10/23/2015

WEEKS 41 & 42

Luojan kiitos on perjantai.

Voin sanoa, että tämä viikko on ollut jotenkin ihan kamala. Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, mutta ängin tämän viikon ihan täyteen ohjelmaa. Ihan liian täyteen, meinasi tulla ihan kunnon burnout keskiviikkona, kun piti vaan jaksaa, vaikka oikeasti olisi tehnyt mieli mennä nukkumaan. No, ainakin opin sen, ettei sitä tekemistä tarvitse olla jokapäivälle niin paljon! Maanantaina olin töissä (8h), tein kynsihuollon Lindalle, kävin katsomassa yhtä asuntoa ja illalla menin vielä jumppaan. Tiistaina oli rennompi päivä, ja olin töissä ja se jälkeen oli agilitytreenit. Keskiviikkona töissä, jumppa, tunnin hieronta ja siitä mummille. Torstaina töissä, jumppa ja tein kynnet Empulle.

Tiedän, että kaikki on mun omia valintoja, mutta esimerkiksi jumpista en halua luopua. En pysty edes selittämään, miten paljon ne oikeesti antaa mulle voimaa ja energiaa (vaikka samalla tietenkin sitä viekin, hah :-D) ja oikeasti, miten tärkeää se on mulle. Se vaan on se paikka, jossa mä tunnen oloni todella hyväksi. Tapa rentoutua kaiken hälinän keskellä. Joillain se on juokseminen ja lenkkeily, joillain musiikin kuuntelu. Mut mulla se on jumppaaminen, enkä todellakaan käy siellä (ainakaan pelkästään) laihtumisen takia.

Yllämainittujen takia blogikin on ollut vähän hiljainen. Muutamina päivinä meillä on ollut suunnitelmissa pienet asukuvaukset, mutta nekin on jäänyt oikeastaan ton kamala synkkyyden ja sateen takia! Ehkä vielä joku päivä, kun päivät vähän kirkastuu  jos kirkastuu.

Tänään aijon töiden jälkeen vaan rentoutua, tytöt tulee meille ja pidetään pieni tyttöjen ilta. Ehkä jotain hyvää viiniä ja hyvää ruokaa?

13-tile

Jyväskyläviikonloppu takana päin, ja oli taas ihan superihana reissu. Tuli syötyä oikein hyvin ja rentouduttua, ja rakastutin Sannin ja Noorankin tohon mun lemppariviiniin! En mä sitä turhaan ole kehunut ;-) // Ja töihin mars... Ihana pooloneule tuli pari päivää sitten postista, ja tilasin sen täältä. Tykkään niin paljon ja menee superhyvin esimerkiksi valkoisten farkkujen kanssa, kun on takaa vähän pidempi. // Vauvalla oli kova ikävä, kun äiti oli viikonlopun poissa. // Ruokatreffit kaverin kanssa! Olin ekaa kertaa syömässä tuolla Golden Grillissä, ja toi perushamppari oli ainakin tajuttoman hyvää!

19-tile

Whii, ripsienpidennykset is back! Oli jo ikävä. // En meinaan tottunut millään tähän naamaan! :-D Mietinkin, että voisin vähän lyhentää näitä ripsiä, niin sit kun pitää joskus luopua, niin ei tunnu niin isolta muutokselta... Tosin mun on pitänyt monta kertaa pyytää lyhyempää, mutkun nä pitkät on niin paljon enemmän se mun juttu! // Pienellä oli hirmukova ikävä, kun olin viikonlopun poissa... Niin tiiviisti nukuttiin Essin kainalossa ja seurattiin joka paikkaan // Meille on muodostunut jo perinteeksi tämä, että kun mennään Jyväskylään, mennään heti perjantaina illalla Amarilloon syömään! Ja uskon, että tässä pysytään, koska Amarilloahan ei enää Turussa ole... Ikävöin tota Chicken pocketia jo nyt.

