11/27/2015

5 x PEITEAINELEMPPARI

Taas vaihteeksi vähän kosmetiikkajuttua! Huomaan, että mun blogista on tullut vähän aiempaa enemmän kosmetiikkapainotteinen, mutta toivottavasti se ei haittaa teitä :-) Nämä on kuitenkin niitä juttuja, mitkä mua itseäni kiinnostaa. Ja varsinkin nyt, kun pimeyden vuoksi on turha edes kuvitella asukuvien ottoa, toimii nämä hyvänä postaamattomuuden ja tauon pelastajana.

P1014890P1014896

Takaisin aiheeseen - tulin vinkkaamaan teille muutamista tosi hyvistä peiteaineista! Voin vaikka lyödä vetoa, että kiireessä jos ei ehdi kokonaan meikkaamaan, ainakin suurin osa peittäisi pahimmat finnit, punaiset näpyt tai muut paistavat "ihovirheet". Tai niin ainakin mä tekisin! Tästä joukosta löytyy peittäjiä niin tummille silmänalusille kuin silmäluomien verisuonille, näpyille sekä punertaville alueille ja näpyille. Parasta näissä tuotteissa on se, että nämä on oikeasti todella kohtuuhintaisia! Macin tuote on ainoa vähän kalliimpi (maksaa sen parikymppiä), mutta se maksaa itsensä kyllä takaisin peittävyydellään ja riittoisuudellaan.

P1014905P1014907P1014916

Essence eyeshadow base

Oikeasti luomivärin pohjustustuote, mutta ihan loistava tummien silmänalusten peittämiseen. Ja siinä samalla luonnollisesti toimii myös silmäluomien verisuonten peittämisessä! Pysyy todella hyvin paikoillaan varsinkin, jos kiinnittää tuotteen vielä irtopuuterilla. Tästä jää iholle niin sileä ja samettinen pinta, että välillä tekisi mieli sutia tätä koko kasvoihin :-D

Koostumus on myös todella mun mieleen, se on sopivan nestemäinen ja levittyy todella (!!!) helposti. Itse levitän tuolla aplikaattorilla tuotteen ensin haluamilleni paikoille ja sen jälkeen blendaan sen Beautyblenderillä.

P1014923P1014926

L.A. Girl Pro Concealer

Loistava peitevoide, loistavalla peittävyydellä. Tätä mä oon käyttänyt näppyjen ja muiden pienempien ihovirheiden peittämiseen sekä omaa ihonsävyä hieman vaaleampaa peiteainetta silmien alle kirkastamaan katsetta. Peittää näpyt hyvin ja levittyy vaivattomasti ainakin Beautyblenderillä.

P1014936
P1014937P1014942P1014944

Mac Paint Pot

Tästä tuotteesta kuulin ekaa kertaa erään tutun blogista, joka tekee paljon meikkivideoita ja käytti tätä luomivärin pohjustajana. Katsoin aina, että peittääpäs tuo aine hyvin ne silmäluomien tummat verisuonet, muttei tullut mieleenkään, että sitä voisi käyttää ihan sellaisenaan, ilman mitään luomivärejä tai muuta silmämeikkiä! Mutta, miksei voisi? Lisäsinkin tän tuotteen ehti ostoslistalle ja seuraavan kerran kun oli asiaa Stockalle, kävin nappaamassa tän mukaani Macin pisteeltä! Toi sävy on just hyvä tähän tarkoitukseen, sillä se on niin lähellä ihon omaa sävyä, ettei se sen kummemmin sieltä luomelta edes näy. Pienen miinuksen antaisin kuitenkin siitä, että tuote on aika kuivaa. Sen takia tän levittämisessä saa olla aika tarkkana ja ennen käyttöä rasvata normaalia enemmän/paremmin!

