ihanaa katsella suoraan oman huoneen ikkunasta näitä muutamia puita, jotka oli täynnä oransseja ja rusehtavia lehtiä. Yllättävän nopeasti ne kuitenkin tippui kaikki maahan, mutta ai että mä vaan rakastan syksyä! Viime viikolla oli vielä lisäksi muutama todella aurinkoinen ja lämmin päivä, joista tuli nautittua täysin rinnoin.

P1013997

Tuttu näky jo, eh? Yks pieni vinkki muillekin salaattien rakastajille: lisätkääpä joukkoon vähän currylla ja suolalla maustettua couscousia! Ihan tajuttoman hyvää ja tekee salaatista heti vähän ruokaisamman. Couscous on myös terveellistä ja siinä on paljon proteiinia!

P1013363

Ostin Sokoksen 3+1 päiviltä paljon hehkutetun Balmainin suolasuihkeen. Mun oma tukkahan on todella ohut ja sileä/kiiltävä/liukas, joten se todellakin kaipaa just tän antamaa tekstuuria! Itse oon kokenut parhaimmaksi tavaksi laittaa tuotetta kosteaan tukkaan. Ensin suihkutan sitä sormenpäihin ja sormilla hieron aineen hiusten tyveen ja samalla vähän "pöyhin" tukkaa, jotta sinne saadaan vähän sitä tuuheutta. Ei kannata suihkuttaa suoraan pullosta, koska ainakin mulla toi suihkupää suihkutti sitä vähän sinne sun tänne sellaisina "kasoina", vaikka koitin tota suutinta putsailla sitä ennen.

P1014065

Ultimatefavoritefarkut päällä taas vaihteeksi! Nämä täyttää kyllä kaikki mun kriteerit ja toi väri on niin täydellisen sininen kun olla ja voi. Ja hei, nämä on tarpeeksi pitkät jopa mun jaloille! Oon niin Never Denim -tyttö henkeen ja vereen.

P1014151

Pallovalot pääsi välillä muuallekin kuin sängyn viereen verhotangosta roikkumaan. Kivaa vaihtelua, vaikka tuo entinen paikka tuntuu nyt todella tyhjältä :-D Tuntuu kuitenkin, että tuossa ne tuo entistä enemmän ihanaa tunnelmaa iltaisin kun ulkona on jo pimeää.

P1014000

Ihana Emilia toi kukkia Tykkään tosta tytöstä kyllä niin paljon, et oksat pois. Tuntuu, että oltais tunnettu ikuisuus, vaikka tutustuttiin vasta parisen vuotta sitten. Poikaystävän kanssa mä oon sellanen, että mulle voi ja kannattaa mieluummin tuoda suoraan vaan mäkkiruokaa :-D Mutta ystävältä tämä oli ihana teko!

P1013660

Pieni rakas. Toinen on ollut taas ihan mussa kiinni, kun äiti oli muutaman päivän reissussa. Hän on myös syy siihen, miksi oon nukkunut muutaman yön älyttömän huonosti – Sofi kun makaa mun sängyssä poikittain vieden 3/4 mun sängystä...:-D  Ei näköjään riitä 180cm leveä sänky meille. Enkä mä tietenkään raaski nukkuvaa Sofia siirrellä mihinkään!

22721418285_f927809ea4_c Käytiin viime viikonloppuna tyttöjen kanssa yhdessä kauppareissulla ja päätettiin pitää pieni juustoilta! Ostettiin kahdeksaa erilaista juustoa ja suolakeksejä ja ah  miksei tehty tätä aiemmin?! Löytyi myös muutama uusi lempparijuusto niiden aikaisempien lemppareiden vierelle (mm. Pirkan valkosipulituorejuusto, siis ah!).

P1014109

Näin käy kun on pakko ottaa se kallein meikkituote mukaan, vaikka tarvitsin vain pikkupeilin. Ihankun ei löytyisi niitä ihan tavallaisia pikkupeilejä, joissa ei ole minkäännäköistä puuterista kosmetiikkaa mukana... Ehkä mä saan ton vielä fiksattua, toivottavasti! Tänään onkin heti suuntana Apteekki ja Septidin.