1-tile

Vain bloggaajajutut, hah! Aina on verhot tai muut huonekalut valon tiellä. // Maailman parasta ruokaa. Taidan tietää millä tänään ruokin itseni... Miksi se on niin hyvää? // Ihana syksy ja ihana kirpsakka ja raikas ilma! Enkä valita kyllä noista oranssiruskeista lehdistäkään, vaikkakin ne saisi vähän kauemmin pysyä puussa mun puolesta. // Jyväskylään rantauduttu! Me ajettiin Nooran äidin auto rautatieasemalta Nooralle, ja selvittiin tosi hyvin, vaikka mua aina jännittääkin kauheesti ajaa toisten autoilla! Nooralla oli siis vielä tunnin töitä, joten mentiin niille jo odottelemaan sitä. 

9-tile

Jee, tiistai eli agilitypäivä! Hallille ja treeneihin on aina niin ihana mennä, kun Sofi on kehittynyt ihan älyttömästi. Toinen juoksentelee reippaasti kaikki esteet läpi häntä heiluen. // Bikbokissa shoppailua! // Vähän iltapalaa, koska pitkän kisapäivän jälkeen ei vaan millään jaksanut alkaa itse väsäämään yhtään mitään... // Aina tän hyllyn ohi mentäessä mun täytyy ihan tosissaan purra hammasta, etten nappaa noita mustavalkoisia astioita tuolta hyllyistä. Ne on meinaan tossa työpaikan lähikaupassa puoleen hintaan....

5-tile

Ihana, ihana, niin ihana syssy. // Teillä taitaa tulla nämä couscous-salaatti kuvat korvista ulos jo...:-D Sitä tuli tehtyä taas maanantaina kunnon satsi! // Yksi viikonloppu lähdin aikaisin poikaystävän luota kotiin päin, koska he lähti isovanhempiensa luo Poriin. Oli pakko ostaa aamupalaa junasta, vaikka alunperin oli tarkoitus ostaa vain kahvi, mutta 50 senttiä kalliimmalla sain kylkiäiseksi vielä juustoleivän! :-D // Kun Sofi kerran bongasi isin ikkunan edessä olevasta puusta oravan, arvaatte varmaan missä se viettää kaiken ajan...

Olisiko teillä kiinnostusta kuulla vähän mun jatko-opiskelusuunnitelmista? Oon itseasiassa kirjottanut postauksen jo valmiiksi, mutten tiedä, tulenko sitä koskaan julkaisemaan...

Psst! Muistakaahan tsekata sivupalkista kiva alennuskoodi, jos jotain Sportamorelta on ajatellut tilaavansa! Mulle selvisi vasta tänään, että sieltäkin saa noita Calvin Kleinin alusvaatteita, ja noille jäi alennuksen jälkeen niin vähän hintaa, että tilasin samantien kotiin ne, urheilupuseron ja urheilutakin! :-)

14 kommenttia:

  1. Joo julkase vaan aivan kaikki postaukset, joita oot hommaillu tai miettinyt tekeväsi! Sun kirjotuksia on mukava lueskella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! :-) Kiva olisi myös tietää, jos vaikka joku teistäkin ajattelis samalla tavalla tai tykkäis samasta alasta.

      Poista
  2. Ihania kuvia, tälläset postukset on tosi kivoja ! : )

    VastaaPoista
  3. Onko sun äiti usein poissa viikonloput ku ootte paljon teillä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se yleensä oo, nyt sillä on ollu työpaikan juttuja parina viikonloppuna :-)

      Poista
  4. todellakin kiinnostaa sun jatko-opiskelusuunnitelmat! :-)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Ja oooo mitä, taikamukeja nuin halvalla <3 Vitsi mä haluun :'D Tekis mieli kerätä noita ku mulla on vaan kaks noita isoja kuppeja. Ne on niin söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mä aina valitan äitille, kun se alko keräämään sitä sinipunasta kuvioinnilla varustettua sarjaa... Mun mielestä toi mustavalkonen on niin paljon kivempi! :>

      Poista
  6. Heii kerro mikä sun lemppariviini on!! Mäki haluun maistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frizzantino! Aivan tajuttoman hyvää, ja monet kaverit, jotka VIHAA viinejä, tykästy tohon ;-)

      Poista
  7. Mistä tilasit sen sun ihanan kukkaisen yöpaidan/mekon? :)

    VastaaPoista