P1014947P1014951P1014958

Nyx Dark Circle Concealer

Tämä tuote ei olekaan ihan tavallinen peitevoide, vaan se on suunniteltu ja tehty nimenomaan niiden tummien silmänalusten peittämiseen. Olin alkuun vähän skeptinen tämän suhteen, koska mun lähes kaikki muut peiteainejutut on olleet todella paljon nestemäisempiä, eikä tälläisiä "kiinteitä" niinkuin tämä. Vähän kauhulla odotin, onko tuote todella kuivaa ja saako sitä oikeesti hinkata ihan kunnolla ja sen lisäksi tuo todella oranssi sävy (ei näytä kuvassa läheskään niin oranssilta, kuin mitä oikeasti on) aiheutti pieniä kysymysmerkkejä mun päähän. Levitin tätä meikinkiinnityssuihkeella kostutetulla peitevoidesiveltimellä, niin, että ensin ns. painelin tuotteen iholle siveltimen avulla ja sen jälkeen levitin ja häivytin tuotteen sormin iholle. Yllätyin positiivisesti ja kumoan kyllä täysin nuo mun aiemmat ennakkoluulot tätä kohtaan! Todella hyvä ja toimiva tuote, ja tulen varmasti ostamaan tätä jatkossakin.

P1014961P1014966P1014973

Oriflame Love Nature Corrective Stick

Monien tuotteiden kohdalla mulla on käynyt niin, että en ensimmäisellä testikerralla ole tykännyt tuotteesta ollenkaan ja sen takia olen heittänyt sen vaan johonkin kaapin pohjalle. Tämä tuote on yksi niistä, ja sen löydettyäni päätin antaa sille uuden mahdollisuuden. Tuosta peitevoiteesta en vielä(kään) oikeen pitänyt, mutta toi vihertävä peiteaine...wow! Mulla punottaa erityisesti nenänpielet tosi herkästi, joten lähdin testaamaan tätä sille alueelle. Häivytin tämänkin tuotteen Beautyblenderillä ja sen jälkeen levitin ihan normaalia peitevoidetta tuon vihreän aineen päälle, jotta se vihertävä sävy ei loista sieltä alta. Eikä ollut muuten merkkiäkään mistään punaisuudesta! Lisäksi tämä sisältää teepuuöljyä, joka on siis yksi parhaimmista aineista finnien hoitoon. Sen ansiosta tässä on ihanan raikas mintun tuoksu ja tuntuu iholla ihanan raikkaalta.

7 kommenttia:

  1. Siis toi essencen base on ihan törkyhyvää!! itellä se loju pitkään kaapinpohjalla mut joku vinkkas nsb:ssä (olitkohan se just sä ;) )et toi käy tohon silmien alle, ja siis toi-mii!! ja noi LA girlit on kans tulossa ihan neljin kappalein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti se olin just minä! :-D Se tuote on kyllä ihan super, tekis mieli ostaa jo pari jemmaan, etten vaan joudu meikkaamaan ilman tuota... Superhyviä ja tajuttoman halpoja noi Essencen ja LA Girlin meikit!

      Poista
  2. voisitko laittaa tähän mobiiliversion nii olis helpompi lukea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, oli jäänyt laittamatta takaisin, kun joskus jotain muokkailin. Nyt on taas :-)

      Poista
  3. Kiitos tästä postauksesta! Olen jo pari vuotta käyttänyt mineraalimeikkejä niiden ihan törkeän hyvän peittävyyden vuoksi, mutta nyt tänä talvena ihoni ei ole meinannut kestää niitä enää millään. Jotakin nestemäistä meikkiä siis täytyisi ilmeisesti hankkia, ja tässä olikin kivasti muutama hyvältä kuulostava peiteväri esittelyssä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla, että tästä oli noinkin paljon hyötyä! :-) Jee! Näitä kaikkia kyllä suosittelen oikein lämpimästi :-)

      Poista
  4. oi että mistä toi marmorilaatta on peräisin? toivottavasti vastaat! 😊

    VastaaPoista