10/09/2015

SYKSY KOTIIN JA VAATEKAAPPIIN

Ihan alkuun: kuulkaas naiset! Tarvitsen postausidoita. Mun pää lyö ihan tyhjää, vaikka inspiraatiota ja motivaatiota kyllä on. Meikkipostaus on tulossa ensiviikolla kuin myös vastauspostaukset sekä tekstinä että videolla, mutta olisiko teillä jotain muita toiveita? Sana on vapaa!

Yhteistyössä Ellos.

Mut pyydettiin mukaan Elloksen "syyskampanjaan", jossa oli tarkoituksena tehdä itseään miellyttävä kollaasi Elloksen tuotteista. Aihepiiriä ei sen kummemmin ollut, vaan bloggaaja sai tehdä kollaasinsa niistä tuotteista ja aihepiireistä, mistä halusi. Ei varmaan tule kovin monelle yllätyksenä, että mä tein kollaasit kodin (syksyisistä) sisustusjutuista sekä syksyn pukeutumisesta.

Untitled #43


Aiemminkin jo puhuin, että värimaailma mun huoneessa ja tulevassa omassa asunnossani tulee olemaan aika valkoharmaa. Ehkä muutamia mustia koriste-esineitä tuomaan kontrastia, mutta muuten mä haluan pitää sisustuksen valkoharmaana. Ylläolevasta kollaasista mä voisin ottaa kaikki omaan asuntooni. Vaaterekkiä mulla ei oo koskaan ollut, koska sille ei ole ollut tilaa ikinä mun huoneessa, lyhdyt on enemmän kuin tervetulleita mun omaan asuntoon, musta tuoli on ihan tajuttoman hieno ja arvostelujen mukaan siinä ei ole sen kummempi istuakaan, lampaantaljamatot lämmittää mukavasti varpaita etenkin kylmällä ilmalla ja marmorikuvioitu sohvapöytä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Se onkin oikeastaan ainoa tuote ylemmästä kollaasista, jonka tulen ihan satavarmasti hankkimaan omaan asuntooni! Niin hieno, ei voi enää sohvapöydät hienommaksi mennä... 

Untitled #44


Ja muutamat lempparivaatteet Elloksen valikoimista: harmaa bombertakki mua jäi kaivertamaan jo Lindexissä, josta ehti koot jo loppumaan ennen kun sain sen ostettua, ruskeat nilkkurit ois ihanat mustien samanlaisten kaveriksi, niinkuin myös Timberlandit (nämä mä tosin tilasin jo ruskeana) ja mustat saappaat. Alaosia mun on jotenkin tosi vaikea keksiä talvisin, mutta esimerkiksi girl- tai boyfriend farkut olisi kiva hankkia vihdoin (en mä ookaan ollut ostamassa niitä kun sen pari vuotta) sekä mustat vähän löysemmät ja rennommat, mutta kuitenkin siistit housut. Alhaalla oleva valkoinen takki kuuluu myös tähän rakkaus-kategoriaan  se on täydellinen. En tiennyt, että tulisi vastaan takkia, joka päihittäisi ne Zaran ihanat talvitakit, mutta tämä meni niiden ohi ihan heittämällä! Vielä kun uskaltaisi valkoisen takin hankkia, kääk...

Useimmat on varmasti blogin sivupalkista jo huomannut, että Elloksella on tosi usein superhyviä alekampanjoita, ja tällä hetkellä verkkokaupassa onkin menossa HintaHepulit! Ne kuitenkin loppuu jo sunnuntaina, eli 11. lokakuuta, joten kannattaa hyödyntää äkkiä allaolevat tarjoukset: 

-30% kalleimmasta + -20% tilauksesi muista tuotteista
Tarjousnumero: 320801
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Voimassa 22.10.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Ei voida yhdistää huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin  eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

10,- alennusta, kun tilaat vähintään 35 eurolla
Tarjousnumero: 320701

30,- alennusta, kun tilaat vähintään 90 eurolla
Tarjousnumero: 320702

50,- alennusta, kun tilaat vähintään 150 eurolla
Tarjousnumero: 320703
Voimassa 17.12.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Ei voida yhdistää ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.

Ja koska vedellään HintaHepuleiden viimisiä päiviä, saa loppupäivien ajan kaikki aletuotteet vielä -25% lisäalennuksella! 

HintaHepuleiden loppuhuipennus: -25% alennusta ALE-tuotteista
Tarjousnumero: 325524
Alennus koskee alehintaisia tuotteita. Alennus on voimassa 11.10.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta tuotteisiin.

Kaikki HintaHepuleiden aletuotteet löytyvät täältä

Mä lähden viikonlopuksi taas pääkaupunkiseudulle poikaystävän luo, joten palaillaan taas ensi viikolla!

10 kommenttia:

  1. Ohhoh, aikas kivoja alennuksia! Oli pakko heti käydä vähän selailemassa Elloksen sivuja...

    Postaustoiveena olis kiva lukea vähän sun tulevaisuudensuunnitelmista? Myös ne 'my day'- postaukset on aina kivoja sekä ostosten esittelyt. Lisäks oon tykännyt sun reseptipostauksista eli niitä vaan lisää jos reseptejä löytyy.:-) Asukuvia olis muuten myös kiva nähdä useammin, sulla on niin kiva tyyli!

    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiitos hirmupaljon ideoista! Pistän kaikki ylös, ja koitan saada toteutettua ne pian :-) Kiitos superisti kommentista!

      Poista
  2. Harvoin tulee mitään mistään tilattua. Voisi kokeilla enemmän..

    VastaaPoista
  3. yritin tilata tuolt ellokselta, mutta ainakaan tuo alin tarjousnumero -25% hintahepuleista ei toiminu :( (vähän myös hämmentää tuo pikku präntti joka "kumoaa" kaiken : Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin toimi kun äsken koitin :-) Ja se on ihan perus, ettei voi kahta alennuskoodia samanaikaisesti käyttää.

      Poista
  4. Kivoja postausideoita olis vaikka myday, vaatekaapin sisältöpostaus, syksyn ja talven "in ja out" sekä jokin kynsiin liittyvä postaus! :-)

    VastaaPoista
  5. Kivoja juttuja oot kerännyt kollaasiin! :) Voin lämpimästi suositella noita Clarksin nilkkureita, itselläni on sellaiset mustana ja olen ollut todella tyytyväinen laatuun ja mukavuuteen :) Ja niin kivat, simppelin näköiset että sopivat vähän kaiken kanssa.

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla nimenomaan on ne mustat jo, niinkun tekstissäkin sanoin niin ruskeat ois kivat niiden kaveriksi :-) Niin helpot yhdistää kyllä!

      Poista