P1013985

Ihana ystäväni Emilia tuli yks päivä ottamaan synttärikynnet! Vähän samantapaista haettiin kun mitä tein Sussulle viimeksi ja muoto sekä väri olikin lähes samat, mutta nimettömät pistettiin täyteen blingiä! Mun superhyvä liima ja sen kuivattava suihke oli loppunut, joten ne piti kiinnittä geelillä, eikä näin ollen lopputulos ollut ihan niin kaunis. Lisäksi nyt piti käyttää feikkiswarovskeja, koska aitoja mulla ei ollut tarpeeksi. Pääasia, että synttärisankari oli tyytyväinen kuitenkin!

P1014167

Taulukin löysi uuden paikan. Haluaisin muokata tosta tekstin päältä ton ruman ison sydämen pois, mutten oo vielä keksinyt miten sen saisi jotenkin fiksusti blokattua pois niin, että toi taulu jäis muuten ihan samankokoiseksi ja samanlaiseksi.

Tänään illalla meen kaverin kanssa katsastamaan uudistuneen ja laajentuneen Myllyn, joka avautui tänään! Kävin siellä eilen just ennen sulkemista kun kaikki suojajutut ja muut oli jo purettu, ja wau minkänäköinen paikka siitä on tehty! Voin kertoa, et oli ihan tajuttoman upean näköinen. Saa nähdä, selviänkö hengissä sieltä ihmispaljoudesta...:-D Toivottavasti löytyisi jotain kivaa ja ehkä vieläpä avajaistarjouksien joukosta!

16 kommenttia:

  1. Apua miten ihana Sofi! Ja miten ihanaa huomata etten "kärsi" yksin siitä kun koira vie koko sängyn ja tilannettahan ei helpota yhtään se, että miten söpöjä ne on nukkuessaan!

    http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Löysin hiljattain sun blogi, ja tykästyin kyllä kertaheitolla tähän ! Kirjotat todella kivasti ;-)
    kysäisen vielä, että mikä fontti mahtaa olla tässä sun postauksen otsikossa ?
    http://lifestylefortomorrow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, superkiva kuulla! Kiitos paljon :-) Fontti on Times New Roman.

      Poista
  3. Todella kauniita kuvia! Ja kiitos tosta couscous-reseptistä! Meillä on sitä kuivakaapissa paketillinen mutta ei olla vielä keksitty mihin sitä käyttäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tiedät! ;-) Sopii tosi hyvin ja maistuu superhyvältä, kun vaan maustaa hyvin. Kiitos! :-)

      Poista
  4. Mistä se sun harmaa toppi on mis on halkiot sivuilla? :)

    VastaaPoista
  5. Hei mistä toi sun neljänneks uusimman instagram kuvan musta paitahommeli on? :D

    VastaaPoista
  6. Teetkö sä kynsiä vain sun kaverreille ja tutuille, vai teetkö ihan kaikille? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikalailla kaikille kyllä, vaikka suurimmaksi osaksi oon tehnyt kavereille/tutuille/puolitutuille :-)

      Poista
  7. Tosi kivat kuvat ja oikeastaan koko postaus! Just tällasia arkisia ja aitoja postauksia on kaikista kivoin lukea.:-)

    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Auttasko tohon hajonneeseen meikkituotteeseen viinatemppu? En muista tarkalleen ohjetta mutta karkeesti niin että viinaa vähän sekaan ja tasottaa ton. Sit antaa kuivua ja kun viina haihtuu niin kasassa olis taas kokonainen meikkipaletti. Jossain varmaan on parempi ohje :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siitä mäkin luin! En vaan oo saanut aikaiseksi vielä käydä ostamassa, niin se on odotellut tossa pöydällä rikkinäisenä nyt hyvän tovin...:-D

      Poista